Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:41:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neredi u Grčkoj  (Pročitano 25472 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Nije Saša, mi smo umorni od rata. Nema godinu dana da nam je isti taj NATO i EU oteo Kosovo. Pokušavamo da očuvamo ono malo snage da preživimo krizu, da održimo RS, da se ne predamo. A pomoći nema, prijateljske ruke nema. Neka se tuku, njihovo je pa neka pale. Ko je nama pružio pomoć kad je trebalo Srbima? Niko.

Ti si Saša student, mlad momak, i ne možeš ni da zamisliš kako je teško plivati 20 godina u poplavi mulja. Kad nam je trebala pružena ruka od te Grčke, Rusije ili Makedonije seti se šta su nam pružali. Neka se bore sami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Shvatam ja sve to mozda je moj ugao gledanja takav ( nerealan) jer ja jesam pun energije ja bih promjene sad i odmah
( ne mislim pri tom da ti nemas energije Smile), ali svijet ne ceka, nema stajanja, nema da neko kaze de da malo odmorimo ljudi evo mi smo vec 150 godina u nekom stanju gardu ( mislim na nas Srbe)  daj samo malo da predahnemo.
Zato se ljudi moraju boriti za svoje stavove oni to cine bilo  u Francuskoj bilo u Italiji bilo oni farmeri u Briselu.
Jebiga ako se ne boris nema te.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Ma slažem se, ali tu energiju potroši kod sebe kući boreći se za nešto što će skinuti deo tereta sa leđa tvog naroda, a oni treba da ponesu svoj deo tereta za svoj narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa to sigurno ali ja imam simpatije prema Grcima iz vise razloga mada stoje neke stvari koje si ti rekla za njih.
To da je svako odgovran za sebe, tu nema sta da se doda ni oduzmetu se slazem u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
pa sad ,anarho-komunjare su dobro iskoristile situaciju  Smile ... verujem i da bi ovi nashi slichno postupili ,kad bi smeli na ulici da se pojave .... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Alcatel 258
Имам доста пријатеља Грка који учествују у овим инцидентима, само видите шта ради медијска халабука око тога, па чим видите да пише студенти одмах мислите добро, деца интелектуалци, брину се за нешто, овде се не спомињу крађе и обијања којих има, јер и у 200 научних радника мора бити бар један лопов, и сада људи о ствари која је тамо далеко могу да образују неко своје мишљење.. а шта је код нас било, хулигани ломе семафоре,хулигани се туку са добрим чикама, а да је неки б92 рекао младост србије на улицама тера државу на одбрану Косова, ја вам гарантујем да за 20 дана оваквих инцидената са све нападима на станице, паљењем, почео рат за Косово.

А што се тиче помоћи Грчке, заборављате Сребреницу, заборављате помоћ коју и данас шаљу Грци деци палих бораца, заборављате хаос на улицама кад је 99 дошао амерички председник, сећам се да је тад премијер грчке рекао да не гарантује за покретну и непокретну имовину никоме на територији грчке... Тада су грци својој земљи направили милионе евра штете, само јер су бомбардована њихова браћа у Србији... Заборављате Крф,Солун..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
verujem i da bi ovi nashi slichno postupili ,kad bi smeli na ulici da se pojave .... Smile Smile

Ово је суштина. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Spam

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
veceras Anarhisti i Anti globalisti su zauzeli televiziju u Patras i su govorili u 21 sati

bravo ..samo napred .... podrzujem ove proteste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
veceras Anarhisti i Anti globalisti su zauzeli televiziju u Patras i su govorili u 21 sati

eh...bas me interesuje zbog cega..... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

eh...bas me interesuje zbog cega..... Smile

па хтели да буду на тевеју  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:41:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.