Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nerealna očekivanja (zašto nemate partnera)  (Pročitano 14320 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Pa, vidis... meni tu nisu neke stvari jasne:

a) Sta zna iziviti se?
b) Sta je sa onim ljudima koji se zabavljaju gotovo citav zivot sa nekim i imaju veoma dobre brakove?
c) Sta znaci "ozbiljna veza"? Koliko sam shvatila, to je ako si s nekim duze od mesec dana?
d) Kakva si ti osoba ako u startu planiras koliko ces s nekim biti?

I tako... Smiley

Evo dacu neke svoje opservacije, poshto tachni odgovori ne postoje:

a) Lepshi oblik ove sintagme glasi "naci svoje mesto". Neko intuitivno zna shta mu odgovara, neko slepo veruje u sudbinu, neko podlezhe drushtvenim normama, ali mnogi ljudi imaju poriv da sve nepoznato probaju na svojoj kozhi. Chak bih rekao da svi imaju taj poriv duboko u sebi ali bih bio optuzhen da posezhem za tom zlom generalizacijom.

b) To su najsrecniji ljudi na svetu, osim ako nisu. Znam odredjen borj takvih parova i oni nisu srecni, vec su se toliko duboko zakopali u svoju iluziju pa siluju tu prichu do kraja. Imam veliku zhelju da upoznam takav par koji je istinski srecan. Sigurno da postoji.

c) Kao ozbiljnu vezu kapiram ono kad "ja" postane "mi", odnosno kad druga osoba postane deo svakog segmenta tvog zhivota. Kada se prave dugorochni planovi, itd. Duzhina veze nema tu neki odluchujuci znachaj.

d) Ako u startu planirash, onda si jedna naivna osoba, jer planovi retko uspevaju.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja poticem iz braka koji je dobar...

to mi je neko vrijeme bila i kocnica u odnosu sa muskarcima,jer je odnos mojih matoraca meni uvijek bio i sada je...parametar kvaliteta i ljubavi izmedju supruznika...

imala sam razne i nerealne strahove,a bilo je i realnih strahova...normalno...samo iz razloga sto me plasio strah od neuspjeha kada je u pitanju istinsko sjedinjavanje sa nekim...
uvijek sam mislila da je to "zadatak'' kojem se mora biti dorastao...kad ti se desi da pred tobom bude osoba sa kojom "treba" pokusati biti  nesto ''vise'' u smislu odnosa...nebitno da li je krunisano brakom ili ne..
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Sta ce ti ozbiljna veza ,imas 20 godina - bolje se sada zezaj nego da poludis sa 40  Smile
Е, Лоли, мени се управо од оваквих ''савета'' диже коса на глави.  Smile

Како то сад да се зезам, нека ми неко објасни? Да улазим у везице, шеме за једну ноћ, шта, не контам?

Биће ми боље ако се крешем са ким стигнем? Стварно не контам?  Smile

У вези сам, непрекидно, од своје 18. године, и намеравам да то тако и остане. И сад сам ја нешто пропустила? Шта? Мигрене кад ми се неко не јавља, мамурлуке недељом ујутру?

То је кул у средњој школи, након тога само изазива седе длаке у коси.

И мука ми је од пропагирања тог ''зезања''. Нећу да се зезам, нећу да се јебем са ким стигнем, хоћу да имам једну особу и да она има мене, и кад плачемо, и кад се смејемо, и кад се кољемо, па чак и у оној незамисливој ситуацији кад Звезда губи од Партизана.  Smile

Уосталом, зар није вредније наћи некога таквог, без обзира колико година имали, него заваравати себе да постоји тај период ''зезања''?
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 17:38:57 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Bambi...Veruj mi...Bili su i ljudi u tom fazonu u tvojim godinama, ma ti si sad takva, ne das da ti ljudi sole pamet  Smile

Posle ce da ti dodje iz dupeta u galvu, ''sto se nisam zezala i divljala''?  Smile

Aj' sad, malo ozbiljnije...
Evo, ja sam za kratkih 5 godina koliko se ''zabavljam'' i koliko sam izrazila sa raznoraznim ljudima  Smile otkrila jednu opstu cinjenicu, koju svi znate..Pogoovo oni koji imaju duzi staz u izlascima. A to je...Pazi sad : da ima daleko vise ljudi koji su budale, frikovi, koji nam nikako ne bi odgovarali od onih sa kojim se uklapamo i sa kojima mozemo imati nesto kvalitetno.

Pa kad naidje nesto sto moze biti premija...Zgrabi i ne pustaj  Smile

Kao sto rekoh, bezveze je planirati koliko cemo ostajati sa nekim i sta cemo raditi, to se isplanirati ne moze, ali isto tako bezanje iz onoga sto nam odgovara samo zato sto godine kazu to i to je...Isto tako planski i po sablonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ја излазим од своје 14. године, тад сам и имала првог момка. И тад сам проживела те све перипетије, али то је било све клиначки, невино, ''јао, што ми се није јавио'', ''јуху, цимнуо ме'' и то све.  Smile

Који црни секс, није ми падао на памет, све до 18. године.

Дакле, 4 године клиначког ''зајебавања''... и више него довољно, кад се само сетим, ееееј, патила сам као мали кретен.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
I da, ono sto je isto jedna istina...A nekako se niko ne usudi to da prizna... Smile

Zabavljanje, divljanje i izvljavanje sa drugim ljudima je uglavnom zanimljivo samo kad si klinac...U Srednjoskolskim danima je najzanimljivije, Studentski...Pa mozda prve dve godine...Ali kasnije kad si vec malo odrastao sve to kontam poprima tako jednu drugu notu..smaracku....Ljudi taktiziraju, gnjave..Igraju se niskih strasti, zavodjenja...Uvode se pravila, razmislja se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ваљда јер, некако, људи што су старији, то су искуснији, самим тим и опрезнији, сумњичавији, не толико опуштени, као у младости, безбрижни, наивни. Онда дође и прорачунатост, и лако се склизне у неку од неуроза типа - не мрдам одавде док не дође по мене принц на белом коњу.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Е, Лоли, мени се управо од оваквих ''савета'' диже коса на глави.

Sad cu ja da te te isfeniram lepo ,nis'se ti ne sekiraj  Smile

Nemojte da vam se dize kosa na glavi i da mislite da vam neko soli pamet ako vam tako nesto kaze ...Osim naravno ako kaze neko nedobronameran i iskompleksiran ,za koga znate da jeste takav ...
Ja kad kazem nasoj Osmani da se jos zeza ,ne mislim na to da se krese s kim stigne -kako ste vi vec shvatile ,bezobraznice jedne  Smile
Zezati se mozes i kad flertujes i izlazis sa raznoraznim momcima dok trazis sebe i ono sto ti prija. Naravno sve to bez povredjivanja drugih osoba. Ja nekako mislim da je rano da se covek vezuje pre 25 g jer tako propusti mnoge stavri koje bi naucio da nije bio vezan tj odan svom partneru .To je neko moje misljenje ,a zaista nemam nista protiv kada cujem da neko sa dvadeset oseca da je spreman za ozbiljne stavri - to je bas lepo .Ako tako osecas - tako i uradi i sve najbolje .Ja nisam imala taj osecaj sve do nedavno -jbg -svi smo drugacije sazdani .
Pohvalno je kad mlad covek zna tacno sta zeli i oseca - to je znak jacine i stabilnosti .
Ali to sve nijerazlog da ne kazem da pre braka covek i zena treba da prodju odredjene stvari - na poslu ,u prijateljstsvu ,u porodici ,u medjuljudskim odnosima ,u ljubavnim vezama i semama ...

A sto se tice planiranja- mogu samo da kazem da covek planira , a Bog se smeje ...mada ima i onih srecnika koji ostavre svoje planove i onda traze nove izazove i tako sve redom ...zivot nije ono sto smo zamislili - zivot je ono sto se upravo sada desava .

Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Zezati se mozes i kad flertujes i izlazis sa raznoraznim momcima dok trazis sebe i ono sto ti prija. Naravno sve to bez povredjivanja drugih osoba. 

Ti ocigledno ne mozes da shvatis sledece...Kada ti uleti neko ko ti u tom trenutku prija...I nastavi da ti prija i slazete se...Zasto to prekinuti i juriti neke druge stvari? Zasto traziti druge ako ti do toga u tom trenutku nije stalo? Ako ti sam osecas da ti je tu gde jesi, dobro?
Zato sto zaboga, godine tako kazu, pa moras da ispostujes neko nepisano pravilo?
Zar nije to silla i silovanje stvari i teranje nekog...Inata?

Mozda ti nisi bila sa nekim sa kim ti je bilo do te mere prijatno? Ne govorim ja ovde iskljucivo o braku ili zajednickom zivotu, ali eto, o nekim vezama koje prevazilaze ono ''zajedno smo 5 meseci i samo se gledamo, vatamo i stipkamo''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Е, Лоли, мени се управо од оваквих ''савета'' диже коса на глави.

Sad cu ja da te te isfeniram lepo ,nis'se ti ne sekiraj  Smile

Nemojte da vam se dize kosa na glavi i da mislite da vam neko soli pamet ako vam tako nesto kaze ...Osim naravno ako kaze neko nedobronameran i iskompleksiran ,za koga znate da jeste takav ...
Ja kad kazem nasoj Osmani da se jos zeza ,ne mislim na to da se krese s kim stigne -kako ste vi vec shvatile ,bezobraznice jedne  Smile
Zezati se mozes i kad flertujes i izlazis sa raznoraznim momcima dok trazis sebe i ono sto ti prija. Naravno sve to bez povredjivanja drugih osoba. Ja nekako mislim da je rano da se covek vezuje pre 25 g jer tako propusti mnoge stavri koje bi naucio da nije bio vezan tj odan svom partneru .To je neko moje misljenje ,a zaista nemam nista protiv kada cujem da neko sa dvadeset oseca da je spreman za ozbiljne stavri - to je bas lepo .Ako tako osecas - tako i uradi i sve najbolje .Ja nisam imala taj osecaj sve do nedavno -jbg -svi smo drugacije sazdani .
Pohvalno je kad mlad covek zna tacno sta zeli i oseca - to je znak jacine i stabilnosti .
Ali to sve nijerazlog da ne kazem da pre braka covek i zena treba da prodju odredjene stvari - na poslu ,u prijateljstsvu ,u porodici ,u medjuljudskim odnosima ,u ljubavnim vezama i semama ...

Поштујем твој став, јасно да смо сви другачији и сходно томе, мени излажење и флертовање са момцима уопште није уживанција, пре бих рекла да је тортура. Мени - наглашавам.

И оно мало излажења што сам до сад у свом кратком животу имала, већином су биле катастрофе, да сам после проклињала и људе и животиње и биљке.  Smile

Ја волим сигурност, стабилност, мене би живот пун излазака и тих ''тражења себе'' уморио и начисто прегазио. Wink

A sto se tice planiranja- mogu samo da kazem da covek planira , a Bog se smeje ...mada ima i onih srecnika koji ostavre svoje planove i onda traze nove izazove i tako sve redom ...zivot nije ono sto smo zamislili - zivot je ono sto se upravo sada desava .
Кад кажем планирање, мислим на жељу да се то деси, не на реалан план.
А у бога свеједно не верујем, тако да он, и ако постоји, може да ми *цензурисано*Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 18:42:29 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.