Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 14:47:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neptun  (Pročitano 49042 puta)
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
meni merkur...
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
cekaj...kako znas ko je vladar svog horoskopa?
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Najveci nebeski prevarant!!!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ja nisam sigurna gde mi je neptun, na astro.com mi pise da je u trecoj kuci, a jedan astrolog mi je rekao da je u cetrvrtoj. Ako neko ima volju da mi izracuna. Rodjena 6.1.1986 u Prijedoru, Bosna u 23 i 20
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
ja nisam sigurna gde mi je neptun, na astro.com mi pise da je u trecoj kuci, a jedan astrolog mi je rekao da je u cetrvrtoj. Ako neko ima volju da mi izracuna. Rodjena 6.1.1986 u Prijedoru, Bosna u 23 i 20
  Pa Marija... u svom profilu nemas nikakve podatke..jel to lepo? Smiley salim se... pa neptun ti je u trecoj kuci!!!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
 Imam jedan sjajan tekst o Neptunu, ubacicu ga uskoro ako je dozvoljeno. Inace moj ascedent je na 26°28' Strelca a Neptun se nalazi na 25°46', sto znaci da je u XII kuci i pravi sextil sa Saturnom i Plutunom. Jel ima nekog nesto zanimljivo da mi kaze o Neptunu na ascedentu i ovim aspektima prema njemu?    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
Imam jedan sjajan tekst o Neptunu, ubacicu ga uskoro ako je dozvoljeno. Inace moj ascedent je na 26°28' Strelca a Neptun se nalazi na 25°46', sto znaci da je u XII kuci i pravi sextil sa Saturnom i Plutunom. Jel ima nekog nesto zanimljivo da mi kaze o Neptunu na ascedentu i ovim aspektima prema njemu? Smile

joj pa to je super!! Smile
ubaci tak text o Neptunu!!Mozda pise nesto vise nego sto sam do sada procitala!!! Smile
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Neptun - sanjar, gospodar vodenih dubina, vlada intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom i svime što teče. Vlada igrom, muzikom, poezijom, glamurom, milostiv je, ukida granice, čini osetljivim sve što dotakne, idealističan, duboko spiritualan, ima tamnu stranu, planeta iluzije, konfuzije, obmane, priželjkivanja, alkoholizma, zloupotrebe droga. Kada je pozitivan donosi umetnički talenat, duhovnu sklonost, psihičke sposobnosti ali kada je negativan pod uticajem drugih planeta može da razvije poroke, neodređenost, hipohondriju, bekstvo od stvarnosti...
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
hajde reci meni nesto za moj neptun...u sedmoj je kuci vladar je desete,aspekti su sekstil sa plutonom iz pete, sekstil sa mesecom iz devete i opozicija sa venerom iz prve.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
Neptun - sanjar, gospodar vodenih dubina, vlada intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom i svime što teče. Vlada igrom, muzikom, poezijom, glamurom, milostiv je, ukida granice, čini osetljivim sve što dotakne, idealističan, duboko spiritualan, ima tamnu stranu, planeta iluzije, konfuzije, obmane, priželjkivanja, alkoholizma, zloupotrebe droga. Kada je pozitivan donosi umetnički talenat, duhovnu sklonost, psihičke sposobnosti ali kada je negativan pod uticajem drugih planeta može da razvije poroke, neodređenost, hipohondriju, bekstvo od stvarnosti...

E...bas ti hvala...ali mozes li nesto vise da mi kazes o mom Neptunu? Smile Smile
Neptun mi je u 4.kuci u Strelcu ali je retrogradan na 9 step.??Inace pravi trigon sa Venerom koja je u 12 kuci u Lvu na 13 step.? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 14:47:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.