Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 01:55:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepristojna ponuda?!  (Pročitano 27273 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
U pocetku - to bi bila stvar dogovora ,a dalje bi vidjeli kako bi se stvari odvijale Smile
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Citat: Estella
Strasno,sad sam se setila one Ukrajinke sto je umrla od side i cega svega jos,kako ljudi tako lako stupaju u odnose kao da imaju blato umesto mozga

Kojoj je verovatno obecan neki normalan posao i cim predje granicu uzimaju joj pasos i primoravaju je na prostituciju,pod pretnjom da ce je ubiti ili njenu porodicu...vrlo je mali broj prostitutki koje to dobrovoljno rade i taj mali postotak to radi zbog krajnje bedne materijalne situacije u kojoj se nalazi.Gledao sam par reportaza,de su cak bile i neke nase devojke kojima obecavaju modne revije i karijeru,novac i slavu,a preko noci zavrsavaju u kandzama albanske i ruske mafije,koja ih preprodaje i tera na prostituciju,cak ih drogiraju da postanu zavisnice o teskim drogama da bi ih lakse kontrolisali i ucenjivali....a sta moze devojka od 18,19 godina da zna o tom prljavom biznisu i opasnostima..i naivno padaju u mrezu iz koje se malo njih izvuce...

Back 2 topic:
A novac je,zna se,mocniji od svakog zdravog razuma i povod je i izvor i zla i dobra...Malo je onih koji ne vole novac,ako uopste postoje takvi...
Takva ponuda je naravno neprihvatljiva ako volis osobu sa kojom si i krajnje je nemoralna,a osobe koje bi je prihvatile mislim da bi to uradile i za mnogo manju sumu....a i tu zavisi od situacija.....ako ti treba da operises dete ili da spasis nekom zivot
Neko bi rekao :e ajde obavi to pa da idemo da zivimo negde na Karaibe i da trosimo lovu,ali ne verujem da bi to funkcionisalo,jer ti si na kraju makro a tvoja voljena preplacena prostitutka...
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
Citat: Nokia 3650

Ja bi je pustio da ona sama odabere.
Ako pristane, onda je kurva i nema sta vise da trazi sa mnom. Ako ne pristane, sve , ali sve  Smile  zvezde sa neba cu da joj skinem !  Smiley
Je6es i pare i Roberta Retforda  Smile

Odgovor je mnogo gud. Telefoncicu, podrzavam te!
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Citat
vrlo je mali broj prostitutki koje to dobrovoljno rade i taj mali postotak to radi zbog krajnje bedne materijalne situacije u kojoj se nalazi.Gledao sam par reportaza,de su cak bile i neke nase devojke kojima obecavaju modne revije i karijeru,novac i slavu,a preko noci zavrsavaju u kandzama albanske i ruske mafije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
mob
Nokia 3200
sto kaze seka sabljic: ...kad covek poludi nista gore nema...ali kad poludi za milionce hehhehe opet lupam
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ljudi.. ja jesam teski emotivac... jesam patrijarhalan.. jesam balkanac... ali......
Prosle godine sam shvatio jednu zanimljivu stvar...
Naime cekao sam u redu u banci da podignem ne tako malu uplatu za neki rad koji sam radio... Kako je zivot ovde sam po sebi neshvatiljivo bedan, a ako nemas para jos bedniji razmisljao sam pakleni plan kako da preguram i ovaj mesec i video simpaticnu bakicu ispred sebe u nekom kompletu starom bar cirka 150 godina ya koje vreme cini mi se nije bio ni opran a ne daj boze opeglan....bakica je bila ispred mene... i podigla sa deviznog racuna otprilike pola svote koja je tamo bila.... cirka 115.000 eura... kad su joj doneli tih 115.000 lepo ih je uzela stavila u tasnicu i izasla... tako malo malo maaaaalo maaaaaaalo je falilo da krenem za njom i da je raspizdim po glavi iza prvog coska... ljudi... ovde je pakao, a u paklu su ljudi spremni na sve da bi se izvukli pa i da pokaze svoje najvaznije principe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Hmmm, da nisi slucajno zapamtio bakicinu adresu?      
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
I kazes 115.000 €,a sigurno ti je prvo bilo zao kad si je video onako jadnu u starom kompletu koga su i moljci pojeli ...tako ona dize pare a posle seda u limuzinu...hehe,tuzno bree
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Meni bilo zao? Tad nosila v70 motorolu, znas ti kolko to kosta jbt?
A i inace meni se jako retko desava da me takve stvari pogode... ne mogu to sebi da dozvolim jer me to svakodnevno okruzuje a posto sam i ovako po prirodi sjeban lepse mi da se nerviram bar oko onih koje znam nego nekog anonimusa....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
To ti je....tezak zivot obicno i natera da se uvaljujemo u gluposti i kriminal...ebiga...susta cinjenica....da i ti imas na racunu slicnu sumicu ne bi ni pomislio da je raspizdis i opeljesis.....na nesrecu mnogi ne bi mnogo oklevali da je o'lade
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 01:55:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.038 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.