Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:22:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoderivi Japanci  (Pročitano 44698 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
neka se zna, ja ovdje ne pljujem po taljanima več sam ovdje da branim japance a ovo što thelock piše za njih mi je neshvatljivo..

ma japanci nemaju pojama o autima to je isto kao vofsvagen,audi i ostala sranja italianci,francuzi i englezi su najaci
koju hondu ili toyotu mozete da uporedite sa ferrari bilokoji a da ne kazem enzo,sa masseratijem,sa renault alpine ili spider,da ne kazem sa lotusem elise,elane espirit itd,sa lamburghinijem diablo,murielago,gallardo Smile Smile,sa bogatijem sa alfa romeom c8 Smile Smile

mr2 jeste u klasi sa speedsterom zato sto je spotrsko auto ali speedster je lepsi i brzi,a i mr2 je skoro duplo tezi od speedstera,karserija speedstera je napravljena od lotusa sto znaci da je fibercarbon a motor od opela

mene zanimaju samo sportska auta,nisam se jos ozenio da bi razmislio na stila,punta ili bilo kojeg drugo auta za cetri osobe,dobro priznajem da su njemci kupili lamburghini i bugati ali karoserija je italianska i fabrike su im u italiji a gore sam spominjao diablo koji ima italijanski motor jer tada je to bila jos italijanska firma,mrzim cinjenicu da ovdje ima ljudi koji stalno spominjaju wokswagen,audi...itd,to nisu nikakva auta ni spotska ni luksuzna,to je obicno sranje samo pogledajte koliko opreme stavljaju na njihova auta italijani,englezi i francuzi a koliko stavljaju njemci Smile Smile

istina je da nose toyotin motor,2 njihova modela ili dvije varijante njihovih modela elan i elise ali to je motor,ja ne kazem da oni neznaju da prave motore ja kazem da oni nemaju pojam o karoseriji,jednostavno ne znaju da naprave cistokrvno sportsko ili luksuzno auto

IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
i stojim pri tome
ti mi spominjes japanca koji ima 3000 kubika i 30o i nesto konja,sta ako ti ja kazem da alfa ima auto od 2000 konja i samo 2000 kubika od 1933.dje su tada bili japanci
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120c
Cekaj care... Jel' ti zivis u '33-oj il '07-oj?  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
nema veze koja je godina ja bi prije uzeo neko alfu 33 nego 8c competizione ili divu,nema veze godina nego tradicija firme  a kad su nekada znali da rade dobre stvari znaju i sada

vise ti danas kosta jedna stara alfa nego 10 tojota ili honda

a neznam sta ima tu da se hvali sa motorom od 3000 kubika koji ima 300i nesto konja stvarno,to imaju skoro svi drugi proizvodjaci

ja nikad nisam rekao da su japanci losi,nego nisu ni blizu engleza,italijana i francuza,jer ove tri zemlje su napravile sve tehnologije do sada

neko spominje imprezu ali impreza nije rasno sportsko auto kao sto nije ni lancia delta integrale kojoj do 100 kmh trebaju manje od 3 sekundi  Smile Smile

pravi sportski automobili su ferrari,masserati,lotus,paganizonda itd

i tojo alfa romeo 8c ima alfin motor v8 4.7 tu si lose informisan kao i o mnogim drugim stvarima o alfi,i nemas pravo da kazes da je alfa los kvalitet jer je nikad nisi imao,a ja sam imao 8 alfinih modela tako da  Smile Smile,tradicija sve govori  Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 03:48:45 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
mnogo mojih prijatelja su vlasnici alfe tako da znam dobro o čemu pričam..a lancia delta HF integrale ne ide do stotke u 3sekunde.. ide buggatti veyron ali on ima 1001ks..
evo jedne supre pa ti pogledaj kako je to močno..gledaj okretaje a kako ubrzava..

http://www.youtube.com/watch?v=C9tq9guKazM

a ja se izvinjavam, ferrari je napravio mjenjač za alfu dok je maserati napravio motor a jedino što je alfa napravila je design i karoseriju, toliko o alfi..ajd bar imaju stila..

Salon u Parizu biti će mjesto na kojem će Alfa Romeo predstaviti dugo očekivani model imena 8C Competizione. Unatoč tome što je automobil do predstavljanja trebao biti u tajnosti, Internetom su počele kružiti slike ovog automobila koji čini odličan sklad retro dizajna i moderne tehnologije.

Dok su se za izgled pobrinuli u Alfi, mehanika je prepuštena stručnjacima iz sestrinske tvrtke, Maseratija. Automobil koji je inspiriran Alfinim uspješnicama iz 60-tih i 70-tih godina prošlog stoljeća, pokretan je 4.7-litrenim V8 agregatom koji razvija 450 KS pri 7000/min te 470 Nm pri 4750/min.

Prijenos snage vrši se na stražnje kotače preko automatskog mjenjača sa 6 stupnjeva prijenosa. Stručnjaci iz Ferrarija uistinu imaju ogromno iskustvo s ovakvim mjenjačima te su vrlo velikodušno svoje znanje podijelili s kolegama iz Alfe. Rezultat te suradnje je vrlo sofisticirani mjenjač s mogućnošću odabira pet različitih programa vožnje te s polugama za mijenjanje brzina smještenima iza kola upravljača.

Ovjes koji je kao i motor preuzet s Maseratija zaslužan je za suvereno držanje ceste, a za snažna kočenja zadužen je Brembo kočioni sustav.

Izvor: AutoGodine.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
LG 4X HD
Citat
sta ako ti ja kazem da alfa ima auto od 2000 konja i samo 2000 kubika

100% sam siguran da to nije istina,auto sa 2000 konja nije nikada napravljen,a pogotovo ne iz 2000 kubika,to je nemoguce ni sa danashnjom tehnologijom a kamoli '33-ce.

Niko ne spori Ferari,Zondu,Labo itd. ali ova tema uopshte ne govori o tome,vec o kvalitetu velikoserijskih automobila.I kada govorimo o tome potpuno je jasno da su japanci kvalitetniji od italijana

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
pa zato se i ova tema zove Nepoderivi japanci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
nema veze koja je godina ja bi prije uzeo neko alfu 33 nego 8c competizione ili divu,nema veze godina nego tradicija firme a kad su nekada znali da rade dobre stvari znaju i sada

vise ti danas kosta jedna stara alfa nego 10 tojota ili honda

a neznam sta ima tu da se hvali sa motorom od 3000 kubika koji ima 300i nesto konja stvarno,to imaju skoro svi drugi proizvodjaci

ja nikad nisam rekao da su japanci losi,nego nisu ni blizu engleza,italijana i francuza,jer ove tri zemlje su napravile sve tehnologije do sada

neko spominje imprezu ali impreza nije rasno sportsko auto kao sto nije ni lancia delta integrale kojoj do 100 kmh trebaju manje od 3 sekundi Smile Smile

pravi sportski automobili su ferrari,masserati,lotus,paganizonda itd

i tojo alfa romeo 8c ima alfin motor v8 4.7 tu si lose informisan kao i o mnogim drugim stvarima o alfi,i nemas pravo da kazes da je alfa los kvalitet jer je nikad nisi imao,a ja sam imao 8 alfinih modela tako da Smile Smile,tradicija sve govori Smile Smile

@Thelock,Thelock...
Više ti danas košta jedna stara Alfa nego 10 Toyota ili Honda. Smile Smile Smile Smile
*cenzura*Pa ko najviše gubi vrednost kao POLOVNJAK?
Kako te nije sramota da prosipaš Neistine?
Japance,a pogotovo SPORTSKE,uzimaj sa dužnim poštovanjem u usta,ako imaš imalo znanja i pameti!
Ali kad pročitam tvoje izjave na ovoj temi,mislim,da ti ne vidiš dalje od nosa.
I Thelock,ja ću da ti ponovim da Alfa Romeo 8C ima MASERATIJEV motor od 4.7i V8,i o Alfinom kvalitetu dovoljno govori njena cena kao POLOVNJAKA! Smile Smile
U pravu si,Tradicija ti je jedini Pravi Argument koji imaš!Ostalo,žali Bože!
I nemoj više da kvariš ovu Svetu Temu,jer o Nepoderivoj Alfi niko nikad nije čuo! Smile Smile Smile

[Edit by tojo909:bez vrijeđanja.]
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 14:38:49 od tojo909 »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
LG 4X HD
pa zato se i ova tema zove Nepoderivi japanci  Smile

pa jasno, ali izgleda da su neki to smetnuli sa uma pa drve o ferariju i zondi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Provozali smo se u Lexusu LS 430 pre neki dan. Kola su toliko udobna. Osećao sam se kao da sedim na plaži na Bahamima i pijem osvežavajuće koktele, dok mi Monica Bellucci masira stopala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:22:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.