Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:44:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoderivi Japanci  (Pročitano 44770 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
ma imaju oni ali ne mogu se oni uporediti sa nekim drugim zemljama,shvatas?nemaju nesto kao ferrari,lotus itd..
Pa ti porediš automobile od 400-500 hiljada evra sa automobilima od 40-50 hiljada,po toj teoriji
onaj švajcarac što pravi one rakete na točkovima,ne znam mu ni ime treba da pravi najbolje trkalice na svetu.
Ferari jeste vrh automobilske industrije,ali te aztomobile ne možeš da porediš sa onima koji se proizvode u velikim serijama.
U svetu imaš nekoliko fabrika koje prave automobile u nekim malim serijama ili su ručni radovi,ali te automobile ne možeš da gledaš kao predstavnike auto industrije neke zemlje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
thelock ovo je posebna snimka za tebe ti koj toliko tvrdiš kako japanci nemaju pojma raditi sportske aute

http://www.youtube.com/watch?v=9y6lIaGZA4w

Smile
znaci ovo bi trebalo da je sportsko auto  Smile Smile tojo ti si moderator ovog foruma barem bi klase auta trebao da znas  Smile
et nek je alfa sportista Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6280
ma imaju oni ali ne mogu se oni uporediti sa nekim drugim zemljama,shvatas?nemaju nesto kao ferrari,lotus itd..

Eto naveo si Lotus koji koristi, vjerovao ili ne, tojotin motor i mjenjac. A Japanci vec imaju nesto poput Lotusa npr. Tommy Kaira (istina ne prodaje se izvan Japana koliko mi je poznato), ali i mnoge modele koje npr. jedan Italijan ili Njemac, a pogotovo Britanac, nece nikad imati - Impreza, Evolution, Skyline, Supra! A sta je sa 350Z, RX-8, S2000 itd.?

I molim te nemoj vise takve gluposti pisati, stvarno ces me natjerati da zamrzim Talijane(prvenstveno mislim na Alfu) zbog tvojih glupih i prepotentnih izjava!

@tojo909
Pametno zboris Smile, respect!
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 01:44:02 od scooby87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

samo polako i pun gas

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Sharp gx30
japanas je bog od auta sa minimalcom benzina na 100 kilometara NEPODERIVE masine imao sam hondu civic shuttle i to je auto sa sve namjene ne postoji bolji 300.000 i nista radjeno na njoj kineticki zglob je stekao kad sam je kupio presao sam sa njim 120.000 i tako sam je prodao jas uvek sluzi a kod ostalih auta jesi li cuo zglob znaj da je ispao , ovo je samo  jedan primjer od bezbroj njih.posle sam imao jos jednu civic obisnu sad vozi mazdu 323 1.7d i trosi mi 4.5 do 5 litara nafte na 100 km ma to je vozalica za dzabe
IP sačuvana
social share
savoris
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
pa dobro, čemo onda ovako: nemaju lotus i ferrari nešto kao šta imaju japanci.. Smile
ja pricam o sportskim autima tojo ti to dobro znas ja druge ne spominjem jer mi to uopste ne interesuje

Eto naveo si Lotus koji koristi, vjerovao ili ne, tojotin motor i mjenjac. A Japanci vec imaju nesto poput Lotusa npr. Tommy Kaira (istina ne prodaje se izvan Japana koliko mi je poznato), ali i mnoge modele koje npr. jedan Italijan ili Njemac, a pogotovo Britanac, nece nikad imati - Impreza, Evolution, Skyline, Supra! A sta je sa 350Z, RX-8, S2000 itd.?

I molim te nemoj vise takve gluposti pisati, stvarno ces me natjerati da zamrzim Talijane(prvenstveno mislim na Alfu) zbog tvojih glupih i prepotentnih izjava!

@tojo909
Pametno zboris Smile, respect!
italianci i englezi,amerikanci zajedno sa francuzima su napravili sve sto ti danas vidis,samo turbinu je napravio jedan svajcarac,ako oces sportska auta svi ce ti spominjati ferrari,lotus,zonda,reno,meclaren,ako oces luksuzna oda svi ce spominjati jaguar,bentley,rols roys,aston martin,ako oces relly onda imas citroen,pezo i neuporedljivu lanciu delta integrale,idemo u f 1 ferrari,renault,meclren 3 prva modela ja neznam sto cete vise ne vidim ni jednog japanca

a za onoga sto je rekao da alfa nema nijednog modela koja ide brze od 250 jedna informacija za njega da alfa takvo auto ima vec od 1933 godine kad japanci nisu ni postojali
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 04:46:53 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120c
napomena, ako hoces rally, imas imprezu i evo, a rekorder dakar relija je pajero...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6280
italianci i englezi,amerikanci zajedno sa francuzima su napravili sve sto ti danas vidis,samo turbinu je napravio jedan svajcarac,ako oces sportska auta svi ce ti spominjati ferrari,lotus,zonda,reno,meclaren,ako oces luksuzna oda svi ce spominjati jaguar,bentley,rols roys,aston martin,ako oces relly onda imas citroen,pezo i neuporedljivu lanciu delta integrale,idemo u f 1 ferrari,renault,meclren 3 prva modela ja neznam sto cete vise ne vidim ni jednog japanca

a za onoga sto je rekao da alfa nema nijednog modela koja ide brze od 250 jedna informacija za njega da alfa takvo auto ima vec od 1933 godine kad japanci nisu ni postojali

Tvoj problem, prijatelju, je taj sto ti zivis u proslosti. Koga briga sto je Alfa imala 1933. godine auto koje je moglo ici 250 km/h? Sta je sad sa Alfom? Moram priznati u par testova sto sam citao o 159-ki bilo je samo rijeci hvale, stoga se nadam da ce tako nastaviti i u buduce. Medjutim, trenutno najjaci motor kod Alfe je 3.2, koji je uzela iz Holdena, zar ne? Zar je to u skladu sa tom tradicijom i bogatom istorijom - ne bih rekao! Pogledaj malo njihove motore i performanse, pa ih uporedi sa motorima i performansama Honde i Mazde npr. Alfa je daleko iza kako god da pogledas, a pogotovo kvalitet i pouzdanost. Trenutno jedino ih cupa dizajn, koketiranje sa sportom i jer su auta, jednostavno receno - "sminka".

Takodje, od svih tih silnih auta koje si naveo, naveo si cistu egzotiku. A sta ako hoces pouzdanost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Moj Golf 2 '91, 1.6D je presao 280.000km do pretprosle godine kada je prodat. Nista sem redovnog servisa mu nije radjeno (nije mu cak ni lamela menjana)...

Pa, jeste... kola su kola, ali golf je golf... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Nisam bio cesto na ovom delu foruma, ali moram nesto da kazem.
@thelock ti izgleda malo znas o automobilima, pa pises ovakve stvari. Imaju Italijani odlicna sportska kola, ali ih takodje imaju i ostali, cak i bolja. Kada kazem ovo, ne mislim na egzotiku kao sto su: Ferrari, Lamborghini, Maserati...
Japanci imaju itekako dobre sportske automobile: Subaru Impreza P1, Nissan Skyline, Mitsubishi Lancer evo 9, Toyota Celica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
scooby87  za alfu koje ide preko 300 to je bio odgovor za soichiero ili kako mu je nik

ne kazem ja da su japanci losi ali po klasama o kojima ja citam citav zivot auto koje ima vise od 2 sista to nije sportsko auto osim ako je to za reli to je luksuzna limuzine sporske krvi
i molim te u sportskom svijetu svudje vode italijani englezi i francuzi
f1,relly,luksuzne limuzine mislim stvarno
nemam ja nista protiv japanaca oni rade svoje stvari ali nisu ni blizu italijanima
i ako ja pricam o alfi pricam iz iskustva jer sam imao vecinu njihovih modela i da v6 3.2 je njihov proizvod kao i v8,kao i jtd common rail dizel motori motor koji trosi najmanje
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:44:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.