Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:30:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoderivi Japanci  (Pročitano 44501 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ali po meni retko koji japanski auto ima nesto vise od same upotrebne vrednosti.
pa to mu valjda dodje i najbitnije Smile jeste auto i za gledanje i za uzivanje ali je pre svega za upotrebu.
aaa, objasni ti to nekom paceniku koji ne zeli da cuje nizasta drugo sem za "bembaru", "mecu", "golfdzu" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da imam manje para uzeo bih japosa jer se ne kvari, da imam vise para uzeo bih BMW. Vrlo tacno. Japanska vozila su mi nekako bez identiteta, uzmimo za primer Civic: Razlika medju modelima je evolucija, pa revolucija, pa opet evolucija, puno lutanja.  Opet napominjem, tacno je da su najkvalitetniji, i to nikada nisam porekao. Ali svi su mi nekako slicni, na isti kalup, pri tom ne mislim na to da svi imaju cetiri tocka, sto bi sigurno bio prvi odgovor. Jos uvek nemaju kompletan paket za trku sa nemackim premijum proizvodjacima. Lexus mi je najdopadljiviji u tom segmentu.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 00:47:51 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6120c
To je po meni umnogome i razlika u razmisljanju, razlika istocnjacke filozofije sa nasom... Kod njih je sve u detaljima i pravoj, upotrebnoj vrednosti...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Mislim da je ova rasprava prilicno lose zapoceta. Cinjenica je jedna: japanci prave izdrzljivije i kvalitetnije automobile, dok su evropski automobili ipak bolji u dizajnu i stilu, u to nema sumnje. Sto se tice tradicije i istorije, mislim da to sto neki proizvode automobile vec vjekovima, a neki mnogo manje ne dokazuje nista, prije svega zbog toga sto se danas tehnologija lako kupuje. Pogledajmo skodu i sve ce vam biti jasno: kupili su tehnologiju i sad spadaju medju bolje automobile. Sto se mene licno tice izbor je jasan: HONDA ACCORD!!!! Citam skoro u jednom magazinu uporedni test izmedju Accorda i AUDI A4. Honda ga je razbila u svemu, ama bas u svemu!!! A posebnu draz tome daje odnos u cijeni: ACCORD kosta oko 25 000, a AUDI 39 000 evra. Pa vi vidite. Evidentno je da se za iste pare moze kupiti mnogo kvalitetniji japanac nego evropljanin. Ali takodje tvrdim da japanci nikad nece moci napraviti automobile tipa Aston Martin, Jaguar, Smart i slicno, dakle automobile sa "dusom". Inace, imam jedan dobar snimak, trka sledecih auta: Porsche 911, Ferrari neki, Lamborgini Murcielago, BMW M3, Honda NSX, i jos neki, ne sjecam se skroz, a nije snimak kod mene, kad ga nabavim pusticu ga na forum. Treba da vidite kako jeftina Honda brije Ferari, BMW i ostale bijesne masine... bas je vrh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
gledao sam i ja taj snimak..ali mislim da na kraju utrke hondi se pregrije motor ali ih dere i u zavojima ide par auta preticat! besan snimak!!  Smile Smile

Edit:Evo snimke: http://www.youtube.com/watch?v=pkg_dn1ME9A
twin ring motegi se zove..jedna od najludjih snimaka koje sam vidio u zivotu Smiley

thelock: uzmi u obzir da ove taljane imaju duplo vise snage od Honde NSX koja ima samo 280ks..no ipak ih je skoro oderala!!
svaka cast!!
pa ti i dalje seri po japancima da nemaju sportskih auta..a ferrari je dosao zadnji a poceo na 1.mjestu..  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2006, 16:55:48 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam vlasnik 3 auta Honda accord`02, toyota corolla`00 i mercedes a170cdi trenutno.Ranije,peglica,yugo,..yugo,kadet,..kadet
hondu vozim 1 god,toyu 6,a mecku pola godine.Vozio sam se u raznim lux nemacim i americkim autima.Mogu vam samo reci da japanci odlucuju i doziraju sta ce da puste da izadje iz japana.ono sto mi vidimo je smejurija.Gospodo draga tamo automobili idu sami.honda pravi robote koji nose casu vode niz stepenice.toyoti zabranili vvti motor u formuli 1.Sto se tice dizajna-oni imaju druga shvatanja dizajna.druge vrednosti.A klinci koji hvale golfa treba da znaju da je to vozilo projektovano za nemacke studente a ne za laznu elitu.BMW voli samo onaj ko ga nije imao duze od mesec dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Znaci BMW ne valja. Ljudi, pazite na to.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pazim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
  Ziva je istina da je BMW povukao mnogo svojih primeraka naj novije serije 5 kako iz salona tako i od vlasnika zbog "greske na indzeksnu", opel Astra je imala problem sa statickim elektricitetom na rezervoaru pa je dolazilo do "samozapaljivanja prilikom tocenja goriva", Mercedes vec godinama kuburi sa E klasom (pogotovo prethodni model) i najneuspeliji je Mercedesov model. Ima problema sa vesanjem, motorom i KOROZIJOM! Mercedesovu A klasu su novinari na testu izvrnuli na krov dok je Audi TT povucen nakon mnogo udesa zbog "greske na vesanju". Nakon toga su mu stavili zadnji spoiler i modifikovali vesanje...
  Spisak je podugacak, ali gospodo ne zaboravite jedno: ovi automobili ne kostaju 10 - 15000 Evra! A i da kostaju... Smile

@ epsons  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Svakako da si u pravu. Jos jednom kazem, evropljani, a pogotovo njemci su boli od japanaca samo u dizajnu. ali u kvalitetu izrade nikad! Honda Accord forever!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:30:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.