Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:21:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepisana pravila klubova  (Pročitano 10771 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Prvi slučaj se odnosi na mene, a drugi nije rekla-kazala nego su mi to pričali ljudi kojima se desilo i nisu bili nikakvi kreteni - potpuno normalni posetioci

tebe nisu isterali a ja ne pricam sa njima vec sa tobom...

Citat
ma ajde, gde si ti video prosjake kako idu po klubovima

isli bi da se ti pitas, tebi smeta ne-pustanje na osnovu oblacenja , ne ?

Citat
klub je javni prostor, tako da to nije isto kao i privatna kuća

jok, silno gresis sinak... klub je privatni posed... ulica je javni posed..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
tebe nisu isterali a ja ne pricam sa njima vec sa tobom...

znači ja sam to izmislio... Smile

Citat
isli bi da se ti pitas, tebi smeta ne-pustanje na osnovu oblacenja , ne ?

misliš na osnovu skidanja? morali bi da uklonimo sve prosjake iz grada da ugledna elita može na miru da se provodi

Citat
jok, silno gresis sinak... klub je privatni posed... ulica je javni posed..

jeste privatni posed, ali pod posebnim režimom koji podrazumeva i poštovanje odredjenih pravilnika koji se odnose na ugostiteljske objekte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Nekad klubadžije procene da im ne odgovara određeni profil gostiju. Recimo ako je klub pun muškaraca ne žele još muških. Ili ako su unutra skindže ne odgovara im neko sa kreonom.

Inače vlasnik kluba ima pravo da udalji iz kluba koga god želi. Ako gost ne ode dragovoljno može i policija da ga prati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Kao sto ja imam puno pravo i mogu da biram koga cu pustiti u svoju kucu tako valjda i vlasnici klubova imaju pravo da biraju koga ce pustiti u svoj klub...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
znači ja sam to izmislio..

dovoljno je sto ti verujem na rec a vidim te prvi put u zivotu, rekao bih da je malo previse da raspravljamo i o dozivljajima svih tvojih poznanika- ikad... ako se jave mozemo da pricamo o tome, u medjuvremenu drzimo se licnih iskustava...

Citat
misliš na osnovu skidanja? morali bi da uklonimo sve prosjake iz grada da ugledna elita može na miru da se provodi

seres (da prostis)... smetalo bi ti da udje neko smrdljiv i stane pored tebe dok smekas neku ribu...
isto tako mene nije sramota da mene odbiju negde jer cak ne bi ni ulazio u neki kantri klub gde su svi milioneri ...

..u neke restorane ne mozes da udjes bez smokinga i sta ces sad? da se raspravljas/prigovaras ili da se obuces... oni biraju koga ce da puste..ti biras gde ces da ides i gde ces da trosis novac ...

surova istina je... da dodjes u limuzini i sa pet riba , pustili bi te sve i da si u papucama koje ne bi ni po kuci nosio...

Citat
jeste privatni posed, ali pod posebnim režimom koji podrazumeva i poštovanje odredjenih pravilnika koji se odnose na ugostiteljske objekte

jasno, zato ne smeju da ti sluze cijanid... ali imaju slobodu u masi stvari... tako i treba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Kao sto ja imam puno pravo i mogu da biram koga cu pustiti u svoju kucu tako valjda i vlasnici klubova imaju pravo da biraju koga ce pustiti u svoj klub...

jok ...  Smile ugostiteljski objekti imaju drugachiji status od privatnih stanova i kuca .... postoje neki zakon ili propisi protiv diskriminacije bla bla ... srecom ili nesrecom to se ne poshtuje  Smile .

mogao bi neko od pravnika to nadje pa da objavi ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S

A sad ti je jasno je li?  Smile

Vidiš i ovaj forum je privatni posed, iako ljudi nemaju taj osećaj na početku, koji dozvoljava pod odredjenim uslovima propisanim pravilnikom prisustvo javnosti odnosno gostiju. Ti si svojim uriniranjem po njemu doveo sebe u situaciju da budeš nepoželjan i obavešten od strane vlasnika. Kad nisi ispoštovao status "Persona non grata" onda te je obezbedjenje ispratilo na silu.  Smile

Kao što ovde uriniraš pomoću tastature velika je verovatnoća da i u tim klubovima ostavljaš svoje telesne tečnosti, obezbedjenje ume da bude kretensko, ali u tvom slučaju mogu u potpunosti da ih razumem.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 23:44:16 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
.... postoje neki zakon ili propisi protiv diskriminacije bla bla ... srecom ili nesrecom to se ne poshtuje

da, moze na osnovu rasizma (tj da si crn, zut ili braon i da te ne puste 5 puta u 5 dana, da drugi ulaze ladno pored tebe, a da radis u koordinaciji sa inspekcijom ) da se tuzi onaj ko radi na ulazu...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 23:48:14 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
A sad ti je jasno je li?  Smile

ako sam te izurinirao žao mi je, evo gledaću da te zaobilazim  Smile

@yourtoiletpaper

ti ne razlikuješ standarde (kravate, odelo...) u nekim objektima od toga da moraju da budu jednaki za sve goste. Ni jedan objekat ne može da te udalji na osnovu izgleda - to je najgora diskriminacija, bez obzira da li se radi o boji kože ili o proceni da imaš ili nemaš novca. O smrdljivim prosjacima koji stoje pored tebe dok muvaš ribu u klubu i sličnim nadrealnim situacijama ne bih

da bi te neko udaljio iz objekta ili pustio da ne udješ mora da postoji razlog, sve drugo je diskriminacija i
ali ajmo o temi:

Citat
surova istina je... da dodjes u limuzini i sa pet riba , pustili bi te sve i da si u papucama koje ne bi ni po kuci nosio...

ti ipak na kraju ovde priznaješ da je to "surova istina" - mada si u pravu kada kažeš da na ulazu dobar auto ostavlja bolji utisak nego recimo pristojne cipele. Takav je psihološki efekat - deluje da imaš više novca
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 00:28:27 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Recimo npr. ja imam ugostiteljski objekat i necu tamo nekog lika da pustim unutra... zasto... recimo npr. kazem da smrdi... ko mene moze natjerati da ja tog lika pustim unutra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:21:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.