Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:54:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 33386 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Gebi
Opet mesas bake i zabce Smile  Smile  Vidim da nikad nisi bio na zapadu. Ja uvek iznesem primer Amerike. Zasto? Evo: tamo kada si strucnjak za neki posao i ako znas da radis ono sto te zanima ili pak ako si jednostavno dobar, ako gazdi donosis profit, kompanije ce se otimati za tebe. Eto da te demantujem za tvoju glupost da se ne vrednuje "kliker", bas naprotiv ... e adli da bi to shvatio, moras malo da osetis i nesto drugo. Ja ne znam odakle si ti, niti me zanima, ali cinjenice govore same za sebe  Smile

Aha, jos bolje, znaci nisu sa stormfrobta, nego tvoja licna "ubedjenja" i "tripovi" Smile Pa ok, svako ima pravo na svoje misljenje  Smile

Beli čovek ne potiče sa Afričkog kontinenta.

haha    ma nemoj? a sa kog poticu ... kontinenta? Smile  E s kim ja raspravljam ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Gebi
Opet mesas bake i zabce Smile  Smile  Vidim da nikad nisi bio na zapadu. Ja uvek iznesem primer Amerike. Zasto? Evo: tamo kada si strucnjak za neki posao i ako znas da radis ono sto te zanima ili pak ako si jednostavno dobar, ako gazdi donosis profit, kompanije ce se otimati za tebe. Eto da te demantujem za tvoju glupost da se ne vrednuje "kliker", bas naprotiv ... e adli da bi to shvatio, moras malo da osetis i nesto drugo. Ja ne znam odakle si ti, niti me zanima, ali cinjenice govore same za sebe  Smile

Ta Amerika će pući sama od sebe i to vrlo uskoro, ako nisi znao, jer  su joj već prilično poljuljani temelji  u Iraku su pukli u Iranu će im biti kraj i tako. Smile.., prilike u svetu se menjaju i Amerika više neće biti merilo ničega niti "obećana zemlja" niti "raj na zemlji" kao što je ti doživljavaš.

Aha, jos bolje, znaci nisu sa stormfrobta, nego tvoja licna "ubedjenja" i "tripovi" Smile Pa ok, svako ima pravo na svoje misljenje  Smile

A koja su tvoja ubeđenja po pitanju prirodnog "napretka" Crnaca?

haha    ma nemoj? a sa kog poticu ... kontinenta? Smile  E s kim ja raspravljam ...  Smile Smile

Ne potiču od Crnca, jer ako je jedan Crnac zajednički predak, kao su nastali Belci od njih, a kako žuti Kinezi?

Ali to nije tema ovde Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:13:49 od gebels »
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Колико је знам, најстарији остаци човека нађени су на Јави.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Колико је знам, најстарији остаци човека нађени су на Јави.

Nađeni su i kod nas u Srbiji u Lepenskom Viru, naselje i ostaci prastare civilizacije pre oko 8 000. godina.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:05:23 od gebels »
IP sačuvana
social share

највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Topaz
normalno da su najstariji ljudi porijeklom sa balkana, pa to potvrdjuju i piramide u visokom, stare nekih 20ak hiljada godina  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:32:14 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Gebi (vrlo zanimljiv momak, kune se u srpstvo, medjutim iz nekog cudnog razloga se zove Gebels Smile ) ... ali, pazi:

Nisi ti uopste merodavan da pricas o propasti bilo koga, a narocito ne Amerike, posto vidim nemas tri blage o njoj, ali kako ti kazes, nije tema  Smile Smile

Ti si koliko vidim malo specijalan (da ne kazem nesto socnije  Smile Smile ). Niko ne kaze da je belac postao od crnca Smile (pazi sta pises, vrlo imas nesredjene misli), vec da imamo zajednickog pretka.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Gebi (vrlo zanimljiv momak, kune se u srpstvo, medjutim iz nekog cudnog razloga se zove Gebels Smile ) ... ali, pazi:

Nisi ti uopste merodavan da pricas o propasti bilo koga, a narocito ne Amerike, posto vidim nemas tri blage o njoj, ali kako ti kazes, nije tema  Smile Smile

Ma nemoj, a ti znaš mnogo nemoj mi ti pričati ni o čemu. Ti si se više puta dokazao na ovom forumu koliko si "pametan", i kriješ se iza nick-a "maleckaa", a bio se pre "Glavitj" i ti si našao meni da pričaš kako se ja predstavljam. Uzmi malo više pa čitaj i vidi ko je bio Gebels,  ne sam ono što ti serviraju preko TV-a i ostalih medija koji i ovako služe samo da još više zbune već zbunjeni narod.

Ti si koliko vidim malo specijalan (da ne kazem nesto socnije  Smile Smile ). Niko ne kaze da je belac postao od crnca Smile (pazi sta pises, vrlo imas nesredjene misli), vec da imamo zajednickog pretka.  Smile Smile

Pa ti sam sebi skačeš ovde u usta, ne vredi se raspravljati s tobom. i ti si leming koji istalno ponavlja on što stalno pričaju u medijima. Nećeš ti nikad ni progledati Amerika te je totalno sjebala o kojoj toliko sanjaš i maštaš, a kojoj se bliži kraj i to je sve očiglednija činjenica, samo ko je slep i ko  se pravi da ne vidi to ne vidi.

Uzgred ne reče mi još, gde su to Crnci prirodno "uznapredovali"?

Ali to ipak nije tema ovde  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:56:42 od gebels »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
"Ali to ipak nije tema ovde Smile " Zasto imas potrebu da to stalno ponavljas? Da te nisu stavili na "atomsko odbrojavanje?" Smile Smile

Znaci i ti me smatras za "Glavic" ... ljudi, koji vam je qrac? Smile

Svaki covek na ovoj planeti ima zajednickog pretka, razlike medju ljudima postoje, ali ne na nivou superiorniji ili inferiorniji (gledano u globalu). Kako ti to nije jasno?  Smile

gde su crnci uznapredovali? Zar je to bitno? Ja mislim da oni drugacije gledaju na zivot, nego belci, kako god to zvucalo. Recimo da su fizicki superiorniji od belaca, to sto se svetska industrija zabave ne moze zamisliti bez osoba crne puti, kao ni bilo koja sportska priredba. Dakle, nista nije savrseno, kao sto ti mislis, belci imaju dosta toga, ali preko tudjih ledja (neke kolonijalne impreije danas zbog toga placaju cenu) .... Razmisli malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Citat
Uzgred ne reče mi još, gde su to Crnci prirodno "uznapredovali"?

На атлетским митинзима стално обарају рекорде у трчању. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
"Ali to ipak nije tema ovde Smile " Zasto imas potrebu da to stalno ponavljas? Da te nisu stavili na "atomsko odbrojavanje?" Smile Smile

Znaci i ti me smatras za "Glavic" ... ljudi, koji vam je qrac? Smile

Svaki covek na ovoj planeti ima zajednickog pretka, razlike medju ljudima postoje, ali ne na nivou superiorniji ili inferiorniji (gledano u globalu). Kako ti to nije jasno?  Smile

gde su crnci uznapredovali? Zar je to bitno? Ja mislim da oni drugacije gledaju na zivot, nego belci, kako god to zvucalo. Recimo da su fizicki superiorniji od belaca, to sto se svetska industrija zabave ne moze zamisliti bez osoba crne puti, kao ni bilo koja sportska priredba. Dakle, nista nije savrseno, kao sto ti mislis, belci imaju dosta toga, ali preko tudjih ledja (neke kolonijalne impreije danas zbog toga placaju cenu) .... Razmisli malo  Smile

I tako dan za danom pred kockastim ekranom ta ta ta tira ta ta ta tira...

« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 21:32:17 od gebels »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:54:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.