Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:45:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 33361 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
raso jel to pokusaj da budes duhovit ili samo kratkotrajna glupost?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ti si toliko siguran da su tvoji preci bili toliko sveci? Ja pljujem po tiranima koji su danas prestavljeni kao sveci. Ja pljujem po povrsnim krstasima sovinistima kroz istoriju, ja pljujem po ljudima koji su svoje kceri u robove pretvorili i koristili ih kao novac (forsirali na brak za svoju korist).
Zasto si se ti osetio prozvanim?
Jednako sam glasan bio i u stvarnom svetu, ali ne mogu sam protiv svih, ovde je mnogo vise protiv mene nego sto me podrzava i svestan sam ja da budala lako vredja i da odma ide pesnicom. Postao sam tisi, jer ne zelim da pustim da mi neko iz glupog ponosa upropasti zivot ili osakati. Ali mi i danas nekad pukne film.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
raso jel to pokusaj da budes duhovit ili samo kratkotrajna glupost?  Smile Smile

jbg. decko, ti si siptar, nisam ja. trebao bi znati da prepoznas navarenog lika, pogotovo srbina...
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 21:02:50 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,

jbg. decko, ti si siptar, nisam ja. trebao bi znati da prepoznas navarenog lika, pogotovo srbina...

Smile

znaci zato si reko da nisam normalan,jer sam srbin !

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ostavi ti moje pretke u miru ! Ja sam se osetio prozvanim onog trenutka kada si rekao da te boli kurac za naciju i kada si likovao sto u Srbiji vlada bela kuga! I kada su rekao da podrzavas belu kugu......pa takvi kao sto si ti i trebaju da budu u manjini ! Pljujes po svemu sto postoji a bunis se kad neko krene pesnicom na tebe ! E pa bato , kad kenjas tako moras da budes spreman i na posledice.... I ti si sve na kraju pomesao ,pomesao si krstase,robovlasnicko drustvo (za tvoju informaciju zene su i dan danas u podvlascenom polozaju ali znas gde-u muslimanskim zemljama ) A o tiraniji necu da pricam sa covekom koji bi ogranicio ljudima pravo da odlucuju koliko zele potomaka !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne, necu ostaviti nikog ko je cinio odredjene stvari na miru, dok se ne iskupe, a za neke je kasno, jer su jelte mrtvi. Da li su bas tvoji dedovi to radili ne znam, ali vecina jeste.
Ne zelim ja da ogranicim nikom, nista da forsiram nikog, vec samo podrzavam kugu i osudjujem njeno sprecavanje, jer ima previse ljudi, a to lose utice na sve. Hteo bih da se bela kuga svuda prosiri. Da se lakse malo dise.
Ja ne osudjujem samo srbe za ta nedela koja sam nabrojao, vec sve koji to cine. Ja osucujem i to sto rade na istoku. Osudjujem svaku nepravdu. Osudjujem sve ljude, jer malo je onih koji su iskonski dobri.

Mada kao sto sam vec rekao, vecin misli da ono sto cini je stvarno ispravno i najbolje za sve, tako da ne mogu da mrzim nikog, sem onih koji su se bas pokazali kao zlocinci, kao samozivi, one koji su se dokazali sebicni, oni koji misle da su bolji od drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znas kako , za to postoji resenje , imas lepo kondom pa ako nisi spreman za decu ti ga lepo stavi..........i  nece biti ljudi koji odrastaju bez roditeljske ljubavi i paznje pa postaju psihopate i ubice ! Zato Evropom i vlada bela kuga .....jer su Evropljani (ne racunajuci Albaniju) kroz vekove izvukli pouku i teze za boljim drustvom! Aj ti to dokazi nekom Siptaru .... koji kad nema vise hleba da hrani decu oce malo zemlje od komsije Srbina..... vidis u tome je problem ..... pa onda Srbin popizdi .... i eto ti opsteg picvajza.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 svakom bi trebalo da bude jasno kakva je buducnost srbije ako judeo-liberalne ideje pobede :

- srba ce biti sve manje . u srbiji ce se populisati razne ideje :od toga da je karijera na prvom mestu (da oni najbolji ne bi imali potomstvo  Smile) ,preko slobodnog zivota (narkomanija i slichne radosti  :[5]Smiley ,do otvorenog zagovaranja homosexualizma (a kasnije verovatno i pedofilije)

- demografska explozija nearijevskih naroda (roma i shiptara pre svega) . poshto su oni "ugrozeni" i "drugachiji" za njih nece vaziti gornja pravila. uz to treba dodati ,da ce pored "domacih" biti dopremani i oni iz EU (ovih 200 000 koji stizu sledece godine su tek pochetak).

- srpska ekonomija ce biti prilepak judeo-liberalne ekonomije ,shto znachi da se necemo razvijati kako nama odgovara ,vec cemo biti izvor jeftine radne snage i mesto za prljave tehnologije EU.

- srpska vojska (koju cemo mi placati i opremati) ce biti topovsko meso NATO za ratovanje po stranim drzavama. istovremeno ,srbija ce postati meta terorista zeljnih osvete zbog toga.

- srpska kultura ce biti potiskivana i u dogledno vreme ce nestati ,pod izgovorom "multikulturalnosti" ,"sprechavanja shovinizma" i.t.d. na kraju ,kad srbi postanu manjina nestace i srpski jezik i samo ime srbija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
. Hteo bih da se bela kuga svuda prosiri. Da se lakse malo dise.

Bela kuga je samo "kuga" Beloga naroda, dok se broj obojenih enormno povećava iz dana u dan, kote se ko zečevi.

Bela rasa sačinjava samo 8%  svetskog stanovništva i 2% Belih žena sposobnih za rađanje Smile, pa te pitam da li i i dalje podržavaš Belu kugu, jer ćeš sigurno i ti izumreti( ako si Belac), ako se nastavi ovakvim tempom.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 23:49:19 od gebels »
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
HM je najaci!!!!!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:45:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.