Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:02:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 58807 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
-sto se tice toga da sam naveo cetnike i partizane - u to vreme nije bilo bitno ko je ko.neki su vise puta bili jedno i drugo.
-ja sam veliki postovalac lika i dela draze mihajlovica i ravnogorskog pokreta.usao je u rat casno.kako je iz njega izasao ne znam ali smtram da ga je casno i zavrsio.no kad ne mogu naci na nasoj politickoj sceni naci nio jednog normalnog politicara moram da biram najmanje ludog iako se sa njegovim stavovima)dosta njih ne slazem).
-politicke neistomisljenike treba vestai i streljati-neistomisljenike ne ali jednog coveka kpoput slobodana milosevica je sigorno trebalo obesiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Nije vreme za podelu na partizane i cetnike,nego trebamo svi lepo da se skupimo i da organizujemo antifasisticki protest,ali ne da nam neki Canak ili ne znam ko vec bude vodja...Nego oni koji su osvedoceni antifasisti (borci u ratu)!Ma bili oni partizani ili cetnici...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
126 strana, zar su stvarno vredni toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
-sto se tice toga da sam naveo cetnike i partizane - u to vreme nije bilo bitno ko je ko.neki su vise puta bili jedno i drugo.
-ja sam veliki postovalac lika i dela draze mihajlovica i ravnogorskog pokreta.usao je u rat casno.kako je iz njega izasao ne znam ali smtram da ga je casno i zavrsio.no kad ne mogu naci na nasoj politickoj sceni naci nio jednog normalnog politicara moram da biram najmanje ludog iako se sa njegovim stavovima)dosta njih ne slazem).
-politicke neistomisljenike treba vestai i streljati-neistomisljenike ne ali jednog coveka kpoput slobodana milosevica je sigorno trebalo obesiti...

Е па видиш ја себе не могу да сврстам међу оне који ме убеђују да је Дража фашиста, не могу да се сврстам ни на страну разних нво које једино што раде јесте медисјко сатанизовање целокупног српског народа, не могу да се сврстам ни међу чанкисте и чедисте, не могу да се сврстам ни међу педере који машу шареним заставама, не могу ни међу комунисте... Самим тим нисам хтео ни да присуствујем њиховом скупу који су завили под паролу антифашизма.
Не могу себе да сврстам ни међу нацисте Горана Давидовића, ни под кукасте крстове, ни међу хотлерове следбенике. Самим тим нисам хтео да присуствујем ни њиховом скупу.

Али и поред свега тога нисам ни слеп, ни глув, а ни луд. Будите објективни без обзира о коме и чему је реч. Будите бар 50% објективни, па чак и ако сматрате да су свих 50-ак ухапшених били најгори фашисти. Будите објективни па признајте сами себи да они нису носили фашистичка обележја, да нису махали кукастим крстовима, да нису поздрављали нацистичким поздравом и да нису они први никога напали. Зар је то толико тешко?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ni ja nemogu da nadjem jasno odrediste,niti da se svrstavam nigde.al kad dobijem lisitc sa 10 sumnjivih,10 lopovski,10 lazovskih imena ja se trudim da izaberem najmanjeg lopova,lazova i onog ko mi je najmanje sumnjiv.jer ipak hocu bar 1% da se ja pitam,da bar 1% od mene zavisi.
______________________________ ______________________________ ______________________________ _________________
nije bito sta su nosili niti cime su mahali.to je greska kod.ne mora da znaci da je nacista ako mu na celu nije istetoviran kukasti krst.isto tako ne mora da znaci da ako ja ne idem gradaom sa sajkacom,vezanom zastavom na ledjima i majicom mladica -da ja nisam srbin...
isto kao i svake druge bolesti,kao grip,kao homoseksualizam,kao sidu - tako i nacizam treba leciti.neko se izleci neko zavrsi mrtav.
ta akcija hapsenja.pf.policija,sta reci.veca bagra od svih njih tamo.ACAB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...dajte ljudi ne budite neozbiljni...
Citat
b]sram vas bilo pred njima.[/b]

Prvo da ti kažem da me od nikog nije sram pošto nikad nisam i neću zastupati ideje fašizma ali veruj mi ni  "antifašizma"(onog komunizma) koji nas je i doveo dovde.
Uopšte nisam neozbiljan i mislim da su i davidović i čanak (sa čedom) govna.
E ja kada prodjem pored govana ne diram ih, da ne bih zasmrdio okolinu, nego začepim nos.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Па ајде онда да ухапсимо све за које чанак тврди да су фашисти. Да ухапсимо и све радикале и све из дсс-а и све из спс-а, спо-а, нс, ајде да ухапсимо ми лепо 95% Србије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Evo mog misljenja. O nacistima mislim sve najgore. Ali Canak, Ceda i ostali nisu izasli tamo i dali im reklamu. Njih dvojicu realno mrzi 70-80% gradjana Srbije. I onda oni kazu: "Vidi ovu dvojicu...... Pa ovaj Nacionalni stroj je u pravu!"
A to je njima i cilj. Da nam sa zabada drze predavanja kako smo fasisti.... pa onda, ako su fasisti,da im oduzmemo Kosovo.
PS: A jeste videli facu Davidovica prilikom hapsenja. Koji psiho!Garantujem da je bar 20% klinaca odusevljeno jime.
A za to je kriv Canak i kompanija. Njima kao da je bilo krivo sto je policija zabranila skup. Pa su izasli na prazno i prizvali ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
PS: A jeste videli facu Davidovica prilikom hapsenja. Koji psiho!Garantujem da je bar 20% klinaca odusevljeno jime.
 A za to je kriv Canak i kompanija. Njima kao da je bilo krivo sto je policija zabranila skup. Pa su izasli na prazno i prizvali ih.

ne za to su krivi njihovi roditelji sto su im dozvoli da se dive jednom ludaku,nacisti koga tom prilikom hapse...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu

ne za to su krivi njihovi roditelji sto su im dozvoli da se dive jednom ludaku,nacisti koga tom prilikom hapse...

Он је само један у мору лудака којима се деца диве.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 01:19:03 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:02:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.339 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.