Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:44:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59838 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs

Da li to znaci da sam ja tamo neko neonazy/fasi/skindebil!

Da.

Ne sine ne znaci...
Nikada ne bi nikome naudio ma da je bilo koje rase, religije...
K'o sto rekoh... Imam svoje stavove kojih se drzim...

Mozda i nisi... ali nisi ni mnogo daleko..

Zasto mrzis Hrvate? Zasto mrzis Albance (kladim se da ne znas nijednog..)? Zasto te ugrozavaju homoseksualci ili narkomani? Zasto ti smeta da neko veruje u nesto drugo, da je neko druge religije? Kako to tebi konkretno smeta?

Ujedno pitanje i za ostale sa slicnim uverenjima..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Decko iskuliraj malo,nemoj da si besan...Nadji neku ribu,opusti se...

Decko uzmi neku knjigu, procitaj... obrazuj se... i prestani sa tim seljackim izrazima "iskuliraj se"... mentolskim, idiotskim... ne znam kako da to nazovem...  Smile

Ljudi koje znam iz DSS,SRS,DS,G17 a najvise NS su se pokazali...

U prevodu "ljudi koje znam u svom rodnom Knjazevcu"... Koliko je to Stefi, po jedan iz svake?  Smile Smile Smile
e da si mi ti ziv i zdrav,kod nas da bi bio zaposlen moras da budes u nekoj strnci (pozeljno onoj na vlasti)...
Jel znas kada ce nestranacka licnost da nadje ovde posao...

Trebalo je da se napravi mars svih ostalih,pa tamo da idu svi normalni... Smile

pa dok se vi normalni  Smile organizujete ,ode mast u propast ... niko vas nije sprecavao da napravite svoj skup (kao obraz) ,ali od toga nema nishta - uvek chekate nekog drugog. zato ce vam sutra pederi marshirati pod prozorom ...  Smile
Pa nek probaju,pa da zavrse na istocnom groblju...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
a shto niste ishli sami bez davidovica ,ako vam on toliko smeta  Smile

samo da znate ,sledeci put kad vi dignete negde 3 prsta i istaknete srpsku zastavu bicete neonacisti hteli to vi ili ne

... i da ,vec se pricha da ce pederi odrzati uskoro neke svoje parade i u novom sadu i u beogradu i pogodite ko ce da im daje podrshku  Smile ...

Brate  Smile
Sledeci put kada dignem tri prsta u vis pokazacu da sam ponositi Srbin i pravoslavac...

Овако су то радили немци...

На следећој слици има доста примера на ту тему, а последња у доњем десном углу показује заклетву српске војске, дакле скупљена три прста.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Da li to znaci da sam ja tamo neko neonazy/fasi/skindebil!

Da.

Ne sine ne znaci...
Nikada ne bi nikome naudio ma da je bilo koje rase, religije...
K'o sto rekoh... Imam svoje stavove kojih se drzim...

Mozda i nisi... ali nisi ni mnogo daleko..

Zasto mrzis Hrvate? Zasto mrzis Albance (kladim se da ne znas nijednog..)? Zasto te ugrozavaju homoseksualci ili narkomani? Zasto ti smeta da neko veruje u nesto drugo, da je neko druge religije? Kako to tebi konkretno smeta?

Kako mozes postaviti tavko pitanje!?
Zar ti nisi svestan opasnosti narkomanije i samih narkomana?
Sta ti mislis kako je vecina narkomana usla u te ralje smrti iz kojih se tesko izlazi?

Ja ne prihvatam da se okolo setaju narkomani(ali i pederi) i time ugrozavaju nasu decu(pa i nas same,jer svaki covek ima slabosti!).Zar treba da mislimo da li nam se deca druze sa takvima i da strepimo da se zaraza ne prosiri i na njih?
Svaki pojedinac,kao deo drustva,je odgovoran za ono sto se u drustvu dogadja,i NE MOZE biti pravdanja globalistickim maksimama "svako gleda svoja posla" kada se radi o drustvenim(sto psihickim,sto fizickim) bolestima.SVi smo duzni da viruse sasecamo u korenu,kako ne bi prerasla u epidemiju.Naravno,to se odnosi na normalne i zdrave ljude.
Razmisli pre nego sto postavljas takva pitanja.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Kako mozes postaviti tavko pitanje!?
Zar ti nisi svestan opasnosti narkomanije i samih narkomana?
Sta ti mislis kako je vecina narkomana usla u te ralje smrti iz kojih se tesko izlazi?

Ja ne prihvatam da se okolo setaju narkomani(ali i pederi) i time ugrozavaju nasu decu(pa i nas same,jer svaki covek ima slabosti!).Zar treba da mislimo da li nam se deca druze sa takvima i da strepimo da se zaraza ne prosiri i na njih?
Svaki pojedinac,kao deo drustva,je odgovoran za ono sto se u drustvu dogadja,i NE MOZE biti pravdanja globalistickim maksimama "svako gleda svoja posla" kada se radi o drustvenim(sto psihickim,sto fizickim) bolestima.SVi smo duzni da viruse sasecamo u korenu,kako ne bi prerasla u epidemiju.Naravno,to se odnosi na normalne i zdrave ljude.
Razmisli pre nego sto postavljas takva pitanja.

Jedna stvar je biti svestan opasnosti narkomanije, druga stvar je mrzeti narkomane. Slazem se da je narkomanija velika opasnost, ali umesto mrznje, moze da proba da ucestvuje u nekoj NVO protiv narkomanije. Ovako kada kaze da ih mrzi, zvuci kao da bi isao ulicom i tukao ih samo zato sto koriste drogu, umesto da proba da ucini nesto u svrhu sprecavanja iste.

ali to je vec neka druga tema..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Pa nek probaju,pa da zavrse na istocnom groblju...

e moj internet-staljinisto ...  Smile  jedno je prichati ,a sasvim drugo udariti na dzandare u punoj opremi za razbijanje demonstracija ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Можда је мржња прејака реч али у неким случајевима ипак може да се искористи, док је за неке можда адекватније рећи не волим их. Да ли заиста не можеш да схватиш зашто неко не воли хрвате или зашто их него можда мрзи? Ако не можеш да схватиш мислим да ти уџбеници из основне школе могу помоћи, историја. Кроз историју и то не тако давно, управо они су нам нанели највише зла. Не могу рећи да их мрзим, али их свакако не волим и нису ми потребни у животу нити ми је потребна комуникација са њима. Клали су наш народ (наш ако си и ти Србин, ако ниси онда мој) '41, клали су и '91 и клаће га увек кад им се за то укаже прилика. Патолошки нас мрзе и фашизам и усташтво је нешто што носе у генима. Та генетика је чудо а можда корене вуче у томе што је код њих полно општење међу крвним сродницима нормално. Можеш да ''јебеш сестру од трећег колена па на даље'' а да нико чак и не помисли да си луд.
Шиптари... Убијају наш народ и дан данас. Отимају нашу земљу... И да не дужим даље све је већ познато.
Зашто мрзим наркомане већ сам писао не једној од тема, мислим око легализације. Дрога ми је одузела и у смрт одвела јако доброг другара са којим са одрастао...
Педере не мрзим али их не сматрам за нормалне. Не смета ми ако један другом гурају курац у дупе затворени између 4 зида, то је онда њихова лична ствар. Али сам најоштрије против геј парада и јавног рекламирања њихових накарадних сексуалних склоности. У таквој ситуацији сам присталица примене силе или ти батинања.
Нека верује свако у шта год хоће, али кад то пређе у пљување по мојој вери, наметање и пропагирање неких идиотизама онда ми то смета.
Србија је држава Срба и свих који у њој живе. Све вере и све националне мањине имају изједначена права са Србима православцима као већином.
Ако си ти муслиман који верује у алаха мени то не смета али кад твоја вера почне да угрожава моју и када своје сумануте идеје почнеш да пропагираш као што то раде вехабије, када дођеш да скрнавиш и рушиш бину на којој треба да наступа Балканика која при том ни на који начин не угрожава твоју веру, нити је омаловажава, е онда сам присталица силе и сматрам да ти није место у Србији и да ти није место уопште међу људима.
Ако било шта од овога није јасно слободно питај, појаснићу ако треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Citat

Можда је мржња прејака реч али у неким случајевима ипак може да се искористи, док је за неке можда адекватније рећи не волим их. Да ли заиста не можеш да схватиш зашто неко не воли хрвате или зашто их него можда мрзи? Ако не можеш да схватиш мислим да ти уџбеници из основне школе могу помоћи, историја. Кроз историју и то не тако давно, управо они су нам нанели највише зла. Не могу рећи да их мрзим, али их свакако не волим и нису ми потребни у животу нити ми је потребна комуникација са њима. Клали су наш народ (наш ако си и ти Србин, ако ниси онда мој) '41, клали су и '91 и клаће га увек кад им се за то укаже прилика. Патолошки нас мрзе и фашизам и усташтво је нешто што носе у генима. Та генетика је чудо а можда корене вуче у томе што је код њих полно општење међу крвним сродницима нормално. Можеш да ''јебеш сестру од трећег колена па на даље'' а да нико чак и не помисли да си луд.
Шиптари... Убијају наш народ и дан данас. Отимају нашу земљу... И да не дужим даље све је већ познато.
Зашто мрзим наркомане већ сам писао не једној од тема, мислим око легализације. Дрога ми је одузела и у смрт одвела јако доброг другара са којим са одрастао...
Педере не мрзим али их не сматрам за нормалне. Не смета ми ако један другом гурају курац у дупе затворени између 4 зида, то је онда њихова лична ствар. Али сам најоштрије против геј парада и јавног рекламирања њихових накарадних сексуалних склоности. У таквој ситуацији сам присталица примене силе или ти батинања.
Нека верује свако у шта год хоће, али кад то пређе у пљување по мојој вери, наметање и пропагирање неких идиотизама онда ми то смета.
Србија је држава Срба и свих који у њој живе. Све вере и све националне мањине имају изједначена права са Србима православцима као већином.
Ако си ти муслиман који верује у алаха мени то не смета али кад твоја вера почне да угрожава моју и када своје сумануте идеје почнеш да пропагираш као што то раде вехабије, када дођеш да скрнавиш и рушиш бину на којој треба да наступа Балканика која при том ни на који начин не угрожава твоју веру, нити је омаловажава, е онда сам присталица силе и сматрам да ти није место у Србији и да ти није место уопште међу људима.
Ако било шта од овога није јасно слободно питај, појаснићу ако треба.

Jednostavno,ne mozes tako da generalizujes stvari... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Jednostavno,ne mozes tako da generalizujes stvari...

Буди конкретнији. Да ли нешто у мом посту не одговара истини?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Da li si se ikad zapitao koliko smo mi sami doprineli svemu ovome?Ili mozda mislis da smo bezgresni?
Stvari posmatras iz nekog svog surovog i ogorcenog ugla,i licne tragedije.
Nisam rekao da nema istine u svemu ovome sto si naveo,ali mislim da nije sve tako crno,i da ne postoji nikakva Teorija Zavere protiv Srbije,jer tako ispada.
Normalan covek,zdrav u glavi,ne moze nikog da mrzi.
Izjave tipa : Mrzim, ili ne volim Hrvate,Albance,Muslimane,Amerikance,Nemce itd. su u najmanju ruku debilne.
Ne mozes da jednom narodu sudis i presudis.
Bar ja tako mislim...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:44:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.