Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:35:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59985 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
У лепом глобалном систему би могао да имаш уредне међународне интервенције, чији циљ није промоција америчког национализма него истинско увођење реда и мира.

А то... не постоји...

Citat
ponavljam, posetite site vođe nacionalnog stroja, onog sa naočarima, ne mogu da se setim kako se zove pa ćete videti da to nisu samo obični jadni klinci
toliko ste zaslepljeni mržnjom prema čanku i ldp-u da ne vidite mnogo veći problem

А ја теби понављам да обратиш пажњу на издајничку врећу балеге која је у нашем парламенту а штампа пасоше војводине...

Национални строј никада неће бити у парламенту...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
ponavljam, posetite site vođe nacionalnog stroja, onog sa naočarima, ne mogu da se setim kako se zove pa ćete videti da to nisu samo obični jadni klinci
toliko ste zaslepljeni mržnjom prema čanku i ldp-u da ne vidite mnogo veći problem
а ја понављам да су чанак и чеда у скупштини а не неки "клинци нацисти" ...
мнооооооооооооооооого опасни фактор друштва су такозвани либерали и војвођански терористи него неки блесави клници који немају паметнија посла ... као што рекох, чанкова омладина се шалила штампањем пасоша Војводине што је много теже кривично дело (рушење државног поретка- бели тероризам) од глумљења нациста!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Под лупом
„ФИРЕРИ” ИЗ НАШЕГ СОКАКА
Из угла Ненада Чанка и његових савезника и финансијера, чак и да Горана Давидовића нема – требало би га измислити. А пошто га већ има, онда му треба придати натприродан значај и нереалну тежину  

Не знам како је са осталима, али сигуран сам да два човека данас у Србији свакако имају много разлога за задовољство. Не, то сигурно нису Борис Тадић и Војислав Коштуница, иако се у овом часу, непосредно након њујоршке и у предвечерје бриселске рунде преговора о Косову, чини да имају реалне шансе да изборе још једне продужетке, односно, да причу о „преговорима о решењу косовског статуса”, за које се веровало да ће бити само пука формалност, уведу у већ трећу годину какве-такве неизвесности. Нису то ни Томислав Николић и Александар Вучић, иако последња истраживања различитих агенција за испитивање јавног мњења поново бележе благи раст радикалског рејтинга. Не. Политички најзадовољнији у Србији данас су два, наводно, љуто завађена новосадска „фирера”, Горан Давидовић и Ненад Чанак. А вероватно би разлога за задовољство могли имати и њихови саветници, шефови и спонзори – уколико их имају.

Додуше, њихове позиције се чине као дијаметрално супротне. Један тренутно лежи у затвору, а други седи у скупштини и ТВ студију. Један долази са социјалне и политичке маргине, а други је привилеговано „дете комунизма” и истакнути рентијер борбе против Милошевића и српског национализма. Један је десничар, а други, наводно, левичар. Један је, врло вероватно, фашиста, а други декларисани антифашиста. Један је, наводно, сиромашан, а други врло имућан. Но, све су то релативне и барем у идејном и социјалном мутљагу транзиционе Србије врло променљиве категорије (сетимо се само Слободана Милошевића, Михаља Кертеса, Радета Марковића, Владана Батића, Секуле Пјевчевића, Слободана Радуловића, Микија Савићевића…) Али оно што им је обојици заједничко – и што је заправо кључно – јесте непоштовање демократских институција и процедура, и с тим повезано ослањање на вербално и физичко насиље као средство политичке борбе. Обојица су, изгледа, склони насиљу и обојица својим понашањем и изјавама наносе огромну штету ономе о чему тобоже брину – демократији у Србији и српским националним интересима. Најзад, али не на последњем месту, обојица су очито свесни значаја медија и изгледа нарцисоидно уживају у својим наступима и својој медијској слави.

Да ли сте уочили детаљ када су камере ухватиле широки смешак који је титрао на лицу Горана Давидовића у тренутку док су га приводили. Њега хапсе, уоколо пребијају и приводе његове пријатеље и саборце, а он буквално позира пред камерама. Био је то његов велики дан. Као, уосталом, и Ненада Чанка који самозаљубљено грми са екрана свих могућих телевизија и позива у крсташки „антифашистички” рат против свих који не деле његово виђење демократије и (анти)фашизма у Србији.

И када би Чанков антифашизам био искрен, а није, и да му је заиста стало до тога да се Србија спасе од фашистичке погибељи која јој, по његовом мишљењу, прети, онда би морао бити свестан да његова појава и његови „антинацистички” наступи на феномен против којег се, наводно, бори имају отприлике исти ефекат као и покушај да се чашом бензина охлади прегрејани мотор. Није он ни глуп ни наиван да не зна да сваки његов, као бајаги, радикални „антифашистички” испад до урнебеса подиже рејтинг радикала у Војводини и регрутује барем неколико десетина нових „националних стројеваца”.

Решење ове загонетке, међутим, треба тражити на сасвим другој страни. Наиме, већ дуже време бележи се стагнација и пад бирачке подршке Ненаду Чанку и његовим „лигашима” – демократе, ЛДП, странке националних мањина, па чак и Г17, добрано су начели и очерупали његово бирачко тело. Сем тога, после много година, налази се и пред испадањем из политичких комбинација за будућу покрајинску власт. А да невоља буде комплетна, Чанков доскора неприкосновен положај лидера радикално аутономашког, просепаратистичког дела војвођанских гласача озбиљно је угрожен појавом млађег, агилнијег и у сваком погледу перспективнијег Чедомира Јовановића. Зато, да се не лажемо, из угла Ненада Чанка и његових савезника и финансијера, чак и да Горана Давидовића нема – требало би га измислити. А пошто га већ има, онда му треба придати натприродан значај и нереалну тежину, не би ли се „бескомпромисним” отпором тој страшној опасности некако прекриле сопствене политичке и пословне брљотине током боравка на власти, а политички већ добрано потрошени и похабани Неша поправио свој „коалициони капацитет” и поново зајахао на челу војвођанске аутономашке колоне.

Писац ових редова искрено верује да у Србији данас нема правих фашиста. Али ако би их и било, онда су господин Давидовић и господин Чанак најозбиљнији кандидати за то „ласкаво” звање. С тим да би први више наликовао немачкој, а други италијанској, тј. Мусолинијевој верзији, односно имитацији фашизма. Тако би се и њихов љути сукоб можда могао подвести под израз „нарцизам малих разлика”, или један, тако рећи, „породични” спор.

Политика
Главни уредник часописа
,,Нова српска политичка мисао”
Ђорђе Вукадиновић

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja na to obratila pažnju i to ne odobravam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu

А ти си се изгледа сита наручкала чанкове демагогије и пропаганде сервиране на тањиру б92.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Jedno je sigurno, tim momcima je dato previse publiciteta, i time je legalizovana njihova namera da privuku medijsku paznju na sebe.

Јеси сигуран да је то била њихова, а не намера чварка и компаније?  Smile
I jednih i drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Pa to je rezultat vladanja komunizma. Sad su svi teroristi.
Sve sto ne misli kao oni su teroristi.
Sad vi svi ne zznate ko je ko? Smile Smile Smile
Pa Cheda je neoliberalna stranka, odnosno hajde da kazemo kratko predstavnik ideje globalizma.
Davidovic ti je nacisticka stranka, najblizi Dacicu: jeste globalizam ali ne po bilo koju cenu.
Cheda jasno zna protiv koga je.
Davidovic jos ne zna.Zavaravaju ga dss-ovci i radikali.
U ovom trenutku i Cheda i Davidovic imaju iste neprijatelje.
Ne znaju kako da ih ociste.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne twice, samo se užasavam svih nacista, neonacista, fašista, šovinista,... bez obzira da li pripadaju nekoj stranci, stroju, ogranizaciji ili trabunjaju po forumima tek onako
a čitala sam publikacije tog lika i ranije, užasavam se takvih stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
I jednih i drugih.
зато их је требало све ђутуре у ћелију!!!
све ектреме у апс!

Citat
ne twice, samo se užasavam svih nacista, neonacista, fašista, šovinista,... bez obzira da li pripadaju nekoj stranci, stroju, ogranizaciji ili trabunjaju po forumima tek onako
a čitala sam publikacije tog lika i ranije, užasavam se takvih stvari
ја такође, плус додајем листи и чанкисте, чедисте, педере .... све је то иста багра, шљам друштва!

с том разликом да нацисти не седе у парламенту и не штампају пасоше Војводине!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

с том разликом да нацисти не седе у парламенту и не штампају пасоше Војводине!

još uvek
Jedno je sigurno, tim momcima je dato previse publiciteta, i time je legalizovana njihova namera da privuku medijsku paznju na sebe.
Za to su krivi smaraci iz LDP-a udruzeni sa preemotivnim Nenadom Cankom. Nista od svega ovoga ne bi bilo da se nije odreagovalo na provokaciju takozvanog Narodnog fronta, stroja....kakovec...
Slika svega se mogla videti na izrazu lica vodje te grupice ljudi, kada je privodjen, gde se videlo kako se covek grcevito bori da glumi Legiju pokusavajuci nevesto da nabaci osmeh na lice, iako se jasno vidi da se usrao k'o pi...
Previse buke ni oko cega.

Pročitah svih 104 strane i jedino je čovek rekao pravu stvar. Mislim šta izigravaju i ovi ldp i lsv sa jedne i Davidović i ostali sa druge strane. Cela se ta lakrdija koristi samo u svrhu propagande i odvraćanja pažnje od ozbiljnijih problema, koncesija za autoput recimo ...

Fažizam ne sigurno, ali ne ni autonomija onako kako je Čanak vidi..
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 13:16:56 od zlili »
IP sačuvana
social share
mislim znači postojim ili ja to samo tako mislim!?
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:35:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.