Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:11:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59925 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
@twice

s obzirom da ni ti ni ja nismo bili tamo, na nekoliko od tih pitanja ne mogu da ti odgovorim

Citat
Зашто лажете да су ''зигхајлирали''?

Citat
Зашто сте их нападали?
koliko sam ja cuo, oni su prvi napali.

Citat
Зашто су чанак и екипа позивали на насиље?
to njima, a ne nama na dusu.

Citat
зато што сте говнари који само лажу
a ti si mnogo cool zato sto pretis lomljenjem lobanja (jel si to naucio od Canka?), vredjas i branis fasiste. hm... cudi me da nisi bio sa njima. najiskrenije.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 00:42:02 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
lepo se vidi da je dechko podigao 3 prsta a ti vanja stavi naochare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 5
@twice

s obzirom da ni ti ni ja nismo bili tamo, na nekoliko od tih pitanja ne mogu da ti odgovorim

Citat
Зашто лажете да су ''зигхајлирали''?

Citat
Зашто сте их нападали?

Citat
Зашто су чанак и екипа позивали на насиље?

Citat
зато што сте говнари који само лажу
a ti si mnogo cool zato sto pretis lomljenjem lobanja (jel si to naucio od Canka?), vredjas i branis fasiste. hm... cudi me da nisi bio sa njima. najiskrenije.

Ovo nije zig hajl, ovo su tri prsta. Zagledaj se malo u sliku...Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
lepo se vidi da je dechko podigao 3 prsta a ti vanja stavi naochare  Smile

da znas da sam ih stvarno skinuo, jer gledam neku seriju na kompu, a ovde cisto malo u pauzama kuckam, a trebaju mi cvike za blizu  Smile

Izvinjavam se svima!

Idem da spavam, da budem lep sutra kad idem pred Rokija u Žitište  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 00:48:11 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Znate li svi štra je u ovoj priči apsurd? Skupi se ni 1000 agresivnih ljudi u Novom Sadu i mi o tome raspravljamo 100 strana. Naša policija interveniše, uhapse 30 učesnika, proteraju 11 stranaca. Ministri policije i odbrane se nađu prozvani. Skupština bruji. A Tompson skupi pun stadion nacista u Mostaru, Hrvati, čast izuzetcima, o tome napišu da to nije bilo ništa nego fatamorgana, policija nikog ne uhapsi, ni jedan ministar iz BiH se ne oglasi. Mislim da je vreme da svi ovde spustite priču na realan nivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Znate li svi štra je u ovoj priči apsurd? Skupi se ni 1000 agresivnih ljudi u Novom Sadu i mi o tome raspravljamo 100 strana. Naša policija interveniše, uhapse 30 učesnika, proteraju 11 stranaca. Ministri policije i odbrane se nađu prozvani. Skupština bruji. A Tompson skupi pun stadion nacista u Mostaru, Hrvati, čast izuzetcima, o tome napišu da to nije bilo ništa nego fatamorgana, policija nikog ne uhapsi, ni jedan ministar iz BiH se ne oglasi. Mislim da je vreme da svi ovde spustite priču na realan nivo.
Iz ovog jedino mozes da zakljucis ko stoji iza medijske halabuke i histerije.I zasto.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Meni smetaju ti fasist,ako su ta deca uopste to,ja stvarno za to neznam nemogu da brbljam jer neznam o njima nista,ali komunjarske izjave koje idu dotle da su u emisiji utisak nedelje pomenuli i drazu mihailovica,navodno i on je bio fasista, e to nemogu da im oprostim,to nije tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
 Вања до јаја сте сморили са том сликом, па и слепац види да покушавате да подменете трулу фору. Дакле нико није салутирао.

Citat

Извор информација ти је вероватно дебела свиња или ти прецизније фашиста чанак. Многи медији, многи сведоци и комплетна жандармерија која је била на лицу места кажу супротно.  Smile

Citat

Не не лале то се не зове одговорност. Вама на душу и на вашу одговорност. Сви ви који сте позивали на скуп сви сте одговорни за дешавања на њему.  Smile

Citat

Да и остајем при томе да вас је све требало изгазити почев од дебелог вепра чанка.

А реалност је да се у Србији само олош, шљам, отпад и највећа говна баве политиком.  Част изузецима који се могу на прсте набројати.  Smile

Meni smetaju ti fasist,ako su ta deca uopste to,ja stvarno za to neznam nemogu da brbljam jer neznam o njima nista,ali komunjarske izjave koje idu dotle da su u emisiji utisak nedelje pomenuli i drazu mihailovica,navodno i on je bio fasista, e to nemogu da im oprostim,to nije tacno.

Сама чињеница да је био Србин, да је био за краљевину и да је био верник за њих (ова црвено црна говна) је довољно да га називају фашистом. По њима у Србији живи 95% фашиста и непуних 5 % или ти шака јада и гована ''антифашиста''.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 01:18:13 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Sasvim si u pravu, samo što se LDP i klika oko njega jednom radja. To  nigde u svetu ne postoji.
Ko bi inače drugi ovde pričao o strašnim stvarima kao što su avionski miting, ekscesu u jednom od 25 gradova gde su se lapile slike "Mladića u Hag" , inicijativi Patrijarha o ukidanju PDV-a za bebe i još ko zna koliko drugih "strašnih" stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
А оно што је посебно интересантно јесу следеће чињенице... Нису у Новом Саду скинхедси на смрт пребили ромског дечака него у Београду. Нису у Новом Саду него опет у Београду скинхедси на смрт пребили глумца Драгана Максимовића мислећи да је Ром. Али гле чуда баш у Новом Саду, главном граду Војводине буја фашизам. А којом то логиком? Јел то нека нова теорија Шерлока Холмса да је проблем фашизма 80 километара од места на коме нацисти убијају своје жртве?  Smile

Па ко је овде луд, зар заиста ви лдп-овце мислите да ће неко нормалан у Србији да вам падне на ове јадне форе и фазоне?  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 01:37:42 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:11:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.