Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:12:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60083 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Причаш напамет,какве везе Србски националисти имају везе са комунизмом који нас је требио више од 50 година.
Једноставно иди на форум игрице ко и друга деца,ово је ипак претешко за твој малецки мозгић
Е видиш због тога вас људи поистовећују са националним стројем и фашистима, увак су вам пуна уста комунизма, а деведесете су прошле и те теме су остале иза нас, јер имамо много већих проблема.
Данас се свет уједињује против западног империјализма, а ви и ови нацоси никако да се пробудите и схватите да овој Србији треба национално уједињење, а не нови сукоби.
А неки комунисти су се реформисали, па су остали само противници капитализма и западне тираније, а вратили се цркви и српској традицији ... тако да ....

Нисам с'никим,зато сам против свих... Smile
Amin! Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 23:23:13 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Dobro dobro... razumeli smo i prvi put...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
LDP je covek?

Milan Kamponeski, osnivač Liberalno demokratske frakcije i LDP-a, iskreno o LDP-u

citat:
"Na skupstini dragi moj nije niko pobedio, tuga i sramota. Mene  je sramota  sto sam cutao, sto sam taj LDP pravio, sto sam sa Cedom putovao po Srbiji dok mu je glava bila u torbi, sto sam sedeo sa njime sam u kancelariji dok se vecina novih LDP-ovaca uvlacila Borisu i njegovim poltronima. Sramota me je od ljudi iz DS koji su mi hiljadu puta pruzili ruku uz reci da je ideja dobra ali da je lider price katastrofalan. Sramota me je od mojih komsija i prijatelja, sramota me j od tebe jer se znamo dobro i jer dobro znas sta je istina. Sramota me je od statuta za koji si glasao, sramota me je od politike LDP-a, sramota me je zbog Leke i Gorana Petrovica, sramota me je zbog Mileta Koricanaca na cijim stolicama sedite na cijim aparatima radite, a niste se setili da mu odete na sahranu, sramota me je zbog vecine clanova politickog saveta LDP-a, sramota me je zbog nacina na koji su ti sposobni skupstinu organizovali, organizovali su teror i silovanje demokratije, a na skupstinu su zvali delegate SMS-om, sramota me je zbog ujedinjenja sa GSS-om, zbog Kadrovske komisije, zbog Biroa, sramota me je zbog amandmana koji su prosli na skupstini,sramota me je zbog te skupstine uopste, sramota me je zbog slepe osrascenosti i slepog verovanja u gazdu, i da ,uvek me je bila sramota od ljudi kojima dugujemo pare a ispred zgrade LDP-a stoji bolji vozni park nego ispred vlade Srbije.

I to je razlog zbog koga sam ja otisao, ja vise nisam hteo i mogao da svojim novcem placam tudju bahatost, a nisam zaleo da idem pognute glave jer pojedinci siluju ideju pokojnog Djindjica. Ja sam zbog ideje otisao u LDP, nisam morao da odlazim iz DS, za razliku od mnogih... I do sutra bih mogao da redjam sta je sve tragicno u LDP-u, ali kao sto sam pokazao do sada, trudim se da ostanem iznad blata u koje vi tako lepo plivate, sposobni.

Mnogo ljudi je ulozilo mnogo energije u taj LDP, da bi se ta stranka izdigla iznad politickog blata Srbije, mnogo ljudi koji su verovali u ideju, koji su svesno zanemarili licne potrebe, koji su oprostili ponasanje vlasnika LDP-a koje je dovelo skoro do dna demokratsku ideju u Srbiji. Mnogi ljudi su zrtvovali sebe i oko sebe da bi LDP danas postojao i ti nalazis sebi da dajes pravo da im sudis?  
I da, ne zaboravi LDP je nastala od ljudi iz DS. Zoran Djindjic nikada nije bio clan ni jedne druge stranke osim DS-a, i nikad mu gradjanski savez nije bio bitniji od DS. I nikada nije rekao da Kosovo treba da bude nezavisno, ne bi ni danas to rekao, i nikada mu u politickom savetu ne bi sedela BKV i slicni. "

Na žalost link sa foruma ldp čukarica više ne radi ali i to dosta govori, ali je ovde na forumu zabeležen negde.
Da, LDP je jedan čovek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Каже мој пријатељ @Образовац око 150 људи,тако каже Младе. Smile Није лепо лагати људе Образовац!

Citat
Саопштење за јавност
Београд, 8. X 2007.

ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!

Упркос свим претњама, клеветама и забранама, блокадама и претресима на путевима, преко 300 Образоваца сабрало се на дан Светог Краља Владислава испред Саборне цркве у Новом Саду.

Жељно смо очекивали долазак Ненада Чанка, који се данима хвалио како ће нас разјурити и згазити. Узалуд. Најгрлатији антисрбин није се усудио ни да привири ка онима за које у Скупштини је изјавио да су "накот који треба побити".

Па где је то он био? Наравно, заклоњен иза троструког кордона.

Док смо пролазили градом, Чанак и његове "јуначине" су више пута имали прилику да моткама разјуре "накот који треба побити". Међутим, када се из триста грла заорило "Спрем'те се, спремте", побегли су на супротну страну и "херојски", иза полицијских кордона, гађали флашама и каменицама људе који су седели у кафану, а потом са насладом посматрали брутално полицијско хапшење.

Ћераћемо се још!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 23:51:58 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
"... sedeli u kafanu..."

Budi govedo Bobane, budi govedo...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Каже мој пријатељ @Образовац око 150 људи,тако каже Младе. Smile Није лепо лагати људе Образовац!

Citat
Саопштење за јавност
Београд, 8. X 2007.

ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!

Упркос свим претњама, клеветама и забранама, блокадама и претресима на путевима, преко 300 Образоваца сабрало се на дан Светог Краља Владислава испред Саборне цркве у Новом Саду.

Жељно смо очекивали долазак Ненада Чанка, који се данима хвалио како ће нас разјурити и згазити. Узалуд. Најгрлатији антисрбин није се усудио ни да привири ка онима за које у Скупштини је изјавио да су "накот који треба побити".

Док смо пролазили градом, Чанак и његове "јуначине" су више пута имали прилику да моткама разјуре "накот који треба побити". Међутим, када се из триста грла заорило "Спрем'те се, спремте", побегли су на супротну страну и "херојски", иза полицијских кордона, гађали флашама и каменицама људе који су седели у кафану, а потом са насладом посматрали брутално полицијско хапшење.

Ћераћемо се још!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

Pisanje saopstenja vam je ocito jaca strana.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Citat
Pisanje saopstenja vam je ocito jaca strana..
Ми сва наша саопштења испоштујемо, за разлику од неких који су ужасно јаки по форумима.
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Ми сва наша саопштења испоштујемо

Kako Zemunac popravlja auto? Otvori haubu, pa kaže:

- Znači, ispoštuj me!

Zaista ne znam zašto offujem danas, izvinjavam se svima.

Citat
није се усудио ни да привири ка онима за које у Скупштини је изјавио да су

uh uh uh...

polako stvarno sa tim saopštenjima, kvare vam ugled  Smile

Citat
Није лепо лагати људе Образовац!

150 x 2 = 300

Iskreno, (ne)prijatno ste me iznenadili i sa 150, 300 je već laž.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 00:02:14 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

Citat
Саопштење за јавност
Београд, 8. X 2007.

ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!

Ћераћемо се још!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

Pisanje saopstenja vam je ocito jaca strana.. Smile
kao da su ucili od cedomorca Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
i Ceda je dizao tri prsta i bio za monarhiju, krstio ga Amfilohije u Ostrogu...

Ali dobro, pogresi covek.

Мислиш навуче се на кокаин и почне да се дружи са криминалцима.  Smile

Citat
u pravu si pjero ovi anti su sami sebe udarali ciglama u glavu. konacno neki racionalan odgovor na sve.

Нису али су добили назад своје цигле.  Smile

Него да се вратимо ми на питања... Зашто сте их нападали? Зашто су чанак и екипа позивали на насиље? Зашто лажете да сте били нападнути? Зашто лажете да су носили нацистичка обележја? Зашто лажете да су ''зигхајлирали''? Хиљаду зашто, а само једно зато, зато што сте говнари који само лажу и којима је циљ био сукоб и нереди, крв на улицама Новог Сада а не полагање венаца на Кеју и борба против антифашизма.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:12:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.