Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:05:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60043 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
josh malo predivnih antifashista  Smile  Smile

I posle neko kaze da su neonacisti protiv homoseksualaca.. Vidite kako ih samo posmatraju... Verovatno imaju stab u kome raspravljaju koji je antifasista najsladji..

Reci mi zasto su ove slike bitne? Sta, arijevci su iskljucivo manekeni? Kao recimo ovi:

Pa na ovoj slici nije nista neobicno...
u Knjazevcu je glavni skinhed ciganin!!!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs

Smile Smile .. Kao u onom vicu.. kada se mali Ciga osisao do glave.. i dodje kuci.. Prvo ga ishamara cale kada vidi sta je uradio... pa stric.. pa keva.. uvece sav izlomljen ode u sobu i kaze: "Nisam ni ceo dan skinhed, a vec mrzim cigane.." ..  Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i

Smile Smile .. Kao u onom vicu.. kada se mali Ciga osisao do glave.. i dodje kuci.. Prvo ga ishamara cale kada vidi sta je uradio... pa stric.. pa keva.. uvece sav izlomljen ode u sobu i kaze: "Nisam ni ceo dan skinhed, a vec mrzim cigane.." ..  Smile
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Trebao je narod da pusti da imaju taj njihov mali mars i da odu kuci. Ovako imaju reklamu za dz.

Obe strane su idioti. Da i ovi sto hoce da im ukinu slobodu govora. Svi ljudi zasluzuju slobodu govora, bez obzira sta pripovedaju. Ako stvarno urade nesto, onda je tu policija. Ako policija ne radi posao onda vi javno osudite policiju, a ne praviti jos vece sranje (osim ako nije iz samo odbrane)

Ljudi kazu "Pa zar treba cekati krv da procuri?". Da treba cekati. Ovako mozete zabraniti sve sto je moguce opasno, sto mislim da niko normalan ne zeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
ne brinite se vi za rasnu pripadnost skinsa . bolje razmislite o ovome - da li se to slaze sa programom LDP  Smile

« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 18:14:46 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
bolje razmislite o ovome - da li se to slaze sa programom LDP  Smile

[img=http://img402.imageshack.us/img402/4118/afz1qb7.th.jpg]

LDP nije glavni organizator. Niko nije branio ni komunistima da dodju. Kao sto niko ne bi branio ni radikalima da dodju. Mars je bio protiv fasizma, a ne za liberalizam/komunizam/anarhizam/nesto sasvim sedmo..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ne brinite se vi za rasnu pripadnost skinsa . bolje razmislite o ovome - da li se to slaze sa programom LDP  Smile

interesuje me zasto kriju lica...kao da ih je sramota sto su tu bili... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Reci mi zasto su ove slike bitne? Sta, arijevci su iskljucivo manekeni? Kao recimo ovi:

A ja uopste iz napisanih poruka ne shvatam sta je tvoj stav i sta je, po tvom misljenju, uopste bitno?  Smile

Slike su bitne jer da pokazes tu sliku nekom (ko ima min 2 grama mozga  Smile ) cisto sumnjam da bi pogodio bez razmisljanja - da li su na slici fasisti ili antifasisti?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
bolje shto kriju lica - kad sam video onog njihovog vodju - shimpanze vishe liche na ljude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs

A ja uopste iz napisanih poruka ne shvatam sta je tvoj stav i sta je, po tvom misljenju, uopste bitno?  Smile

Svako ko ima dva grama mozga bi lako shvatio.

Slike su bitne jer da pokazes tu sliku nekom (ko ima min 2 grama mozga  Smile ) cisto sumnjam da bi pogodio bez razmisljanja - da li su na slici fasisti ili antifasisti?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:05:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.