Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:13:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60063 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6300
pa istina ovi anti fašisti veoma liče na neke anarhiste i huligane sa onim maramama preko lica i nabijenim kapuljačama, a tek pogledajte simbole, šarena zastava (ja sam mislio da je to simbol pedera), crne i crvene zastave, ovo mnogo podseća na nemačku u doba borbe između komunista i nacista. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Uopste nije bitno dali je LDP nacisticka stranka,mnogo je vaznije sto se oni otvoreno zalazu za komadanje Srbije,za legalizaciju droge i prostitucije i za jos dosta destruktivnih stvari.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
da obavestim ovdashnje komuniste,judeo-liberale i druge : ne radujte se prerano - vecina uhapshenih je pushtena na slobodu  Smile Smile policajcima je izgleda proradila savest , pa nisu preterali sa laznim svedochenjima .

p.s. hocete li da postavim neke slike "antifashista" pa da umrete od smeha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
BTW...nisam pristalica LDPa, ali me interesuje , zasto je "fasisticka".......mozda se i uclanim
To su braca prave ustaše,isti im jecilj,sve što je srpsko satrati !

Citat
p.s. hocete li da postavim neke slike "antifashista" pa da umrete od smeha 
Obavezno!
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 16:39:14 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Da je ovo pravna drzava kao sto nije niti ce biti u skorijoj buducnosti,policija bi morala da plati odstetu ljudima za nezakonito lisavanje slobode.Na osnovu cega su oni opste pohapsili ljude koji su samo odgavarali na napade koji su poceli od Cankove omladine.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Uopste nije bitno dali je LDP nacisticka stranka,mnogo je vaznije sto se oni otvoreno zalazu za komadanje Srbije,za legalizaciju droge i prostitucije i za jos dosta destruktivnih stvari.

Gde pise da se zalazu za komadanje Srbije??
Gde pise da su za legalizaciju droge????
Gde pise da su za legalizaciju prostitucije???

Molim za konkretan odgovor, lisen, onih glupavih fraza, tipa :" pa zna se........pa vidi se...........iimaju podocnjake " i sl
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
BTW...nisam pristalica LDPa, ali me interesuje , zasto je "fasisticka".......mozda se i uclanim

vidis kako si naivan. pa zato su oni (tj. LSD) i prouzrokovali sukobe juce, da bi postali popularniji, jer su trenutno marginalna (vrlo moguce treca po redu) stranka u Srbiji.

Citat

ovakva izjava ima posebnu tezinu kad dodje od nekog ko ne zna da se "da li" pise odvojeno ili da se posle , . : ; stavlja space (razmak)

Citat
To su braca prave ustaše,isti im jecilj,sve što je srpsko satrati !

sve same Ustase i anti-srbi

Citat
Molim za konkretan odgovor

reko danas Aligrudic, a i pise u Kuriru.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 16:43:13 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i

Braca...
Toliko o Americi...
pa istina ovi anti fašisti veoma liče na neke anarhiste i huligane sa onim maramama preko lica i nabijenim kapuljačama, a tek pogledajte simbole, šarena zastava (ja sam mislio da je to simbol pedera), crne i crvene zastave, ovo mnogo podseća na nemačku u doba borbe između komunista i nacista. Smile
Te crveno-crne zastve su obelezja anarhista...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
da obavestim ovdashnje komuniste,judeo-liberale i druge : ne radujte se prerano - vecina uhapshenih je pushtena na slobodu  Smile Smile policajcima je izgleda proradila savest , pa nisu preterali sa laznim svedochenjima .

p.s. hocete li da postavim neke slike "antifashista" pa da umrete od smeha  Smile

Da znas ista o krivicnom pravu, znao bi , da se takvi slucajevi, nakon ispitivanja ( i eventualno par sljagi ) pustaju na slobodu, dok tuzilac ne pokrene postupak........onda ide sudjenje, pa eventualno robija.........

Prerano si se ti obradovao........
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
1.Gde pise da se zalazu za komadanje Srbije?? 
Ako se ne  varam Cedomorac je javno rekao da Kosovo treba biti nezavisno.

2.Gde pise da su za legalizaciju droge????
Ovo ne znam,ali znam je Cedomorac narkomancina.

3.Gde pise da su za legalizaciju prostitucije???
Ovo ne znam,ali znam da su pederi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:13:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.