Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:23:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60457 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја би искрено највише волео да изађе сав поштен свет и сви они којима је пун курац политике и политичара. Да сви заједно узмемо говњиве мотке у руке и да разјуримо сву багру, почев од чанка, лдп-а, преко ових такозваних антифашиста и нво па све до идиота који би на себи имали нацистичка обележја.
Да вам свима заједно кад сте већ на гомили објаснимо шта мислимо о лоповима на власти, о цепању српских територија, о проливању српске крви и о подметању којекаквих идеологија српској деци.
Да вам покажемо шта мислимо о вама који серете по цркви и по свему што је српско као и вама који глумите заштитнике српства и српске цркве. Сви сте ви иста говна само под различитим обележјима. Сви ви само кењате и бусате се у прса како тобоже браните нечија права и нечије интересе а сви сте иста нерадничка багра и олош.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Posle svega bar ce se znati ko (ni)je antifasista.

А ти би да у тој машини опереш сав говор мржње који си испољио према неистомишљеницима, расне и културне стереотипе, русофобију и све што раде твоји, а ти подржаваш цитатима и смајлијима. Па неће моћи, батице Smile

Citat
to je onaj cika, predsednik DSSa koji se najiskrenije smeje jedino kada drzi kalasnjikov.

А ти му целог живота држиш свећу, па знаш када се једини пут искрено насмејао Smile
Ако он сам себе не зове "Калашњиков", ово је јасно увреда, а мислим да форумска правила кажу нешто о томе. Такође такво етикетирање неистомишљеника је несумњиво одлика фашизма Smile

Citat
bitno je da se zauzme jasan stav o fasismu u Srbiji.

Ја сам заузео јасан став о ЛДП-у и шта сад хоћеш Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 14:52:51 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Сви сте ви иста говна само под различитим обележјима.

E vidis ja mislim da su najveca govna oni koji nece da podrze antifasisticki skup samo zato sto ga organizuju NVO, a podrzavaju neke partije. Potpuno je nebitno ko ga organizuje, bitno je da se zauzme jasan stav o fasismu u Srbiji.

Па који ће нормалан човек да подржи нешто иза чије организације стоји ненад чанак, који у својој терминологији и деловању има више обележија фашизма од било ког ''фашисте'' на територији Србије? Да подржавамо нешто иза чега стоји једна кандићка, људско смеће које сере и пљује по свему што је српско? Да подржимо нешто иза чега стоје комунисти,а знамо да је комунизам највеће зло које је задесило српски народ? Да станемо на страну оних који су нам очеве и дедове одводили на голи оток?

Не не лале, стани ти јер си ти страначки војник. Ја остајем на страни оних који нису заслепљени било чијом идеологијом, остајем на страни оних који мисле својом главом и којима је доста подела међу Србима. Остајем на страни оних којима је докурчило проливање крви српске деце зарад ваших политичких поена и енормног богаћења.
А ти буди на страни једних али само иза свог рачунара, у супротном може да се деси да ти неко разбије лобању јер управо они на чијој си ти страни позивају на насиље и проливање крви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
стани ти јер си ти страначки војник

o tome se i radi. ovde nije prica o partijama. rec je o jednom civilizacijskom minimumu - antifasizmu.

a vi koji ste zaslepljeni zaverama to nikad necete podrzati.

Citat
А ти би да у тој машини опереш сав говор мржње који си испољио према неистомишљеницима, расне и културне стереотипе, русофобију и све што раде твоји, а ти подржаваш цитатима и смајлијима. Па неће моћи, батице

postajes smesan covece.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Смешан ја?
А ко ми се овде смеје... Мислим овако  Smile Smile Smile а не овако  Smile Smile Smile
Је ли Гаторе, јеси ли једну велику земљу оптужио да је "планетарни непријатељ демократије, просперитета и среће"?!? Шта је такав говор него чист фашизам. Smile

Уосталом, лепо ти је twice рекао
А ти буди на страни једних али само иза свог рачунара, у супротном може да се деси да ти неко разбије лобању јер управо они на чијој си ти страни позивају на насиље и проливање крви.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
стани ти јер си ти страначки војник

o tome se i radi. ovde nije prica o partijama. rec je o jednom civilizacijskom minimumu - antifasizmu.

a vi koji ste zaslepljeni zaverama to nikad necete podrzati.

Citat
А ти би да у тој машини опереш сав говор мржње који си испољио према неистомишљеницима, расне и културне стереотипе, русофобију и све што раде твоји, а ти подржаваш цитатима и смајлијима. Па неће моћи, батице

postajes smesan covece.

Не не не дечаче, управо си ти заслепљен јер теби је један чанак успео да се прода као антифашиста.
Треба ти још пуно да читаш, гледаш, учиш... да би можда успео да схватиш позадину целе приче, а она свакако није антифашизам.
А те ваше приче које покушавате кроз медије да потурите грађанима Србије како у Србији буја фашизам су небулозе, мислите да смо ми сви луди па нам на ту трулу фору подвалите неки нови грађански рат и нове поделе међу Србима?
Треба вама свима до једног полупати лобање!

Смешан ја?
А ко ми се овде смеје... Мислим овако  Smile Smile Smile а не овако  Smile Smile Smile
Је ли Гаторе, јеси ли једну велику земљу оптужио да је "планетарни непријатељ демократије, просперитета и среће"?!? Шта је такав говор него чист фашизам. Smile

Уосталом, лепо ти је twice рекао
 Smile Smile Smile

Ма он је обична ситна јајара и на скупове где су у изгледу сукоби на које његови црвени позивају не сме да иде. А и боже мој, није им плаћен превоз. Толико о њиховој бризи за будућност српске деце. Све јајара и пичкетина.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 15:08:19 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Је ли Гаторе, јеси ли једну велику земљу оптужио да је "планетарни непријатељ демократије, просперитета и среће"?!?

Ne, nikada to nisam rekao. Ruski drzavni vrh mi se ni malo ne svidja, ali dobro, ne svidja mi se trenutno ni americki.

A ti si to poceo da pretis nasiljem? Ili...? Reci slobodno.

Citat
Ма он је обична ситна јајара и на скупове где су у изгледу сукоби на које његови црвени позивају не сме да иде.

nemam problem da idem na skupove visokog rizika. bio sam na skupu povodom godisnjice Srebrenice u Beogradu npr. ako bas hoces imam sastanak sa ljudima iz LDP veceras.

Citat
Треба вама свима до једног полупати лобање!

ovde si vec preterao. a mislio sam da osudjujes Canka sto poziva na nasilje? i da ga zbog toga nazivas fasistom?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 15:14:49 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Је ли Гаторе, јеси ли једну велику земљу оптужио да је "планетарни непријатељ демократије, просперитета и среће"?!?

Ne, nikada to nisam rekao. Ruski drzavni vrh mi se ni malo ne svidja, ali dobro, ne svidja mi se trenutno ni americki.

A ti si to poceo da pretis nasiljem? Ili...? Reci slobodno.

Ниси рекао?!?
Пренео си те речи Николе Самарџића са неке ваше (ваљда антифашистичке  Smile Smile Smile ) трибине. И додао неки смајли уз то... Као Смараџић је фаца Smile
Ја претим? Опет имаш неки трип Smile
И што ниси већ у НС?!?
Колико видим они други еуропејци одоше да славе Хајнијев рођендан Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 1100
jel ima neshto na TV-u??
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Izgleda da je najžešći skup danas na bureku. Iz NS ni reči.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Ocekivano.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:23:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.