Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:16:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: (Ne)ograničen upis na particiju  (Pročitano 2589 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC Diamond
Mozda samo treba da uradis defragmentaciju hard disku(npr Perfect Disk-om Smile...Ako je dugo nisi radio mozda je samo to problem!!!Obavezno probaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Gorane stvarno je trebalo da se odradi defragmentacija koju Windows nije mogao odraditi pa sam skinuo perfectdisk i moram reći da je sad sve složeno kako i sam naziv programa kaže (a sad to i Windows kaže).
Medjutim podaci o zauzeću te particije (size i size on disk kao i free space) su ostali otprilike isti tako ali evo ih

Size:15.1 GB (16,287,376,657 bytes)
Size on disk:8.78 GB (9,435,549,696 bytes)

ARHIVA 2 (G:) Properties
used space: 9,521,025,024  bytes-  8.86 GB
free  space:10,721,353,728 bytes-  9.98  GB
Capacity:    20,242,378,752 bytes- 18.8  GB

E sad ono što mene buni je ta velika razlika u ALL in G:/
Tamo je size: 15.1 GB a meni je free space (u arhivi 2) 9.98  GB
To sabrano prevazilazi kapacitet te particije (18.8 GB) a da ne kažem da mi je kako sam napisao u prvom postu bio (size) i 20.8 GB.

Pošto skidam trenutno 2 pack-a (2x po 4.23 GB) i znam da se torrenti odmah učitaju i zauzmu ( rezervišu) prostor da li je to ustvari ono size, a size on disk je ustvari ono što je realno od tih torrenta skinuto ( odnosno realna popunjenost particije) pa je zato ta velika razlika (torrent dosta sporo ide zbog malo seedera).
Ako je to tako onda će se meni kad skinem kompletno ta 2 pack-a, size i size on disk približiti i neće biti takva razlika.
Tada bi trebalo da je sve u redu te je zato i moglo da bude ono
All in G:/20.8 GB pošto razumem da bi ti onda značilo da je to samo rezervisani prostor bez obzira što to particija ne može da primi a da je realno stanje ustvari ono size on disk. Možda su mi to objasnili i chelavi1 i lightsoft  ali ja to nisam skontao.

Poz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:16:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.