Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 09:43:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 779557 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Arnold Schwarzenegger se vraća na veliko platno

Arnold Schwarzenegger je otkrio da trenutno čita tri scenarija od kojih bi jedan mogao da obeleži njegov povratak u filmsku industriju nakon sedam godina pozicije na mestu guvernera Kalifornije. U intervjuu za austrijski magazin "The Krone", Schwarzenegger je rekao da je njegov povratak filmovima bio neizbežan, dodavši da je čekao pravi scenario i pravog reditelja.

"Trenutno čitam tri scenarija", rekao je on. "Jednim sam posebno oduševljen, još pre nego što sam postao guverner. Glumio bih starijeg nemačkog vojnika koji na kraju rata dobija naređenje da ubije gomilu dece. Ali, on to ne radi i vodi ih na bezbedno mesto rizikujući svoj život. Scenario je zasnovan prema istinitoj priči."

Scenario koji je Schwarzenegger opisao zvuči kao "With Wings As Eagles", a napisao ga je Randall Wallace (Braveheart) i zasnovan je na romanu "Ostermann's War" Jamesa J. Cullena. Schwarzenegger se u ovaj projekat upleo još 1996. godine, kada su filmovi o Drugom svetskom ratu dominirali holivudskim studijima - u tom periodu snimljen je i Saving Private Ryan (1998).

"With Wings As Eagles" je priča o nemačkom pukovniku koji u poslednjim danima rata dobija naređenje od SS-a da ubije na hiljade američkih ratnih zarobljenika. On odbija i bori se protiv svojih bivših saboraca. Wallace je scenario napisao sa Schwarzeneggerom na umu, i opisuje Ostermanna kao čoveka sa "fizički moćnim mišićavim telom".

Schwarzenegger je za magazin takođe rekao da ga je posao guvernera koštao 200 miliona dolara ušteđevine. On je dodao da nije zažalio što je preuzeo taj posao, naprotiv. Takođe je pričao o svojim namerama da postane internacionalni advokat za reforme o zaštiti okoline.

www.happynovisad.com

NASA proglasila "2012" za najapsurdniji sci-fi film svih vremena

Film 2012 reditelja Rolanda Emmericha dobio je ne tako laskavu titulu najapsurdnijeg naučnofantastičnog filma svih vremena. Na konferenciji u Kaliforniji, NASA je ovaj film, koji je izašao 2009. godine i zaradio skoro 800 miliona dolara (budžet je iznosio oko 200 miliona dolara), označila kao najglupaviji i naučno najapsurdniji film. Radnja filma smeštena je 21. decembra 2012, kada likovi Johna Cusacka i Amande Peet pokušavaju da spasu svoj brak, dok se u pozadini odvija smak sveta - efekat misterioznih neutrino čestica koje pustoše najveće turističke atrakcije širom sveta.

Donald Yeomans, šef misije "Near Earth Asteroid Rendezvous", rekao je da je to "izuzetan i izvanredan" primer holivudske loše nauke. "Filmadžije su iskoristile strahovanja javnosti o tzv. smaku sveta koji je navodno predvidela civilizacija Maja, čiji se kalendar završava 21. decembra 2012", rekao je Yeomans. Jedan deo NASA-inog gneva prema filmu potiče zbog toga što je posle njega usledila navala pisama. "Agencija dobija toliko pitanja od prestrašenih ljudi da će se svet okončati 2012. da smo morali da postavimo poseban vebsajt koji opovrgava ove mitove. To nikada ranije nismo morali da radimo."

Oni su takođe bili besni i zbog korišćenja neutrino čestiva, koji u filmu uzrokuju solarna zračenja, zemljotrese, uragane i cunamije, ali koji u stvarnosti ne mogu da intereaguju sa fizičkim supstancama.

The Day After Tomorrow (ubrzano globalno zagrevanje), The Sixth Day (insta-klonovi), Chain Reaction (sonofuzija), The Core (problemi sa magnetnim poljem), What the Bleep Do We Know? (opisan kao dokumentarni film) i Volcano, takođe su izdvojeni kao filmovi koji nemaju veze sa naukom.

Na opšte iznenađenje, na listi se našao i Armageddon - o asteroidu veličine Teksasa koji se zaputio prema Zemlji - jer je NASA prvobitno podržala ovaj film.

Međutim, agencija je izdvojila filmove Gattaca, Blade Runner, Metropolis i Jurassic Park kao filmove koji obraćaju pažnju na naučne činjenice.

Reditelj filma "Monsters" dobio sledeći zadatak - Godzillu

Početkom prošle godine, ovaj reditelj našao se u žiži javnosti posle naučnofantastične romanse Monsters, filma snimljenog za samo 500.000 dolara, čiji su impresivni vanzemaljci kreirani na kućnom računaru. Sada, britanski reditelj Gareth Edwards ima šansu da pokaže šta može da uradi sa tradicionalno većim holivudskim budžetom nakon što mu dodeljena uloga reditelja na novom filmu o Godzilli.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Edwards je potpisao ugovor kojim se polažu nade da će novi film biti znatno poboljšanje u odnosu na ostvarenje Rolanda Emmericha iz 1998, koji je dobio pregršt negativnih kritika i dve nagrade na godišnjoj dodeli Zlatne maline za najgore filmove i glumce. Edwards je napisao scenario i režirao Monsters, a bio je zadužen i za efekte. Film je prošle godine osvojio tri nagrade za britanski nezavisni film (najbolja režija, najbolje dostignuće u produkciji i najbolje tehničko dostignuće).

Radnja filma smeštena je u Meksiku u kom se pola zemlje nalazi u karantinu zbog prodora ogromnih vanzemaljaca. Kamerman i ćerka njegovog šefa nemaju izbora nego da putuju kroz inficiranu zonu u nadi da će bezbedno stići do američke granice.

Edwardsa čeka još jedan naučnofantastični projekat za ruskog reditelja Timura Bekmambetova (Night Watch).
« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 22:42:19 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

"Agencija dobija toliko pitanja od prestrašenih ljudi da će se svet okončati 2012. da smo morali da postavimo poseban vebsajt koji opovrgava ove mitove. To nikada ranije nismo morali da radimo."

Smile Ako se tako lako pale na te filmove, onda i ne treba da gledaju...

Edwardsa čeka još jedan naučnofantastični projekat za ruskog reditelja Timura Bekmambetova (Night Watch).

Nastavak ili remake? Smile Posto koliko znam, ako ikad bude, treci deo bi se trebao zvati Twilight Watch.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 22:54:24 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Pa verovatno će raditi sa njim na trećem.

Inače pogledaću ovih dana Night Watch ponovo i Day Watch prvi put.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 22:55:44 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Meni je drugi deo nekako zanimljiviji Smile Bas sam pre koji mesec gledao oba dva Smiley
« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 23:13:26 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Odgleda li ti onog Frenklina ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  U zadnjih 10 godina sirote Švabe peglaju istoriju svuda a naročito na filmu.Spisak takvih filmskih pokušaja je malo duži ali bio je lokalnog karaktera,sad su rešili da nastave dalje sa već dosta fizički istrošenim Arnoldom.
  Bravo !

Citat
Schwarzenegger je za magazin takođe rekao da ga je posao guvernera koštao 200 miliona dolara ušteđevine. On je dodao da nije zažalio što je preuzeo taj posao, naprotiv. Takođe je pričao o svojim namerama da postane internacionalni advokat za reforme o zaštiti okoline.

Ovaj deo mi se naročito dopada."Zeleni" Terminator.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Odgleda li ti onog Frenklina ?

Nisam Smile Videcu taman veceras, totalno zaboravio da imam taj, i onaj Right at your door, odgledao 3-ipo sezone Fringe-a Smile

Ajd da ubacim i ovde...

"Smrtonosno oružje 5" bez matoraca

Filmski studio "Vorner Bros" planira snimanje petog nastavka popularnog akcionog serijala iz osamdesetih godina prošlog veka u kojem su glavne uloge igrali Mel Gibson i Deni Glover.

Reditelj filmova Ričard Doner, kaže da će se priča o losanđeleskim policajcima vratiti na velika platna, kao i da se scenario uveliko piše, ali da se glavni glumci neće vraćati jer se "smatraju prestarim".

Prvi film "Smrtonosno oružje" snimljen je 1987. godine, a poslednji 1998. godine.

mondo.rs

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
E da, Right At Yout Door ispada na kraju dobar film. Mada mislim da sam ti već rekao to.

A za Frenklina te pitam jer ga nisam ni ja gledao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
zorane sta ti kazes za ovaj nas montevideo? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Kod mene su zatvorili oba bioskopa pa da bih ga gledao moram da pređem 90 kilometara jer toliko imam do Beograda.Tako je to,otvorio sam temu a zadnji ću pisati o filmu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 09:43:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.