Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:31:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 779206 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Bojana Novaković se proslavila u filmu sa Melom Gibsonom

како ови наши новинари серу...у свим овим филмовима које су набројали бојана је глумила укупно 5 минута...то је као кад су написали да се сергеј трифуновић прославио у холивуду а глумио статисту са три речи у филму некст...или кад је онај дегенерик капичић или како већ рекао да ће глумити са кифером сатерлендом у осмој сезони серије 24 а он исто био статиста кога кифер убије после 20 секунди Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Citat
Bojana Novaković se proslavila u filmu sa Melom Gibsonom

како ови наши новинари серу...у свим овим филмовима које су набројали бојана је глумила укупно 5 минута...то је као кад су написали да се сергеј трифуновић прославио у холивуду а глумио статисту са три речи у филму некст...или кад је онај дегенерик капичић или како већ рекао да ће глумити са кифером сатерлендом у осмој сезони серије 24 а он исто био статиста кога кифер убије после 20 секунди Smile Smile
I to je nesto  Smile Mogla je da glumi mrtvu kurvu na obdukcijskom stolu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
како ови наши новинари серу...у свим овим филмовима које су набројали бојана је глумила укупно 5 минута...то је као кад су написали да се сергеј трифуновић прославио у холивуду а глумио статисту са три речи у филму некст...или кад је онај дегенерик капичић или како већ рекао да ће глумити са кифером сатерлендом у осмој сезони серије 24 а он исто био статиста кога кифер убије после 20 секунди

Vidiš šta su dvostruki standardi.Naša Katarina Radivojević je onako čedna i smerna kod Balabanova u Morfijumu glumila onako kako nikad kod nas nije i čak dogurala do skoro glavne ženske uloge a ovi naši to jedva spominju.Ali to je Rusija a Bojana Novaković je u Holivudu.Još je rano za bilo kakve prognoze sa moje strane,sačekaću da vidim šta će dalje biti.
Kapičića sam gledao svojevremeno na Studiju B gde je uz minutažu dostojnu našem dragom i aktuelnom predsedniku govorio o svom umetničkom radu ovde i planovima u Americi.Spomenuo je bio seriju 24 sata ali nisam znao da je to i uradio.Ovde je pričao da će u seriji biti glavni negativac kao i još nekim filmovima.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
A Marija Karan i njena "internacionalna karijera"  Smile

Svi mlate praznu slamu, jedino sam onog Micanovica vidjao po nekim "jacim" ostvarenjaima (Bad Company, Layer Cake, RocnRolla) ali i to je bilo nesto epizodno
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Spomenuo je bio seriju 24 sata ali nisam znao da je to i uradio.Ovde je pričao da će u seriji biti glavni negativac kao i još nekim filmovima.

ма какав главни негативац...џек бауер му је у првој епизоди забио секиру у груди Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
  I K.Radivojević nešto radi u Njujorku.Izgleda da je jedino S.Trifunović otišao najdalje.Od Spasitelja pa nadalje stalno spominje neke projekte.Igrao je još u nekim filmovima ali sa Spasiteljem  je najdalje otišao u karijeri.

Citat
ма какав главни негативац...џек бауер му је у првој епизоди забио секиру у груди

Ne pratim tu seriju pa ne znam ali ovo ću možda i da odgledam makar bez prevoda.Znam da sam ga gledao kad to priča i kako ga tamo čeka neka karijera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Ne pratim tu seriju pa ne znam ali ovo ću možda i da odgledam makar bez prevoda.Znam da sam ga gledao kad to priča i kako ga tamo čeka neka karijera.

ако мислиш на серију 24 за свих осам сезона има превод и на титловима и на пријеводи онлајн

http://www.prijevodi-online.org/serije/view/1/24

Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 01:45:20 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
  U kojoj je epizodi junački kraj našeg umetnika od internacionalne karijere ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 15. Sep 2010, 01:47:54
  U kojoj je epizodi junački kraj našeg umetnika od internacionalne karijere ?

сезона 8 епизода 1 Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Citat
сезона 8 епизода 1

Uštedeo si mi mnogo vremena i zato sam zahvalan.

Ne znam kako se niko od nas "diskutanata" nije setio B.Katić koja takođe pravi karijeru u inostranstvu.Svi smo je gledali u filmu Public Enemies (2009) M.Mana.

Branka u filmu sa Katrin Denev

Premijera filma „The Big Picture“, u kome naša glumica Branka Katić glumi uz jednu od najpoznatijih dama francuske kinematografije Katrin Denev, zakazana je za 3. novembar. U ovoj zanimljivoj drami, sa mnoštvom zanimljivih obrta, koju je režirao Erik Lartigo glumačku ekipu čine i Roman Duri, Marina Foa i Nil Arstrup.

„The Big Picture“ je priča o Polu, uspešnom advokatu koji radi u jednoj od najtraženijih pariskih advokatskih kancelarija. Njegov život je savršen jer on ima sve - divnu suprugu i dva sina, veliku platu i još veću kuću... Međutim, sve se menja u trenutku kada shvati da Sara, njegova supruga, ima ljubavnika Grega, lokalnog fotografa. Pol odlučuje da se suprotstavi Gregu i ubija ga iz nehata. U trenutku dok stoji nad ubijenim ljubavnikom svoje žene, Pol shvata da je njegovom savršenom životu došao kraj. Ipak, kako bi izbegao policijsku istragu, on uzima identitet ubijenog muškarca i beži u zabačene krajeve bivše Jugoslavije, na očaravajuću jadransku obalu. Pobegavši od svog pravog života, Pol dobija drugu šansu da sagleda sebe i širu sliku svog postojanja.
Ketrin Danev, Roman Duri i Branka na snimanju

Film je rađen na osnovu istoimenog romana američkog pisca Daglasa Kenedija, dok je upravo reditelj Lartigo bio zadužen za adaptaciju scenarija.

Film je sniman na više različitih lokacija u Parizu, Velikoj Britaniji kao i Crnoj Gori. Pre svetske premijere, početkom novembra u Parizu, „The Big Picture“ će biti prikazan na nekoliko internacionalnih festivala, uključujući i festival u Torontu.

Izvor :

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/206006/Branka-u-filmu-sa-Katrin-Denev
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:31:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.