Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 09:49:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 779049 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
  Jer po onom spisku ili je svejedno koji ?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Sep 2010, 23:06:43
  Jer po onom spisku ili je svejedno koji ?

Па с обзиром да знам твој укус онда може и по оном  а и неки који се налази на твом списку  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
  Hvala na ukazanom poverenju.Videću prvo tvoj spisak da očistim mada mislim da ću prvo potražiti  Crnog Labuda jer mi nekako najviše obećava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 13. Sep 2010, 01:20:32
  Hvala na ukazanom poverenju.Videću prvo tvoj spisak da očistim mada mislim da ću prvo potražiti  Crnog Labuda jer mi nekako najviše obećava.
Pozz zemo,nemoguca misija se nastavlja  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Citat
Pozz zemo,nemoguca misija se nastavlja

Neka bude što biti ne može !

Na ovo sam slučajno naleteo i još ne mogu čudom da se načudim.Evo šta učini od čoveka druženje sa Kusturicom.

Jim Jarmusch piše operu o Tesli

Jim Jarmusch je otkrio u intervjuu za Pitchfork, koji je dao na All Tomorrow's Parties festivalu na kome jedan od selektora, da radi na nekoliko novih projekata, među kojima je i novi film.

“Radim na dokumentarcu o Stoogesima, ali to će trajati nekoliko godina. Nema žurbe s njim, to me je Iggy pitao da uradim. Pišem operu, ne tradicionalnu, o pronalazaču Nikoli Tesli, sa kompozitorom Philom Kleinom. Imam i novi filmski projekat, koji mi je sad najbitniji i koji se nadam da ću snimiti početkom naredne godine sa Tildom Swinton, Michaelom Fassbenderom i Miom Wasikowskom, koja je bila Alisa u filmu Tima Burtona. Još uvek nema finasija za to, pa se sad time bavim”, kaže reditelj.

“Takođe pišem muziku za neke neme filmove. Moj bend će izdati i EP, preko ATP festivala, imamo dovoljno muzike za tri EP-ija ili za jedan album”, dodaje Jarmusch o bendu koji je nedavno promenio naziv iz Bad Rabbit u Sqürl.

Reditelj je kao muzički urednik sastavio line-up za jedan dan All Tomorrow's Parties festivala kada će nastupiti: Girls, Fucked Up, Vivian Girls, Kurt Vile,  Sunn O))), Boris, Raekwon, GZA, DJ-a Kool Herc, Dungen, Wooden Shjips i The Black Angels.

U intervjuu je izrazio žaljenje zbog mnogih neameričkih bendova koi nisu mogli da nastupe zbog prezauzetosti, kao Tinariwen i Konono N 1.

Jim Jarmusch sa Bradfordom Coxom (Deerhunter) i Randyjem Randallom (No Age) u obradi Neil Youngove Cortez the Killer:

Izvor : http://www.popboks.com/vest.php?ID=13528
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Znam da nije u redu da šaljem poruku za porukom ali niko ne komentariše i ne kači filmske vesti a ja trenutno ne znam gde bi mogle da nađu svoje mesto.

Tarantino optužen za nepotizam

Američki režiser Kventin Tarantino optužen je za nepotizam pošto je venecijanski žiri kojim je predsedavao dodelio više nagrada njegovim prijateljima i saradnicima.

Tarantinova bivša partnerka Sofija Kopola dobila je Zlatnog lava za film "Somewhere", a njegov dugogodišnji prijatelj Aleks de la Iglesija dva priznanja, uključujući ono za režiju filma "Balada Triste de Trompeta".

Filmski kritčar lista "Korijere dela sera“ Paolo Meregeti kritikovao je Tarantinove odluke.

"Predsedavanje Kventina Tarantina donelo je rizik ozbiljnog sukoba interesa imajući u vidu da su 'Somewhere' i 'Road to Nowhere' šarmantni i zanimljivi, ali ništa više od toga", ocenio je.

Ipak, Tarantino je kazao da nije dozvolio da bilo šta utiče na njega. "Samo sam bukvalno odgovarao na film. Nije bilo nikakvog favorizovanja", kazao je Tarantino.

Žiri je Vinsentu Galou dodelio nagradu za najboljeg glumca, iako u filmu "Essential Killing" nije izgovorio nijednu reč.

Tarantinov mentor Monti Helman dobio je specijalnu nagradu za celokupnu karijeru.

Upitan da li je favorizovao svoje prijatelje, Tarantino je rekao da ga je upravo Helman pre više od 20 godina naučio kako se dodeljuju festivalske nagrade.

"Sećam se da sam s njim razgovarao 1992. na Sandens festivalu, kada sam tamo bio sa svojim filmom 'Ulični psi'. On mi je rekao da je prijatelj u žiriju vaš najveći neprijatelj, pošto je prijatelju neprijatno da vam da nagradu. Ništa slično nije moglo da utiče na mene", ispričao je.

Izvor : http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268?yyyy=2010&mm=09&nav_id=458360
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Nema veze to za nepotizam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
  To se nama samo čini.

Citat
Žiri je Vinsentu Galou dodelio nagradu za najboljeg glumca, iako u filmu "Essential Killing" nije izgovorio nijednu reč.

Ovo mi izgleda zanimljivo.Jedva čekam da vidim ovaj film sa Malkinovog spiska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 14. Sep 2010, 04:49:05

Citat

Mozda je kita govorila mesto njega  Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 07:00:54 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Čini mi se da je neko već ovde spomenuo B.Novaković.Odlična reklama za Šišanje.

Snimanje filma „Generation Um...“ u Njujorku
Bojana glumi sa Kijanuom Rivsom

U Njujorku je pre nekoliko dana počelo snimanje filma „Generation Um...“ u kome će australijska glumica srpskog porekla Bojana Novaković igrati uz čuvenog holivudskog glumca Kijana Rivsa.
Bojana Novaković se proslavila u filmu sa Melom Gibsonom

Vrata Holivuda za Bojanu su se otvorila kada je igrala rame uz rame sa Melom Gibsonom u drami „Edge of Darkness“ i od tada ova mlada glumica ima pune ruke posla u najvećoj filmskoj industriji na svetu.

Kijanu Rivs, Bojana Novaković i Adelajd Klemens igraće glavne uloge u indi-drami pod naslovom „Generation Um...“, a ovaj nezavisni film režiraće Mark L. Man, koji je ujedno i autor scenarija. Radnja filma je zapravo pogled na jedan dan u životu grupe ljudi koji žive na društvenoj margini. Likovi koje tumače Kijanu Rivs i njegovo dvoje prijatelja dane provode u magnovenju prepunom seksa, droge i neodlučnosti. Film prati njihov put ka samospoznaji kroz mračni svet njujorških barova i sumnjivih ljudi koje na tom putu sreću. Producenti su snimanje tog filma najavili na aktuelnom filmskom festivalu u Torontu, na kome gostuje i Kijanu Rivs, čiji će novi film „Henry’s Crime“ biti premijerno na njemu prikazan.

Bojana Novaković je nedavno imala premijeru horor filma „Devil“, koji je već hit u američkim bioskopima, a nedavno je završila i snimanje drame „Burning Man“. Pored holivudskih filmova, Bojana je aktivna i na polju domaće kinematografije, a srpska publika će moći da je gleda u filmu „Šišanje“, čija je premijera zakazana za 6. oktobar u „Sava centru“. Ovaj film govori o odrastanju glavnog junaka Novice, koji je matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu, koju igra Bojana Novaković, Novica postaje vođa navijačke i skinhed grupe, a njegov život kreće pogrešnim putem.

Osim što snima filmove, Bojana je veoma aktivna i na pozorišnoj sceni u Sidneju, gde ima svoju pozorišnu kompaniju, a takođe se bavi i adaptacijom i prevođenjem srpskih komada na engleski jezik.

Bojanini najvažniji filmovi

„Optimisti“ (2006) - igraju: Lazar Ristovski, Petar Božović, Nebojša Glogovac…

„Seven Pounds“ (2008) - igraju: Vil Smit, Rozario Doson, Vudi Harelson…

„Drag Me To Hell“ (2009) - igraju: Alison Lohman, Džastin Long…

„Edge of Darkness“ (2010) - igraju: Mel Gibson, Rej Vinston, Denij Hjuston…

„Devil“ (2010) - igraju: Džefri Arend, Kris Mesina, Logan Maršal Grin…

„Šišanje“ (2010) - igraju: Viktor Savić, Nikola Rakovičević, Nataša Šolak…

Izvor : http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/206636/Bojana-glumi-sa--Kijanuom-Rivsom

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 09:49:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.