Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 06:29:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 778999 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A jel Istvud bese rekao da ce mu Gran Torino biti poslednji film ?
Unforgiven mu je takodje najavljen za poslednji - trebao mu Oskar (posle toliko godina u Holivudu) pa je konstatovao da mu je to poslednji film.
dobio 2 komada, pa nastavio da snima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Ne sećam se  te najave što ne znači da je nije bilo ali je dobro što je onda nastavio da snima.To govore filmovi koje je snimio od onda do sada.Pri tom ne mislim na ovaj zadnji.Sigurno je da su te nagrade zaslužene i da su došle u prave ruke.Sad bi trebalo da prestane dok je još vreme,ipak je on čovek u godinama.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Martin Skorseze prvi put snima u 3D tehnici

LOS ANĐELES, 14. aprila 2010. (Beta) - Američki režiser Martin Skorseze snimiće svoj novi film "The Invention of Hugo Cabret" u trodimenzionalnoj tehnici, objavljuje list Varajeti.

Zasnovan na dečijem bestseleru Brajana Selznika, film će govoriti o 12-godišnjem siročetu Igou, koji 1930-ih godina u Parizu živi na železničkoj stanici i mora da završi posao koji je počeo njegov otac, da reši misteriju pokvarenog robota.

Snimanje filma pocečhe u junu u Londonu, a u bioskope će stići u decembru 2011. To će biti prvi Skorsezeov film za decu, kao i njegovo prvo ostvarenje u 3D tehnici. Scenario je napisao Džon Logan, koji je sa Skorsezeom sarađivao i na "Avijatičaru".

Izvor : http://www.nadlanu.com/Dynamic/News,intItemID,167942,intCategoryID,115.html
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Odbila sam nepristojnu ponudu
Pre nekoliko godina jedan reditelj mi je nagovestio šta bi želeo od mene. Odbila sam bilo kakvu saradnju. Neki me ne pozivaju na audicije samo zato što je tata, pre 20 godina, odbio da igra u njihovim filmovima

Glumica Iskra Brajović u intervjuu za Press prvi put govori o nepristojnim ponudama u svetu glume, koje je dobila već na početku karijere. Iskra otkriva koje su prednosti i mane činjenice da je ćerka glumačkog barda i bivšeg ministra kulture Vojislava Brajovića.

Maler u ljubavi
Iskra objašnjava zašto u javnosti ne voli da priča o svom ljubavnom životu:
- Ne volim da previše izlažem javnosti svoj privatan život. Mislim da me tera maler - kad god sam za novine pričala o dečku, ubrzo nakon toga bismo raskinuli. Zato želim da prekinem s tom praksom. Otkriću vam da sam u dužoj vezi, da sam zaljubljena i da mi je lepo. To je sasvim dovoljno.

- Još kad sam poželela da se bavim glumom, tata se protivio! Govorio je da ću nailaziti na zatvorena vrata. Tada nisam baš razumela sve što je želeo da mi kaže, ali sada vidim da je bio u pravu. Primera radi, neki reditelji ne pozivaju me na audicije samo zato što je tata, pre 20 godina, odbio da igra u njihovim filmovima. U tom smislu nosim tatin balast. Ali, s druge strane, imam njegovu veliku pomoć - tata mi daje dobre savete, ili me kritikuje za ulogu u nekoj predstavi, a trenutno je oduševljen načinom na koji sam odigrala ulogu Linde u mjuziklu „Kosa". Definitivno ga ne bih menjala za nekog tatu činovnika (smeh).
Da li vas je činjenica da ste ćerka Voje Brajovića zaštitila od nepristojnih ponuda u glumačkom poslu?
- Nadala sam se da će me takve situacije izbeći, jer je većina producentsko-rediteljskog kadra veoma dobro sarađivala s mojim ocem. Iskreno, mislila sam da se neće usuditi na tako nešto, jer zaziru od tate. Međutim, u našem poslu postoje ljudi koji nemaju nikakvog obzira i dostojanstva. Pre nekoliko godina reditelj mi je nagovestio šta bi želeo od mene i ja sam, naravno, odbila bilo kakvu saradnju s njim. Čula sam i od nekih svojih dobrih prijateljica i glumica da su imale slična iskustva iz kojih su izlazile veoma povređene, ali i časne, jer su odbile takve ponude.

Osim uloge u predstavi „Figarova ženidba i razvod", koju igrate već duže vreme, trenutno ste i u podeli za komad „Rasprava", s kojom ste putovali u Bogotu. U povratku imali ste peh na aerodromu u Frankfurtu.
- Neki mediji su naveli da je deo ekipe prilikom povratka iz Bogote uhapšen, što nema veze s istinom. Frankfurtski aerodrom je veoma velik i imali smo sat vremena da pređemo s jednog terminala na drugi, a onda smo se razleteli po fri-šopovima i kupovali poklone. Tako su neki zakasnili na let i ostali tu noć u Frankfurtu. Moram da napomenem da sam oduševljena Bogotom! Ljudi u Kolumbiji su veoma gostoljubivi i obožavaju strance. Inače, odlično govorim španski jezik, pa su mnogi mislili da sam s tog područja.
Kako objašnjavaš veliki uspeh mjuzikla „Kosa"? Kako si dobila ulogu u tom pozorišnom hitu?
- Ulogu Linde dobila sam na audiciji. Čini mi se da se tih dana ceo glumački svet sjatio na kasting u Atelje 212. U jednom trenutku sam pomislila da ću se od treme srušiti na sceni. Posle audicije dobila sam temperaturu od 40 stepeni i preležala sam narednih nekoliko dana. Ali, kada su mi javili da sam dobila ulogu, negde pred Novu godinu, vrištala sam na opšte zaprepašćenje ljudi koji su bili u mojoj blizini, jer sam bila u šopingu u jednom tržnom centru. Neverovatni su posećenost i interesovanje koje i dalje vladaju za „Kosu". Primećujem da publika sve vreme peva s nama i pesme na srpskom, koje su specijalno komponovane za ovaj mjuzikl. To znači da ljudi više puta dolaze na predstavu, što je fantastično. Inače, izvođenje predstave više liči na rok koncert, jer se pet puta vraćamo na bis.

Gde je zapelo sa premijerom filma „Bacio sam čini na tebe", u kome igrate sa Draganom Bjelogrlićem?
- Reditelj Miroslav Petković hoće da promeni naziv filma, pa bi svi glumci koji igraju u njemu trebalo da daju predlog za novo ime. Koliko znam, film će od leta krenuti da se prikazuje po festivalima, a premijera se planira za septembar.
Zbog glumačkih angažmana, nisi diplomirala u roku. Kad ćeš studije privesti kraju?
- Trenutno sam preokupirana probama za diplomsku predstavu „Ljubinko i Desanka". Malo sam zakasnila s diplomiranjem, pa želim da i to obavim, iako znam da mnogi naši glumci nikada nisu diplomirali, a postali su veliki umetnici.

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Car Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 22:54:19 od Juan-Martin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ljudi,znam da je blesavo pitanje,ali,tolko mi je mozak u zadnje vreme krcat svime i svacim,i tolko toga moram da pamtim,a i tolko je vremena proslo otkako sam ga gledao,da ne mogu da se setim-
kako se originalno,na engleskom zove film "Dve cadjave dvocevke"?  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 00:41:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Lock, stock and two smoking barrels  Smiley
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Lock, stock and two smoking barrels  Smiley
Smile
jbg,totalno sam bio zaboravio.  Smile
hvala ti.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 00:47:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Reditelj filmova "Transformers" planira da snimi film o Donatelu, Rafaelu, Leonardu i Mikelanđelu.

Reditelj filmova "Transformers" Majkl Bej snimiće rimejk filma "Nindža kornjače".

Kornjače borci protiv kriminala pod vođstvom učitelja Splintera, ponovo će se sresti sa Sekačem, a za to je studio Niklodeon već izdvojio šezdeset miliona dolara.

Planovi reditelja i studija su da od avantura Nindža kornjača naprave "uspešnu franšizu".

Strip "Nindža kornjače" izdao je "Miraž" 1984. godine. Usledela je animirana serija, a potom i dva filma.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Majkl Bej. My god Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Kako dva filma kad ima 4 filma do sad(3 bas filma i 1 animirani od pre neku godinu)

Imam jednu mnogo bolju vest:

Met Dejmon snima the "Rounders 2" tj Pokerase 2  Smile . Losa vest je da cemo morati da sacekamo bar do 2012-te Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 06:29:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.