Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 22:57:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 778879 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa recimo da je tako  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Koga su najviše piratizirali?

TorrentFreak je objavio listu od 10 filmova koji su se najviše skidali preko torrenta, a 'pobjednik' su 'Zvjezdane staze'. Downloadaj me, Scotty!

Za kraj godine evo i jedne liste koja se ne sviđa filmskim studijima: popis filmova koji su najviše piratizirani! TorrentFreak je suzio listu na 10 filmova,  a najtraženiji je bio SF hit 'Zvjezdane staze' koji je downloadan gotovo 11 milijuna puta. Samo 350.000 downloada manje imao je 'Transformeri: Osveta poraženih', a na visokom 3. mjestu je crnohumorni krimić 'RocknRolla'.

Zatim slijede komedija 'Mamurluk', 'Sumrak', 'Distrikt 9', 'Harry Potter i Princ miješane krvi', 'U vrtlogu igre'. 'X-Men početak: Wolverine', oko koga se digla velika frka zbog toga što je procurio na internet prije kina, našao se tek na 9. mjestu, a 10. su 'Proročanstva'.

Za utjehu producentima i filmskim studijima, riječ je o filmovima koji su bili jako traženi na internetu, ali koji su dosta zaradili i u kinima i na DVD-u. Stoga, nadamo se da filmske kuće neće previše progoniti ekipu koja downloada filmove - mogao bi stradati i neki filmofil...

filmski.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Tel.Me Your.Number
Princ miješane krvi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Dep helikopterom do Mećavnika

Jedan od najboljih svetskih glumaca, Džoni Dep sleteo je juče u 12.23 časova na beogradski Aerodrom „Nikola Tesla” privatnim avionom kojim je došao iz Beča, da bi nakon kratke posete produžio helikopterom za Mećavnik.

Oko 13 časova, ispred ulaza u VIP deo aerodroma, pojavili su se Emir Kusturica, te njegov sin Stribor. Pozvali su vozače džipova, koji su se parkirali nedaleko od ulaza, kao i brojno obezbeđenje. Za to vreme, sa krova aerodroma nekoliko naoružanih specijalaca pratilo je šta se dešava na ulazu. Posle skoro sat vremena, vrata su se otvorila, a na njima se u svom opuštenom, ekscentričnom fazonu pojavio Džoni Dep! Sa pletenom kapom na glavi, žutim naočarima i kosom do ramena, Džoni se nasmejao, zastao, pogledao okolo, te mahnuo brojnim fotoreporterima i novinarima. Devojka iz mase je viknula: „I love you, Johnny”, a on je nasmejan odmahnuo rukom.
- Dep nije izašao iz aviona odmah po sletanju, jer je spavao tokom leta, pa je nastavio malo da spava i kada je sleteo - rekao je kroz smeh za „Blic” jedan od organizatora na Aerodromu „Nikola Tesla”.
Pošto je ušao u sivi džip, Džoni se rukovao sa Emirom, te upoznao sa njegovim sinom Striborom, a nakon što mu je obezbeđenje spakovalo stvari u gepek, dva velika crna džipa su ih okružila i nesvakidašnja filmska ekipa uputila se u kabinet predsednika Srbije Borisa Tadića.
U srdačnom razgovoru, Kusturica, Dep i Tadić proveli su petnaestak minuta, američki glumac se posebno interesovao za stanje u srpskoj kinematografiji i mogućnostima domaće produkcije, a pričali su i o Mećavniku. Posebno zanimljivo bilo je kada su se Tadićeve ćerke Maša i Vanja slikale sa glumcem koga obožavaju kao Džeka Speroua, junaka filmskog serijala „Pirati sa Kariba”. Maša i Vanja su Depu poklonile svoj crtež na kojem je Džoni u liku čuvenog gusara, što je raspoloženi glumac oduševljeno prokomentarisao rečima kako liče na njegove ćerke.
Domaćin, Emir Kusturica, Depa je na Mećavnik doveo helikopterom. Tačno u 16.15 časova na improvizovani helidrom ispred kuće reditelja u Drvengradu, sleteo je helikopter u kome su se nalazili Džoni Dep i Kusturica, a sačekali su ih novinari i članovi odbora za doček. Po izlasku iz letelice, Kusta koji je pilotirao, i popularni glumac su se izljubili, a zatim je devojka u narodnoj nošnji prišla Depu i uručila mu kesu sa promotivnim materijalom „Kustendorfa”. Nakon toga, njih dvojica su ušli u Emirovu kuću na veliku žalost mnogobrojnih znatiželjnika koji su se okupili u Ulici Ive Andrića na Mećavniku, virkali kroz prozore i nadali se da će imati priliku da izbliza vide
holivudsku zvezdu...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Nije ovo prvi put da je Dž.Dep u Beogradu.Još pamtim kad je svirao sa Partibrejkersima u svojoj prvoj poseti.Sada mu je kako Čujem Kusturica podigao spomenik i dodelio neku nagradu za sve filmove koje će dotični u budućnosti snimiti.Pa ova priča kako prizemljen avion mora da čeka dok se Dep ne probudi.Ako sve ovo nije dodvoravanje onda ja nisam Zoran.Izgleda da Dž. Dep planira da snimi ovde neki horor čim se interesuje za stanje naše kinematografije.Potez voljenog nam aktuelnog predsednika koji za razgovor ljudi raznih profesija koji štrajkuju i gotovo svakodnevno blokiraju prestonicu nema vremena, a ima vremena za doček (nemam ništa protiv) sa porodicom,neću da komentarišem.
  Čuo sam da će Nemanja Kusturica najverovatnije početi za koju godinu ekranizaciju Andrićevog romana "Na Drini ćuprija".Sve je još u fazi dogovora ali sam doznao da je jedan od uslova ,ako ne i glavni,zidanje naselja koje je Andrić opisao u romanu.Naselje koje se neće rušiti (Kamengrad) bi verovatno po već ustaljenoj šemi (Drvengrad) trebalo da pripadne nekom odgovornom i poznatom licu.Verovatno onom istom koje nas nadleće helikopterom i koje nam čuva i obezbeđuje kiseonik.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Deluješ ogorčeno.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Tel.Me Your.Number
Gledah sinoć Džonija

Spavao?... Naduvao se čovek pa su čekali da se izvetri avion Smile

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 13. Jan 2010, 10:11:54
  Nije ovo prvi put da je Dž.Dep u Beogradu.Još pamtim kad je svirao sa Partibrejkersima u svojoj prvoj poseti.Sada mu je kako Čujem Kusturica podigao spomenik i dodelio neku nagradu za sve filmove koje će dotični u budućnosti snimiti.Pa ova priča kako prizemljen avion mora da čeka dok se Dep ne probudi.Ako sve ovo nije dodvoravanje onda ja nisam Zoran.Izgleda da Dž. Dep planira da snimi ovde neki horor čim se interesuje za stanje naše kinematografije.Potez voljenog nam aktuelnog predsednika koji za razgovor ljudi raznih profesija koji štrajkuju i gotovo svakodnevno blokiraju prestonicu nema vremena, a ima vremena za doček (nemam ništa protiv) sa porodicom,neću da komentarišem.
  Čuo sam da će Nemanja Kusturica najverovatnije početi za koju godinu ekranizaciju Andrićevog romana "Na Drini ćuprija".Sve je još u fazi dogovora ali sam doznao da je jedan od uslova ,ako ne i glavni,zidanje naselja koje je Andrić opisao u romanu.Naselje koje se neće rušiti (Kamengrad) bi verovatno po već ustaljenoj šemi (Drvengrad) trebalo da pripadne nekom odgovornom i poznatom licu.Verovatno onom istom koje nas nadleće helikopterom i koje nam čuva i obezbeđuje kiseonik.
Ma daj, pre bih rekao da su dečica molila tatu.
Džabe ti ograđivanje Smile

Evo snimka sa Partibrejkersima iz '92... Džoni je malo šmrknuo Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
шта  тадић има да дочекује неког холивудског глумца? Smile

зашто прошле године није дочекао ралфа фајнса или кристофера вокена који су,руку на срце,глумчине на куб у односу на овог шарлатана(овим ризикујем стрељање од појединих угледних чланица форума Smile )
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Tel.Me Your.Number
...Ma daj, pre bih rekao da su dečica molila tatu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Delujem realno.Naši glumci koji su štrajkovali i čije su vođe glumačkog sindikata (Cvijanović i njemu slični) agitovali na bini u vreme izbora za zna se koju stranku nisu bili udostojeni ničije pažnje.A ovde se dočekuje 1 glumac od strane nam voljenog i aktuelnog predsednika.Predsednik čak na dočeku (ne piše zvaničan ili nezvaničan) čeka da se taj 1 glumac probudi.Ne kritikujem ja Dž.Depa što se iz samo njemu znanih razloga uspavao,kritikujem ovo i ovakvo ponašanje koje svi plaćamo.Mene živo zanima ko plaća festival i helikopter (ovo nije prvi put) našeg samoproglašenog čuvara Kiseonika.Da li samopromociju ("festival") finansira on ili neko drugi,pitanje je sad?
 Hvala na spotu,podseti me na stare dane.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 22:57:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.