Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 20:51:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 778642 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Tko su najdestruktivniji redatelji?

Nakon '2012' Emmerich je potvrdio svoj status stručnjaka za filmove katastrofe, pa radimo mali pregled njegovih (ne)djela i upućujemo na ostale filmaše koji vole uništavati sve pred sobom:

1. Roland Emmerich ('Godzilla', 'Dan poslije sutra', '2012')
Zlobnici kažu da je Hitler Nijemac koji nije uspio osvojiti svijet, a Roland Emmerich je Nijemac koji uspješno uništava svijet, i to godinama. Omiljena meta mu je Amerika, s težištem na Bijelom kućom. Kada Amerima uništite dom njihovog predsjednika, odmah znaju da svijet više nema tko voditi!

2. Michael Bay ('Transformers', 'Pearl Harbor', 'Armageddon')
Za razliku od Emmericha, Bay ne razara baš cijeli svijet, ali voli uništavati metropole poput Pariza, piramide i ostale turističke lokacije. Čak je i povijesna bitka kod Pearl Harbora dobila njegov eksplozivni tretman, a u zadnje vrijeme specijalizirao se za destruktivne robote - Transformere. Kritičari ističu da Bay najviše uništava vrijeme jer filmofil koji gleda neki njegov film u prosjeku izgubi oko 2 i pol sata dok ne dočeka kraj.

3. Steven Spielberg ('Rat svjetova', 'A. I.')
Spielberg se više bavi angažiranim stvarima, no povremeno i on u svoje filmove uvrsti opće kataklizme, recimo u 'Ratu svjetova' vanzemaljci naprave pravi genocid nad cijelom ljudskom vrstom. Ne treba zaboraviti da je Spielberg i producent filmova kao što su 'Transformers' pa je po 'zapovjednoj odgovornosti' zaslužan i za te filmove.

4. Jason Friedberg i Aaron Seltzer ('Disaster Movie', 'Meet the Spartans')
Oni ne samo da rade parodije na filmove katastrofe, oni rade zaista katastrofalne filmove. Filmovi su tako loši da kažu da je bolje ne gledati ih - mogli bi iskorijeniti ljudsku populaciju!

5. Tim Burton ('Mars napada', 'Planet majmuna')
Obično se Burtonovi filmovi događaju u svijetu mašte, a njegovi 'realistični' filmovi su također vrlo destruktivni. Svijet ugrožavaju Marsovci ili majmuni, a ljudi uvijek gadno nadrljaju.

6. Stephen Sommers ('G.I. Joe: Kobrin uzlet', 'Mumija')
Nasljednik Michaela Baya ima slične sklonosti za uništavanjem kulturnog blaga jer u njegovim filmovima često stradaju piramide, a kao i svaki pravi Amerikanac, naprosto voli uništavati Eiffelov toranj.

7. Sam Raimi (serijal 'Spiderman')
U njegovom serijalu o Spidermanu New York trpi žestoke napade koje ne bi mogao izvesti ni Osama Bin Laden. Raimi nije toliko razoran kao ostali filmaši, ali ima dara za horrore pa bi s puno entuzijazma mogao maštoviti ubijati, samo mu dajte priliku!

8. James Cameron ('Titanic', 'Terminator')
Ovaj nemilosrdni redatelj poznat je po tome da je skoro ubio - članove vlastite ekipe! Kaskaderi su se stalno ozljeđivali na snimanju 'Titanica', a glavna glumica Kate Winslet se skoro utopila - no važno da je Cameron bio zadovoljan realističnim scenama. Cameron bi mogao svoju destruktivnu narav iskazati tako da u stvarnosti uništi - filmski studio! 20th Century Fox je jedva preživio Cameronovo prekoračenje budžeta na 'Titanicu', a s 'Avatarom' Cameron opet ima šansu odvesti ga do bankrota!

filmski.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Za mene je najveći promašaj Rollerball (2002) i to ne samo zbog para.Uspeli su u potpunosti da upropaste trud svojih prethodnika i ideju originalnog Rolerbola.Ovaj promašeni rimejk je jedan od boljih primera da nije sve u tehnici,ima nešto i u ideji i poruci koju film šalje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
9. 'Otporan na smrt' (2007.) - budžet: 67 milijuna, zarada: 25 milijuna
Tarantino i Rodriguez činili su se parom iz snova, no kada je producent Weinstein odlučio podijeliti njihov zajednički projekt 'Grindhouse' na dva filma, nije uspio udvostručiti zaradu. Dapače, publika i kritika podijeljeno je reagirala na filmove, pa je propao i 'Otporan na smrt'.

Мени су ова два ОК скроз, с'тим што бих истакао да је Тарантинов Death Proof могао и много боље да испадне да није убио у појам оним кретенски сморним делом од чуку времена где оне рибе нешто кењају и тако млате неку конверзацију преобилним бесмисленим реченицама..........

Родригезов је то то, мислим зомбији бла бла може боље ал у принципу мож да прође......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Evo ti na youtubu sve:

Sad sam se sjetio da sam gledao i ovu s djavolom - gary oldman kralj!  Smile

Tnx  Smile
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Dobro, slažem se da su oba filma dobra ali ovde se radi ipak o novcu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Знам него је индикативно да су неки филмови на листи заиста шит па рекох да ова два одвојим из масе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Death Proof je dokaz koliko nedostatak medijske kampanje moze da finansijski upropasti film. Da se razumemo, DP po meni nije jedan od boljih Tarantinovih filmova, ali opet je to Tarantino, cije ime samo po sebi garantuje dobru gledanost. Sve mi se cini da su tu medijski podbacili.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Meni se lično ni jedan od ova dva filma o kom pišete ne dopada.Da li Tarantino može bolje (u šta ja lično sumnjam) ili gore potpuno je svejedno jer je ishod uglavnom isti-sve lošiji i lošiji filmovi.Možda ja nisam u pravu,vreme će pokazati.Tarantino je najavio nove projekte i tu će se videti da li sam bio u pravu ili ne.Dosta dugo dotični nema šta svoje da prikaže pa eksploatiše tuđe ideje i filmove što se da primetiti u njegovim filmovima.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Meni je licno Inglourious Basterds bolji od Kill Billa i Death Proofa, a opet mnogo gori od Reservoir Dogsa i Pupl Fictiona. Ne bih rekao da ide na gore, ali ni preterano na bolje.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Death Proof по мом мишљењу функционише до другог дела филма са оним милитантним рибама, тај део ладно може да се исече до завршне сцене. Боли њега дупе он снима шта му дуне, генерално мислим да га и није нешто посебно брига како ће људи коментарисати те филмове.

А свакако да су миљама далеко најбоља РД и ПФ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 20:51:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.