Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:10:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 778482 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 
Sad sam cuo za Martyrs i moram ga odgledati. Poslednje sto sam odgledao od horora a da je bilo dobro je " À l'intérieur".
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Spomenuo bih stariji klasik Vestice iz Blera, koji me zaista iznenadio inovativnošću.
Meni je sranje, možda i jeste inovativan (a možda i nije, čisto sumnjam da se niko nije ranio setio da napravi nešto slično), ali je skroz glupav i prazan. Maltene se u celom filmu ništa ne dešava, nema ni razloga da oni krenu toliko da paniče ... Ja sam hteo da snimim sličan film, ali eto, ne mogu da smislim fazon na koji će likovi da polako tonu u ludilo do (neizbežnog) kraja ... da bude iz čista mira kao u Veštici nema šanse. Onda likovi nestaju, a uopšte se ne pokaže kako, zašto, ništa, nego samo njega nema, ok, idemo dalje. Glupo i prazno.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Vestica iz Blera je koriscenje efekta sobe 101 u filmskom svetu. Kamera snima napred, a nesto je iza. Sta? Zar je bitno? Svaki gledalac razvija podsvesno sliku svog najveceg straha, pa je s' te strane film bio odlican. Takodje, dobro su medijski pokrili sve, kako bi dali gledaocima razlog da veruju da je to pronadjena kaseta, a ne snimljen film, pa je to dodalo dozu straha. Vestica iz Blera je hit film, koji danas vec ne bi mog'o ni macku da uplasi, takodje mu nedostaje bilo kakva vrednost da bi ga neko proglasio za klasik... Ostaje u umovima onih koji su ga odgledali u bioskopu kada je u svim novinama pisalo kako su resili da emituju pronadjenu kasetu...
« Poslednja izmena: 12. Okt 2009, 15:17:27 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
HTC Sensation
I meni je Martyrs sranje,ne lozim se na scene krvi do kolena plazme do pojasa...vise volim malo psyho horore!
A sto se tice Vestice iz Blera,drugi deo je bar meni 3 puta bolji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Kamera snima napred, a nesto je iza. Sta? Zar je bitno? Svaki gledalac razvija podsvesno sliku svog najveceg straha, pa je s' te strane film bio odlican.
Da, ali nisu dovoljno prikazali da ima nečeg iza ... Što se mene tiče, oni su bežali, slinili, plakali, a ja nisam ni provalio da se nešto loše desilo. Da su prikazali kako neki lik ide kroz šumu, pa ga nešto ubije, ali mi ne vidimo šta, OK, ne bi bilo toliko loše, bilo bi prolazno ... ovako nije nikakvo. Da ne pričam da maltene ni nema radnju film. Šta, oni se izgube, malo beže od nečega, pronađi neku kuću, i ... to je to, gotov film, a ništa se nije desilo. More nula od filma. Drugi deo jeste dosta bolji.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Nisam rek'o da je film dobar, samo sam objasnio zbog cega je svojevremeno bio toliko popularan.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Prosto je bio nesto novo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nisam rek'o da je film dobar, samo sam objasnio zbog cega je svojevremeno bio toliko popularan.
Znam, znam, ja sam se samo nadovezao na tvoju poruku i iskoristio priliku da još malo napljujem film. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Tvorac(ili tvorci) projekta Veštice iz Blera su pokušali da uvale "film snimljen po istinitom događaju".Pokušali su dakle da prodaju poštenje i naivnost,robu koja ovde ne egzistira ni u tragovima.Protraćio sam vreme dok sam ovo gledao na TV-u.I sam taj pokušaj(ovde lepo objašnjen postupak od Skinera) da budem uplašen na naučnoj bazi od strane samog sebe(podsvesti)mi je izgledao bedan i promašen.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Efekat sobe 101 su koristili izraelci u mucenju palestinaca i kazu da je bio mnogo efektivan. Mogli su da izvuku sve informacije iz ljudi.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:10:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.