Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:39:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 777040 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Uwe je za 3 klase bolji od Beja, ali kao sto rekoh, najvecu krivicu za fail ovog filma snose scenaristi, koji blage veze nemaju, kao i glumci, na ciju glumu reditelj nije dovoljno obratio paznju. Ocena 3/10 je realna. Zamislite da su retardirani efekti, ko bi mu dao vise od 3/10?

Ali kako ne kapiras, trip je u efektima. Film ima jedne od najboljih specijalnih efekata ikada uradjenih na filmu. Uostalom, bioskopske kase ne pune matorci, vec klinci sa - 18 godina koji se itekako primaju na specijalne efekte.

Dovoljno sam odrastao da ne cenim film po efektima i da mi takvi sudovi izgledaju smesno od ljudi starijih od 18 godina.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Sensation

Sinoć sam na brzaka (jer nisam imao nerava)od gledao najgluplji film u poslednjih godinu dana otprilike
Knowinghttp://www.imdb.com/title/tt0448011/

Jedino dobro u filmu je što sigurno neće biti nastavka Smile
Citat

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ma on je sisica bre...
i to jevrejska ,prokleti lobi

E pa onda mi je jasno zasto se pojavljuje u svim filmovima koje u poslednje vreme rezira ili producira jevrejski tatica Spilberg.
Kad sam vec kod Spilberga, sad vidim da radi rimejk Old Boy-a sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi... Smile Ne sumnjam da on to moze da izrezira kako treba ako bude radio sa 90% svojih mogucnosti, ali zasto Vil Smit  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ne mozhe da rezhira tako neshto, napraviche family friendly verziju garant, pa on to treba svojim amerima prodat, a fala bogu pola ljudi tamo mrzi gledat strane filmove zbog titlova, pa je rimejk dobrodosho... idiot i on i Lukas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Dakle, postoji samo jedan Old Boy. Mogu da izreziraju 10, opet ce postojati samo jedan, korejski Old Boy.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Znam da je glupo i bezveze nervirati se oko takvih stvari, i da korejski Oldboy che uvjek biti tu, al opet nekako ne mogu da se pomirim s chinjnicom da che taj film bit degradiran, i najgore shto che ljudi koji ce vidjet tu americhku verziju, verovatno i biti odushevljeni njome jer nisu gledali orginal.....treba me prestat bit briga za druge Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Једини филм који је верно пренео стрип је Град Греха (мада ни 300 није лоше одрађен, али има доста ствари промењених у односу на стрип)...

Икс Мен први део је добар... сваки следећи је лошији, ипак то мора да се ради за страију популацију а не за пубертетлије од 12 година (то је велика мана Вулверину)

Доста очекујем од http://www.imdb.com/title/tt1250777/ и http://www.imdb.com/title/tt0800273/ ...стрипови су генијални па ће ваљда и филмове да одраде добро, нарочито што Кицк Асс раде буквално по кадровима из стрипа...

Ја бих волео да Уве режира Трансформерсе... онда бар знам шта да очекујем.

X-Men 2 je po meni najbolji u kompletnoj xmen trilogiji, i jedan od najboljih filmova po stripu.

Sin City je najbolje preveden.

300 mi je isto odlichan s obzirom na ono shto jeste.

Watchmena josh nisam odgledao, ali mislim da ce biti dobar.

I ja isto ochekujem puno od kickass-a, ali od Y:Last man - jok, narochito shto je glavni glumac Shia LaBeouf
 Smile

Постоји шанса да неће... као превише му улога Јорика личи на Сема из Трансформерса.

Ни ја још увек нисам погледао Надзираче (изгледа је изашао Р5), а Спирита нисам завршио.

Нико не помиње Мрачног Витеза... Smile

Панишер покушај први са Долфом - срање.

Панишер покушај други са Џејном - смешно срање.

Панишер покушај трећи са Стивенсоном - мени најбољи (шупља прича и то много), али су зато ликови и сценографија фантастични, скоро па пресликан стрип.

Историја Насиља са Вигом је такође добар филм по стрипу.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da na panishera sam totalno zaboravio ovaj war zone je scenografski bash dobar uprkos dobroj prichi, Sam lik je portretisan kao u stripu (za razliku od proshle dve verzije)

Spirit me smorio, nisam ni voleo strip a kamoli ono bledu kopiju sin city filma...

Shto se tiche Batmana, stripske verzije su one burtonove i njih vishe volim, ovaj nolov je....pa nolanov  Smile

Hellboy 1 mi je OK, a dvica mi je nekako shuplja na prichi medjutim vizualno nenad'ebiva.

Chak i novi Hulk nije losh, onaj iz 2003 mi je pfff....

Izgleda da filmovi po stripovima postaju mnogo kvalitetniji, dok god ne snime josh jednu fantastichnu cetvorku  Smile

I jest Shia rekao da mu je uloga slichna Semovoj, ali je i reko da che josh da cheka par godina da bi mu se uloga "ohladila",  kao on je duboko uvuchen u razvoj Y filma... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ау као заборавих на Великог Црвеног... оба дела су ми добра.

Хулкови ми се не свиђају...

Гвоздени Човек је добар... али био би много бољи да је рађен још мрачније. Иначе добро су скинули саму личност Тонија Старка.

А Гоуст Рајдер и Електра...  Smile

Дердевил је такође добар баш ме чуди да је тако лоше прошао, види се утицај Френк Милеровог рада, по коме је и снимљен.

Сви Супермени су ми смешни... ваљда ће Милар (каже биће то Кум међу филмовима по стрипу, ако је и даље у игри за филмове) нову трилогију да одради како треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ghostrider, Elektra, Fantastic Four, Catwoman, League Of Extraordinary Gentelmans

Grobovi od filmova, al grobovi.... nishta ne valja kako treba, ne znaju ljudi prenjet osecaj stripa...
kao npr. Bryan Singer koji odradi fantastichan posao sa prva dva X men filma, da bi trechi preuzeo Brett Ratner (rezisher Rush Hour-ova) i zasere sve... Usput pricha se da che Ratnner preuzeti rad na novom mrachnijem supermenu - oh the irony.

Ovaj novi supermen je s tehnichke strane stvarno kvalitetan, rezija gluma pa chak i feeling onoj iz sedamdesetih, al film s onakvim likom ne mogu nikako da shvatim ozbiljno Smile

Zaboravih spomenut i V for Vendetu koji je fantastichan!

Spawn - volio sam strip nenormalno, ali su ga mnogo zasrali...

Blade jedan i dva su jako dobra ali je trechi uzhas, to izgleda ima neko ne pisano pravilo da treci deo mora da bude losh

Spiderman trilogija
Blade
Xmen

From Hell mi je ok film al mislim da je moglo to i bolje.

Bash me zanima shta che da urade s Captain Americom I Thorom sada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:39:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.