Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:54:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 730859 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Denis Vilnev u zvaničnim pregovorima za rimejk filma “Dune”

Polako, ali sigurno, rekli bismo, Denis Vilnev je stigao do zvaničnih pregovora za dugo očekivani projekat, rimejk filma “Dune”.

Kao što smo u par proteklih meseci prenosili vesti o njegovoj želji za učešće u istom, tako smo vas upoznali i sa činjenicom da je kompanija Legendary Entertainment otkupila prava na na prvu knjigu iz serijala Franka Herberta, na osnovu koje je nastao istoimeni SF klasik, film Dejvida Linča iz 1984. godine.

Radnja je fokusirana na rat za kontrolu smrtonosnih pustinja planete Arakis, koje sadrže čuveni “začin” potreban za svemirska putovanja, ali su i dom džinovskih crva.

S nestrpljenjem očekujemo završetak pomenutih pregovora i očekujemo da će nam još jednom biti prikazan na velikim ekranima ovaj neobičan svet, sa novom ekipom glumaca i novim pogledom na priču.

izvor prolog

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Zašto Ridli Skot nije zainteresovan za filmove o superherojima?

Ridli Skot može uspešno da snimi film bilo kojeg žanra. To nam je i pokazao više puta u dosadašnjoj karijeri. Neka ostvarenja snimio je toliko dobro da su definisali dotični žanr.

Neka kao primer za ovo bude ostvarenje “Alien”.

Osim ovog, svakako pamtimo hitove kao što su “Blade Runner”, “Black Rain”, “Thelma & Louise”, “1492: Conquest of Paradise”, “Gladiator”, “Hannibal”, “Black Hawk Down”, “American Gangster”, “Prometheus”, “Robin Hood”, “Body of Lies”, “The Martian”.

Međutim, jednog žanra ovaj proslavljeni reditelj nije se nikada dotakao iako verujemo da bi se studiji otimali za njega ukoliko bi želeo da snimi jedan takav film.

U pitanju su filmovi koji se bave superherojima, a koji su poslednjih godina izuzetno popularni.

Zbog čega Ridli Skot ne želi da radi dotične filmove?

Ukratko, ovakve teme nikada ga nisu zanimale.

“Pitali su me, nekoliko puta, ali ja ne verujem u nerealne situacije iz njihovih svetova. Radio sam tu vrstu filmova – ‘Blade Runner’ je u stvari strip, kada malo bolje razmislite o tome, to je mračna priča iz nerealnog sveta. Skoro da možete da stavite Betmena ili Supermena u taj svet, tu atmosferu, samo što bih ja imao je*eno dobru priču, nasuprot nikakve priče”.

I pored ovog komentara mnogi bi i dalje želeli da vide kako bi Ridli Skot snimio neki film o superherojima. S obzirom da je na filmu sve moguće, možda će biti moguće da, jednoga dana, reditelj promeni svoj stav i prihvati neku ponudu.

Naredni projekat koji nam dolazi od reditelja, četiri puta nominovanog za nagradu Oskar, biće SF/horor “Alien: Covenant”.

https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk

izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Tom Hardi čita priču za laku noć

Na kanalu CBeebies pre par dana pojavio se neočekivani pripovedač.

Debitantsko čitanje priče za laku noć imao je čuveni Tom Hardi, poznat, uglavnom, kao opasan i grub lik u filmovima i serijama. Time je i ova pojava bila zanimljivija, a na društvenim mrežama bila je pravi hit.

Glumac je sedeo na fotelji i čitao priču “You Must Bring a Hat” (“Moraš poneti šešir”) koju su napisali Sajmon Filip i Kejt Hindli.

Da pojava bude još zanimljivija deci, Hardi je sa sobom poneo svog psa Vudstoka koji mu je ležao u krilu dok je glumac polako čitao priču za decu.

https://www.youtube.com/watch?v=D4LjEifKxzw

izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Potvrđeno – dr Strejndž u filmu “Thor: Ragnarok”

Zamislite sada ovu kombinaciju u filmu “Thor: Ragnarok”: Tor (Kris Hemsvort), Hulk (Mark Rafalo), dr Strejndž (Benedikt Kamberbač), Odin (Entoni Hopkins), Loki (Tom Hidlston) i boginja smrti Hela (Kejt Blančet).

Učešće magičnog doktora u najnovijem filmu o sinu boga groma, potvrdio je i Disney, zvanično: “Ako vam treba još više intergalaktičke akcije spašavanja sveta, ‘Thor: Ragnarok’ u novembru okuplja Tora, Hulka i doktora Strejndža u okršaju sa intergalaktičkim zlikovcima poznatim i nepoznatim”.

Novi Marvel projekat, koji je nedavno završio sa produkcijom, sve više privlači pažnju gledalaca.

U bioskope nam dolazi 3 novembra ove godine i verujemo da će biti jedan od najočekivanijih filmova ove godine.

izvor prolog

Nisam iznenađen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 29. Dec 2016, 23:46:17
Denis Vilnev u zvaničnim pregovorima za rimejk filma “Dune”

Polako, ali sigurno, rekli bismo, Denis Vilnev je stigao do zvaničnih pregovora za dugo očekivani projekat, rimejk filma “Dune”.

A daj... opet remejk... jbte da li ce da mi upropaste sve na chemu sam odrastao...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Džastin Lin i kompanija Framestore oživljavaju priču o “The Jetsons”-ima

Na jesen 1962. godine počeo je sa prikazivanjem animirani sitkom pod nazivom “The Jetsons” u produkciji studija Hanna-Barbera i emitovan je do proleća naredne, 1963. godine. Tada je svojim sadržajem otišao u daleku budućnost, nekih 100 godina unapred i prikazao neobičan svet u kome egzistiraju robotizovane čudne naprave, vanzemaljci, hologrami i nestvarni, ali u isto vreme i zabavni pronalasci. Šta više, nešto od predviđenih stvari danas je deo naše stvarnosti, a to su pametni telefoni i tableti.
Na osnovu ovog sitkoma, nekoliko godina kasnije, 1990. godine nastao je i film pod nazivom “Jetsons: The Movie”, a sada smo u prilici da vidimo i spot koji je nastao kao ribut ovog ostvarenja, koji su pripremili zajedničkim snagama, Džastin Lin i kompanija Framestore. U pitanju je reklama za kompaniju Arconic, koja je htela da promoviše svoju futurističku orjentaciju. Zahvaljujući ovom spotu, imamo prilike da vidimo kako bi , zapravo mogao izgledati igrani film koji bi bio ribut originalnog ostvarenja. Osim same reklame, imamo priliku da vidimo i video o tome kako je proteklo njeno snimanje i “iza kulisa”:

https://www.youtube.com/watch?v=37waZeR4isc

https://www.youtube.com/watch?v=NWUFMbV8luM

izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Tvorac Dedpula oživljava još jedan strip serijal – stiže nam “Extreme Universe”

Ko-kreator Dedpula, Rob Lajfeld, uskoro će imati prilike da vidi još jedno svoje “čedo” na velikom platnu.

Grejem King i Akiva Goldsman, ispred kompanija Fundamental Films i Weed Road, uspeli su da naprave dogovor sa ovim autorom o pravljenju filma zasnovanog na njegovoj strip seriji “Extreme Universe”.

Projekat će biti obiman, jer se u stripu pojavljuje preko 100 karaktera i biće veoma teško odabrati neke za film, a izostaviti druge.

Naravno, ako filmski prvenac bude uspešan, velike su šanse da će od njega nastati franšiza, a onda će sve više karaktera moći da se uključi u priču.

Rob Lajfeld je zajedno sa Fabienom Nićecom stvorio Dedpula, a bio je jedan od osnivača Image Comics-a 1990-ih godina. Kasnije je osnovao svoju kompaniju, Awesome Comics, koja je tokom godina doživela mnogo promena. U moru likova iz Exteme Universe-a prednjaće karakteri kao što su Brigade, Battlestone, Bloodstrike, Kaboom, Regex, Cybrid i Bloodwulf.

Što se novog filma o superherojima tiče, Lajfeld će ujedno biti i izvršni producent.

Dotični film se ne očekuje u skorije vreme, ali se već sada zna da će biti rangirani oznakom ‘R’ kao i “Deadpool”.

Kad smo već kod najuspešnijeg ‘R’ filma svih vremena, “Deadpool 2” nam u bioskope štiže već sledeće godine.

izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Nova godina je tek počela, a već se promoviše kalendar za 2018.

Sa samo 365 dana u godini, kalendar filmova je, slobodno možemo reći, malo mesto za sve projekte filmskih sudija koji bi želeli da se pojave u bioskopima i provere utiske publike.

Velike kompanije, koje ulažu mnogo novca u filmska ostvarenja veoma pažljivo planiraju kada će objavljivati svoje projekte i najbitnija stvar je da se ne podudaraju sa isto tako velikim projektima suparničkih studija.

Iako bi najviše želeli da pobede konkurente na nedeljnim top listama, ipak je u pitanju veliki novac, koji bi se, u slučaju zajedničke premijere dva ili više konkurenata iste nedelje, rasplinuo i svi bi ostali bez zarade koje očekuju.

Verujemo da postoje nezvanični dogovori, i pre nego što filmska godina počne, ko će kada predstavljati svoj film. Samim tim, kod velikih ostvarenja postoje i datumi koji su rezervisani i nekoliko godina unapred.

Iako je 2017. godina tek počela, izašao je kalendar za 2018. godinu sa većim naslovima koji nas očekuju u bioskopima naredne godine.

Skrećemo pažnju da su datumi premijera ipak podložni promeni, ali većina njih trebalo bi da izađe baš tog dana kada su i zakazani.

JANUAR 2018.

5 januar.

“Blumhouse Horror”

januar

“Bad Boys for Life”

“Maze Runner: The Death Cure”

“Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes”

FEBRUAR 2018.

februar

“Slenderman”

februar

“Fifty Shades Freed”

“The Predator”

februar

“Black Panther”

“Larrikins”

februar

“Pacific Rim: Maelstrom”

MART 2018.

mart

“Deadpool 2”

“Meg”

mart

“Wreck-It Ralph 2”

mart

“The Flash”

“Tomb Raider”

mart

“Anubis”

“Peter Rabbit”

“Robin Hood: Origins”

mart

“Ready Player One”

APRIL 2018.

april

“A Wrinkle in Time”

april

“The Invisible Man”

april

“Rampage”

MAJ 2018.

maj

“Avengers: Infinity War”

maj

“Life of the Party”

maj

“Laika Movie”

maj

“Han Solo Movie”

JUN 2018.

jun

“Ocean’s Eight”

“Transformers 6”

jun

“Pixar’s The Incredibles 2”

jun

“Jurassic World 2”

jun

“Barbie”

JUL 2018.

jul

“Ant-Man and the Wasp”

jul

“The Secret Life of Pets 2”

jul

“Alita: Battle Angel”

jul

“Mission: Impossible 6”

AVGUST 2018.

avgust

“Disney Live Action Movie”

SEPTEMBAR 2018.

septembar

“The Equalizer 2”

septembar

“Hotel Transylvania 3”

“Scooby Doo Movie”

septembar

“A Star is Born”

OKTOBAR 2018.

oktobar

“Aquaman”

19.oktobar

“Jungle Book”

NOVEMBAR 2018.

novembar

“Mulan”

novembar

“How the Grinch Stole Christmas”

novembar

“Fantastic Beasts and Where to Find Them 2”

novembar

“Gigantic”

DECEMBAR 2018.

decembar

“Mortal Engines”

decembar

“Animated Spider-Man”

“Avatar 2”

decembar

“Mary Poppins Returns”

izvor prolog

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
jel prikazan kod nas mlecni put sa kusturicom....

ovde od 12tog premijera....
« Poslednja izmena: 08. Jan 2017, 18:06:20 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
opet cigani letu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:54:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.