Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:29:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 730358 puta)
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
New Female-Led Van Helsing TV Show to Begin Production

-Vanessa Van Helsing, the daughter of Van Helsing, will fight vampires in the future.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2015, 18:43:28 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Nastavak Harija Potera!

Džoana K. Rouling najavila novu priču, čija je radnja smeštena 19 godina nakon završetka sage!

Roulingova, autorka sedam romana o Hariju Poteru i ekipi iz Hogvortsa, najavila je da će sledeće godine postaviti predstavu po osmoj priči o Hariju.

Odnosno, ne baš o Hariju, već o njegovom sinu Albusu!

Roulingova je najavila da će se predstava, kao i priča, zvati “Hari Poter i ukleto dete”, i da je radnja smeštena 19 godina nakon završetka priče koju smo do sada znali.

“Nije uvek bilo lako biti Hari, pa nije ni sada, kada je Poter stresirani radnik Ministarstva magije, muž i otac tri deteta školskog uzrasta. Dok se Hari bori da zaboravi prošlost, koja odbija da ostane tamo gde joj je mesto, njegov najmlađi sin Albus mora da se izbor sa težinom porodičnog nasleđa koje nije tražio. Dok se prošlost i sadašnjost spajaju, otac i sin naučiće tešku istinu – tama nekada dolazi iz najneočekivanijih mesta”, navodi se u opisu.

U dvodelnoj predstavi, koja će biti postavljena u Londonu, igraće više od 30 glumaca, čija se imena za sada drže u tajnosti. Premijera je zakazana za jul 2016. godine.

Naravno, fanovi sage o Hariju “zapalili” su Twitter reakcijama na nastavak priče, pa makar on bio i “samo pozorišni”. Fanove najviše zanima da li će Roulingova “Prokleto dete” objaviti i kao knjigu, ali ona, za sada, nije dala odgovor na to pitanje.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Napisala je da planira da piše novu knjigu za decu koja nije vezana za HP univerzum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Sandra Bullock predvodi žensku ekipu u “Ocean's 11”

Hollywoodu je odavno ponestalo ideja. Najnoviji produkt tog bezidejstva jeste ponovno oživljavanje franšiza, ali sada sa kompletnom ženskom glumačkom postavom. Tako da su sada u cirkulaciji Hollywoodom dve verzije Expendablesa sa ženskim likovima i već najavljivani Ghostbusters reboot sa Melissom McCarthy, Kristin Wiig i Kate McKinnon. Da stvar bude još bolja planirano je i obrađivanje pljačkaške trilogije Okeanovih jedanaest, a glumačku ekipu u tom ostvarenju će predvoditi oskarovka Sandra Bullock. Ova ideja je (za ne poverovati) bila aktulena i za vreme snimanja Soderberghovih Okeanovih jedanaest.

Vodeći lik Dannya Oceana u tom filmu je portretirao George Clooney koji bi trebao poslužiti kao producent na ovom projektu. Gary Ross je zadužen za režiju, dok će se za scenarij filma pobrinuti Olivia Milch. Sandra Bullock je poslednju ulogu ostvarila u film Our Brand Is Crisis Davida Gordona Greena, a reditelj Ross još završava rad na filmu The Free State of Jones.

Izvor prolog

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Jessica Chastain u novom ostvarenju Xaviera Dolana

Seville International, Les Films Séville, Lyla Films i Sons of Manual objavili su da će se u naslovnim ulogama novog ostvarenja Xaviera Dolana The Death and Life of John F. Donovan pojaviti Jessica Chastain i Kit Harington. Susan Sarandon i Kathy Bates takođe su se priključili glumačkoj postavi filma koji prati život mladog glumca, koji se nakon deset godina priseća svog tinejdžerskog dopisivanja sa američkom TV zvezdom koja je preminula. Istražuje poteškoće i prepreke sa kojima se suočavaju holivudske zvezde, kao i pitanja identiteta  i raznolikosti u Hollywoodu u proteklim decenijama.

Citat
    Već dugo vremena nameravam da predstavim ovu priču – još od vremena pre nego što sam napisao “I Killed My Mother”. Uvek je teško snimiti film o ljudima koji se njime bave. Ali ovo neće biti  film o filmskom biznisu. Ovo će biti film o mladiću koji pokušava da ostvari svoj san da živi život jedne filmske zvezde. Priča je to o klincu koji piše ljubavna pisma glumcima iz potpuno pogrešnih razloga. I ja sam nekada bio klinac koji piše ljubavna pisma glumcima, pa je ovaj film svojevrsna posveta mom detinjstvu i mojim idolima od kojih su neki preminuli, a neki nisu uspeli i jednostavno su nestali, izjavio je Dolan.
    Bilo je trenutaka kada sam sumnjao da ću uspjeti snimiti ovakav film. Ali ova je priča već duže vrijeme duboko ukorenjena u meni, a i nekoliko zadnjih godina svedočim specifičnostima, protivrečnostima, nejednakostima i fobijama filmskog biznisa, pa sam shvatio da jednostavno moram napraviti ovakav film, dodao je Dolan.

Dolan je nedavno režirao spot za pjesmu “Hello” od Adele, a uskoro će objaviti i pojedinosti još jednog filmskog ostvarenja na kojem radi. Mnogi nestrpljivo očekuju njegov film It's Only The End Of The World u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Marion Cotillard, Léa Seydoux i Vincent Cassel.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Lepo, majstor režije ralističnih drama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Film Ejmi otvara Slobodnu zonu

Festival angažovanog filma "Slobodna zona" počeće u četvrtak, a do 10. novembra publika će u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, moći da vidi 26 ostvarenja, nagradjenih na najprestižnijim svetskim festivalima.

Festival će otvoriti film o preminuloj britanskoj pevačici Ejmi Vajnhaus, koja je svoj poslednji javni nastup u junu 2011. održala baš u Beogradu.

Ona je umrla 23. jula iste godine u 27. godini.

Selektor 11. po redu festivala Rajko Petrović najavio je na konferenciji za novinare da će Slobodna zona od sledeće godine imati takmičarski karakter, i da će se nagrade dodeljivati u kategoriji najbolji angažovani dokumentarni i najbolji angažovani igrani film.

Petrović je dodao da će biti raspisan i konkurs za najbolji angažovani jugoslovenski film.

Slobodnu zonu će u Sava centru otvoriti novinarka i glumica Olja Bećković koja je gošća selektorka festivala, rekao je Petrović i dodao da će ovogodišnji festival biti bogatiji za program 14 plus, namenjen mladima.

Urednik noćnih razgovora, koji će biti organizovani nakon projekcije filmova, Ivan Milenković najavio je i četiri ponoćna razgovora planirana za 6,7, 8 i 9. novembar povodom filmova "Oni osećaju da vatra gori", "Gejbaj bejbi", "Glumica" i "Kaži proleću da ne dolazi ove godine".

Film "Oni osećaju da vatra gori" govori o izbeglicama iz drugačijeg ugla, o drugoj vrsti pakla koji proživljavaju nakon dolaska tamo gde su se uputili, rekao je Milenković.

Prema njegovim rečima, "Gejbaj bejbi" iz ugla dece govori o njihovom odrastanju u istopolnim brakovima.
Na festival stiže i "Taksi" Džafara Panahija koji je osvojio nagradu Zlatni medved na filmskom festivalu u Berlinu početkom ove godine, najavili su organizatori.

Izvor http://beta.rs/scena/scena-film/17174-film-ejmi-otvara-slobodnu-zonu

Dolan je stvarno vunderkind. Sa samo 26 godina snimiti onakve filmove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung GT-S7580
Napisala je da planira da piše novu knjigu za decu koja nije vezana za HP univerzum.

Baš su dobri posteri za one zveri.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Evo i ovdje da ostavim kratak komentar za film Spectra: Sinoć sam gledao najnovijeg Džejms Bonda-"Spektra". Dobar film, ali ipak losiji od Skyfall-a, a bolji od npr Quantum of Solance. Elem, novi Bond se definitivno može pogledati, ali zaista ništa spektakularno  Smile  Pozdrav svim filmofilima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ja sam batalio bonda jos kod crnogorskih vozova onomad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:29:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.