Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:58:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 732222 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
Nov film o Spiderman-u izlazi 28-og jula 2017-e bez Garfield-a kao glavnog glumca, izgleda opet reboot. Thor: Ragnorak izlazi treceg novembra a Black Panther 6-og jula iste godine. Inhumans 2019-e a Captain America u novembru 2018-e.
Marvel vrace Spidermana u nekom dogovoru sa Sonijem, trebao bi da se pojavi u sledecem "Kapetanu Americi". A i treba reboot, posto je "TAM 2 " nevidjeno sranje a i "TAM" nije daleko od toga. A i verovatno Rajmi nije hteo da pristane drugacije posto njega vracaju da im rezira. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
a sto koji kurac ne nastave od trojke tako sto ce vratiti tobija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
Hteo Rajmi al odustao jos odavno. Oni vec planirali reboot i to je to.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Dečija verzija  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
`Scarface´ rimejk dobio reditelja

Prošlo je više od trideset godina od kada smo pozdravili njegovog malog prijatelja i čak više od osamdeset godina od kada je Scarface prvi put ekraniziran. Najnovije informacije govore da ćemo uskoro imati priliku da vidimo i treću verziju filma Scarface, koju će ovoga puta režirati čileanski reditelj Pablo Larrain. Snimaće se po scenariju kojeg je napisao Paul Attanasio poznat po radu na filmovima Donnie Brasco i The Sum of All Fears.

Na internet portale procurila je informacija da će za razliku od verzije iz 1983. godine, kada je Al Pacino glumio kubanskog imigranta Tonyja Montanu, u novoj iteraciji glavni lik biti meksički imigrant, te će se film baviti današnjim problemima meksičkih narko-kartela. Osim što će radnja biti smeštena u drugo vremensko razdoblje, sve ostalo ostaje manje više isto. Siromašni mladić polagano se uspinje na vrh kriminalne piramide, a sve to uz pomoć ogromne količine nasilja i spremnosti na psihotično ponašanje.

Premda je David Yates trebao biti reditelj novog Scarface filma, odustao je od projekta kako bi se mogao posvetiti novom Tarzanu. Tako je na čelo projekta došao reditelj Pablo Larrain koji je već snimio nekoliko filmova slične tematike od kojih se posebno ističu Post Mortem i No. Oba filma, iz malo intimnije perspektive, proučavaju političku korupciju i zloupotrebu vlasti u Čileu.

Još uvek nije poznato ko će preuzeti glavnu ulogu, ali je Universal izjavio da žele latinoameričkog glumca koji je dvojezičan i bikulturalan. Kao najočitiji kandidati za sada se spominju Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis), Edgar Ramirez (Wrath of the Titans) i Marc Shmuger (The Spectacular Now).

Izvor http://www.prolog.rs/%60Scarface%C2%B4-rimejk-dobio-reditelja-article-15603.htm
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pierce Brosnan će se pojaviti u jednom od nastavaka 'The Expendablesa'

Pierce Brosnan dobio je ponudu koja se ne odbija, a to je da se pojavi u jednom od nastavaka filma “The Expendables”.

Glumac je nedavno progovorio za ShortList i potvrdio svoje pojavljivanje u jednom od nastavka spomenute filmske franšize, a sve zajedno je dogovorio sa producentom Avi Lernerom.

- Da, stigla je ponuda za jedan od idućih nastavaka “Expendablesa”. Nedavno sam u Bugarskoj radio sa Avi Lernerom na filmu "Survivor", a koji radi na tim filmovima i on me pitao da zašto se ja ne bi pojavio u jednom nastavaka. Rado bi te imali. Na to sam ja rekao, zašto ne, tako da ćemo videti šta će se dalje dogoditi - ispričao je Brosnan te dodao da ne zna o kojem će tačno nastavku biti reč, niti ulozi, odnosno da se može npr. raditi o filmu “Expendables 7”.

Izvor http://www.prolog.rs/Pierce-Brosnan-%C4%87e-se-pojaviti-u-jednom-od-nastavaka-The-Expendablesa-article-15602.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
Citat
odnosno da se može npr. raditi o filmu “Expendables 7”.
Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Ko preživi i doživi sedmi deo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Dobro to je minimum 8 godina dok ne izađe sedmi deo  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2015, 23:12:36 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Još jedan reboot u najavi, Gorštak, za sada samo poznato Dave Bautista kao Kurgan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:58:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.