Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 06:51:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 779523 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Posle Bondarčuka i njegovog Rata i mira ostala je pustinja koju ni Skali ne može da ukrasi.
  Mislio sam da je Lenin film odavno prestao sa radom. Dobro je da je u životu ta stara dobra filmska kuća Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Zapravo knjiga se i ne zove rat i mir...nego rat i svet... Smile

Ali dobro...svi su je vec prihvatili kao rati i mir... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Emma Watson to Star in Disney’s ‘Beauty and the Beast’

Director Bill Condon has cast the “Harry Potter” actress as Belle in the live-action adaptation
“Harry Potter” alum Emma Watson has closed a deal to star in Disney’s live-action musical “Beauty and the Beast,” TheWrap has learned.
Bill Condon (“The Twilight Saga: Breaking Dawn”) will direct from a script written by Stephen Chbosky, who directed Watson in “The Perks of Being a Wallflower.” Evan Spiliotopoulos wrote the previous draft of the screenplay.
David Hoberman and Todd Lieberman are producing under their Mandeville Films banner.
Watson is set to play Belle in “Beauty and the Beast,” which is the latest Disney classic to receive a live-action adaptation following “Maleficent,” “Cinderella” and Jon Favreau‘s upcoming take on “The Jungle Book.”
Watson had previously been attached to star in Guillermo del Toro’s “Beauty,” which the director was developing for Warner Bros. before exiting the project in June, when Disney hired Condon. When WB’s version hit a snag, Disney began to court Watson for its own adaptation with del Toro’s blessing, as the studio agreed that Watson would be perfect as Belle, according to a source.

Izvor
« Poslednja izmena: 27. Jan 2015, 01:04:30 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Dizni pravi reboot Indijane Džons  Smile, Chris Pratt će najverovatnije igrati. Reboot Ghostbusters-a takođe najavljen  Smile. Roland Emmerich radi sequel Independence Day  Smile sa Liam Hemsworth. Mission: Impossible 5 u julu, ne znam dal sam jedan deo gledao. Najavljena serija X-Men.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2015, 22:30:00 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Pa jbg, nemaju vise toliko ideja pa im je lakse da stancuju nastavke i rebootove. Makar znaju da ce(vecinom) da im se vrati ulozeno. Mislim, ako Bej moze sa idiotskim filmovima tipa "Transformersi" da zaradi onda ce i "Independence Day 2" ili "Ghostbusters" sigurno da imaju prodju.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
"Nemoguća misija 5" stiže pet meseci ranije!

Šta se to dešava sa jednim od najpopularnijih akcionih filmova, ali i kako je Tom Kruz snimao neke od najopasnijih scena...

Produkcije Paramount i Skydance potvrdile su da ćemo nastavak filma Nemoguća misija gledati dosta ranije nego što je prvobitno najavljeno. Kako prenose strani mediji, sledeći Božić će za ljubitelje Nemoguće misije stići ranije jer će umesto 25. decembra (katolički Božić) 2015. godine premijera nastavka ovog filma biti... 31. jula!

O da, to je čak pet meseci ranije od prvobitnog datuma.

Iako, kako kažu, ne postoji neki poseban razlog za pomeranje premijere statistika pokazuje da je poslednja nedelja jula veoma dobar period za premijeru akcionih filmova. Oni koji su baš u to doba godine imali premijere postizali su veoma visoku gledanost, pa samim tim i zaradu. Eto, primer mogu da budu Čuvari Galaksije.

Pitate se šta vas to očekuje u nastavku filma?

Još mnogo uzbuđenja i neizvesnosti. Tom Kruz je izveo ponovo mnoštvo akrobacija, a među njima je i let 1.500 metara iznad britanskih sela dok je zakačen za Erbasov avion.

Takođe, malo je falilo da ga udari autobus na sprat dok je snimao u Londonu. I ukoliko ste i jednog trenutka pomislili da se Tom umorio od snimanja akcionih, veoma ozbiljnih scena, varate se!

"Ne još, ne još. Verovatno će u jednom trenutku doći do zasićenja, ali to još uvek nije slučaj", rekao je Kruz.

Pogledajte kako se silazi sa zgrade u Beču kada to radi Tom Kruz i zavirite u Nemoguću misiju 5!

Izvor http://www.prva.rs/show-biz/vesti/65181/nemoguca-misija-5-stize-pet-meseci-ranije.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Scorsese će producirati dokumentarac o Grateful Deadu

Legende psihodeličnog rocka The Grateful Dead pedesetu godišnjicu postojanja nameravaju obeležiti nizom projekata među kojima je najvažniji dokumentarac pod rediteljskom palicom Amira Bar-Leva, a koji će producirati poznati reditelj Martin Scorsese, piše Rolling Stone.

Dokumentarac će sadržati dosad neviđene arhivske snimke iz bendova sefa, nastupe uživo i nove intervjue s članovima grupe te s mnoštvom "likova i tipova iz Deadova svemira".

Grateful Dead su bili više od benda. Oni su bili svoja planeta nastanjen milionima vernih fanova. Srećan sam što će ovaj film biti snimljen i ponosan sam što sam deo toga, rekao je Scorsese.

Reditelj Bar-Lev dodao je da je prošlo deset godina otkako pokušava realizovati taj film te da je oduševljen što se to napokon događa.

Dugogodišnji šef arhive benda David Lemieux koji posebno bira koncerte za bootleg seriju Dave's Picks biće zadužen za muziku na filmu. Milione priča ispričano je o Grateful Deadu tokom godina. Smatrali smo da je obeležavanje pedesete godišnjice savršen trenutak da se ispriča naša priču, a Amir je savršena osoba da nam u tome pomogne. Suvišno je možda to i govoriti, ali neizmerno smo počašćeni saradnjom s Martinom Scorseseom, objavili su članovi Mickey Hart, Bill Kreutzmann, Phil Lesh i Bob Weir.

Scorsese trenutno radi na još nekoliko filmskih projekata vezanih uz svet muzike. U saradnji s Mickom Jaggerom i producentom serije "Porodica Soprano" Terenceom Winterom za HBO producira dramsku seriju smeštenu u rock'n'roll svet 1970-ih, a planira da režira i biografske filmove o Franku Sinatri i o Ramonesima.

Izvor http://www.prolog.rs/Scorsese-%C4%87e-producirati-dokumentarac-o-Grateful-Deadu-article-15530.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Zuri im se za parice... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Najavljena 2 standalone spinoff Star Wars filma,  za sada samo Felicity Jones se spominje za ulogu dok će Gareth Edwards režirati prvi a Josh Trank drugi. Prvi bi trebalo u decembru sledeće godine da izađe. Najverovatnije će biti reč o Princess Leia i Han Solo.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2015, 00:35:48 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Zuri im se za parice... Smile

Skorseze je najveći roker među filmadžijama. Ne samo da poznaje staru gardu već je sa njima delio crtu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 06:51:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.