Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 19:50:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795778 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
i bolje je tako Smile
kako kome Smile
heh, šetner kao negativac, to bi bilo zabavno videti... ali mislim da njega više niko ne shvata ozbiljno...

šta znam, danas sam ga skenirao, ništa nije izbacilo... a na kat-u me redirektuje kad kliknem na download torrent, pre nego što ponudi skidanje exe fajla...

death metal? Smile

opet taj -izam Smile u ovom slučaju, staromuzicinizam Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Yep Smiley
Pa ako je dobra serija, sto bi bilo strasno.. cak sta vise, ja bih zeleo to da odgledam Smile
.. pa, ili to, ili recimo da ga ubace kao nekog prijatelja Spader-a, sto bi bilo izvodljivo..

Ako se secas, nije ni meni Smile Ali to je valjda zato sto je na ruteru, a ne direktno na kompu. Cek', je l' ti taj fajl daje na toj redirekciji, ili na kat-u (toj stranici)? Ako je ovo prvo, onda si garant ovo zakacio..

Power/Melodic Death Metal.

Citat
staromuzicinizam

Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa da, ali kao što rekosmo, ja ne znam za samokontrolu... uopšte Smile
to bi već bilo dobro, mada zavisi koliko je ta serija ozbiljna... to bi moglo recimo u seriji tipa burn notice koja je pomalo komična, ali šetner u drami... dugo nije viđeno Smile

sećam se Smile na redirekciji, ali me buni što je samo na ovom laptopu plus nije na svakom torentu... uglavnom na ovim 'rizičnim' grupacijama Smile

nešto nešto death metal Smile

it's a word Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ah, da, omasih ovo:
Citat
i eto gledanja cele serije preko kompa.

Jeste ozbiljna.. ali ne toliko, barem sto se mene tice. Upravo Spader doprinosi seriji sa povremenih humorom, i uopste ludim ponasanjem. Recimo, u jednoj epizodi pomaze jednoj (ona se pretvara da je neki haker u toj epizoda, sta vec, a ustvari radi za FBI), i onaj.. John Cho mislim da je bio, otkrije da ih je neko izdao, mislio da je jedan drugi, bije ga, ovo-ono.. on vidi da je ono za internet, usb sta vec bilo ubaceno, a palo je ispred njega kada ga je razvailo John laptopom.

Bas kada ovaj shvati da je to ona ustvari, Spader ukrade pistolj od obezbedjenja, i napuni ovog metkovima, a svi u cudu Smile

E.. to je vec cudno Smile Ako delis sa nekim net (ili imas na kompu takodje, sta god) a tamo ti ne izbacuje, vrlo moguce je da je to nekako ostalo tu.. sto obicno brisanje kes & cookies pomaze. Mislim da ima i add-on koji blokuje redirekcije.

Smile Dobar je Archer.. opet sada zajebancija sa mailbox-om..

Jeste.. bas me podseti na jednu sto je tako volela da kombinuje reci.. crazy + playful, crayful Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
spajder ubija nekoga? Smile mislim da to nisam video zaa sve ove godine koliko ga gledam... mada me ne čudi, ima neku dijaboličnu pojavu koju ne umem da opišem... jednostavno kad ga vidim, znam da ne misli ništa dobro Smile
john cho, harold iz harolda i kumara?

cash i cookies sam brisao, to sam prvo probao Smile a za taj add-on ću da vidim da potražim po internetu, možda mi reši stvar Smile

a on to prepevao neku pesmu ili? Smile kojim mailboxom? Smile

imam srodnu dušu sad mi još reci da je lik iz serije... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Haha, bas sam sada gledao.. ubio ih je 10+ do sada.

Bas mu lezi ova uloga.. Haha Smiley

Da, on. Bio je i u Flash Forward-u, i par drugih serija..

'ebem li ga onda.. kod mene je radilo ok posto je ruter ugasen iz struje pa opet upaljen, i onda obrisano to..
Probaj, cak i sa ovim sranjem pomaze malo, probao sam ja.

Ne, nego stalno pominje "Dangerrrr zone!", zabavno.. plus su doveli Kenny Logins-a da peva u prosloj epizodi duet sa Charlin.. kako vec bese. I to kao poklon ovoj sto je trudna, a ona i ne zna ko je, a kamali.. Smile Da, voicemail (mailbox). Da umres od smeha. Tokom godina stalno to radi.. mal' cu da smorim sa klipovima, al' pogledaj ako te interesuje:

Haha, nije. Ali je mladja od mene.. plus Amerikanac.. znas da je to no-no.. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
auu, jee... nisam znao da ma to u sebi Smile ali da ume, ume... što pobi ovolike ljude (pre svih onu crnkinju)? Smile
da, čini mi se da sam video da je glumio i tamo...

videću, ništa me ne košta da probam...

jao da, vidim zvuči mi poznato, to pesma iz top gun-a, setih se kad si pomenuo kenija Smile jeste on pomalo izvan njenog vremena, izvan mog nije Smile ahaa, telefonska sekretarica, sećam se nje, večito se zeza sa tim Smile

znam? Smile pih, a baš voleo bih da poznajem nekog iz amerike Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile

Vecinom kriminalci.. ta crnkjinja sto lezi ga je izjebala, ne znam sta tacno bese, ali znam da je ona (i ono troje posle) kriva za to sto je umalo ubijen, i sto su upali tamo neki placenici na 'crni sajt' FBI-a (gde je bio jedno vreme). Plus, zbog njih je ubijena ona Azijatkinja, sto je bila njegov telohranitelj.

Valjda ce pomoci.. Smiley

E to upravo Smile Cak su i napravili zajebanciju na top-gun kao reklamu za ovu petu sezonu, ali cini mi se da je obrisano.
Da Smiley

Smile Ccc, sta bi tvoji rekli kada bi znali da hoces da se druzis sa Amerikancima.. da pukne bruka Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ahaa, domaći izdajnici Smile u tom slučaju ako... za ove druge mi nije ni bilo žao, naročito za one u restoranu, njih 5 on jedan, ako nisu mogli da ga savladaju ko im kriv... jel se ta azijatkinja pojavljuje u videu? Smile

javiću kako prođe, u svakom slučaju hvala na savetu Smile

koja je to ložana od filma (i pomalo gej), ali je muzika legendarna... to je sve što imam da kažem u njihovu odbranu Smile glupi jutjub Smile

moji su liberalni, evropski ljudi širokijeh shvatanja Smile nisu ko oni što govore deci da će polni organi da im otpadnu od preterane upotrebe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Haha, da.. nope.. to je ova: http://the-blacklist.wikia.com/wiki/Luli_Zeng

Nema na cemu.

Ne secam se uopste koliko je dobar (ili los), ali gledao sam ga. Da, to jeste..
Ima ovde: http://www.slate.com/blogs/browbeat/2013/10/10/archer_season_5_trailer_promo_music_is_danger_zone_by_kenny_loggins_of_course.html

Smile Nista, sad' ti samo fali da nahvatas neku Amerikanku..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 19:50:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.