Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 22:13:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795821 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9230
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.146
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
@dzoni

True.. hdetoh da kazem da volim kada objasne uopste o cemu se serija radi u pilotu, ali.. onaj The After recimo je nesto kao ovo. Niti znas (tacno) sta se desava, niti ko je onaj na kraju, itd..
U svakom slucaju, nije me prica bas nesto privukla, tako da verovatno ne bi pravilo neke razlike i da jesu objasnili.

Ovo je sa kickass-a, ali ti trakeri nisu updatovani, pa zato.

Video sam 5-6 epizoda, i nije lose. Zanimljivo, ali nije da sam bas odusevljen.. ova Un-Go je od pocetka vizualno lepa, i to mi je se i najvise svidelo. Ipak, nije bas anime za mene.. al' hajd', daj sta das, ima dobrih prica.
Mozda.. ali ovaj 3D je smesan, i jedan od filmova koje bih mogao opet da gledam, pa i bez prevoda (tu je upravo ona zombi devojka, sto sam pominjao za 'monster' takmicenje na bfmc-u) Smiley
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
tja, ja sam retko koju seriju gledao od početka... zato sam i bio u nedoumici dal da učestvujem u ovom sad, pa sam se setio da sam gledao pilot jedne jedine serije Smile ali zato upadnem u seriju baš kad radnja krene da se zahuktava i brzo pohvatam...

kickass počeo mnogo da brlja u zadnje vreme, šta god pokušam da skinem on mi nudi exe fajl... virus

ali si rešio da se upoznaš i sa tim žanrom Smile jeste vizuelno lepo, dok se ona ne pretvori u muško... Smile
ja mislio da je ona iz onog čuda sa čirlidersicama... ali da, deluje zabavno...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Heh.. a jbg, tako ti je ako vecinom gledas na TV-u..
Mogao si da nadjes neku koju si gledao na netu, pa pogledas tih par minuta.. dok ne nadjes dobar Smiley Barem ja bih tako.
U vecini serija, ipak, u pilotu dosta pojasne.. mozes ti da pocnes da gledas i kasnije, ali nije to-to.

Exe fajl? Smile Moguce da je problem do tebe.. kao ono kod mene sto je bilo..
Ja ne skidam tako, kopiram link pa ubacim u uTorrent..

Nesto tako. Haha, nisam mislio na to Smiley Al' i kao musko je zabavna.. zabavan* mali.
Hehe, nije. U ovome se pojavljuje i Christopher Lloyd (bio i u Piranama), a film je vise kao neka parodija - barem meni tako deluje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
stopostotno, ne većinom Smile mislim da nikad nisam gledao seriju na kompu, ako ne računamo dekalog...
tja, bezveze mi da šaljem predlog koji nisam ni gledao, nije mi fora... a i nije mi stalo toliko Smile
pa i nije baš, recimo haus, kako sam upoznao vašu majku, dosije iks, prljava značka, ljudi s menhetna, itd... sve te serije sam propustio prvu epizodu, pa sam se lako uključio u radnju... možda ima izuzetaka, ali ih ja nisam gledao...

pa da, kliknem download torrent, a on mi nudi da skinem exe fajl... moguće, ali to mi se dešava samo na kat-u, na drugima ne...
hmm, moraću i to da probam, da vidim u čemu je problem Smile

ja uvek mislim na to Smile pih, kao lik možda, ali ovako... Smile
heh, da, video sam ga na imdb-u Smile a dobro, mora i on čovek da živi od nečeg, makar i od parodija, ništa bitno nije snimio još od back to future...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile
Sto nisi?  Smile Znam da volis TV, ali.. opet..
Pa pogledao bi tih par minuta, do cega je i tema - uvodna scena.
Eh, u pravu si.. ipak ima dosta manje onih kao recimo The After, pa.. ove vise su procedural.. sad da uzmes i odgledas neku epizodu The Blacklist serije, bez vecih problema bi shvatio se se desava..

Sada sam probao, meni radi ok (daje torent). Ni ono nije na svim sajtovima, ali na nekima jeste.. recimo i na podnapisima je isto davalo neki exe fajl.

Primetio sam Smile Smile
Snima dosta koliko vidim, i to vecinom nepoznate filmove (barem ja za njih nisam cuo).

Oni dvoje iz filma Airplane! Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 00:49:19 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
zato što ne umem da se kontrolišem, pa bih odgledao celu seriju za 2 dana, a onda bi me bolela glava i opet ne bih imao šta da gledam Smile znam sebe Smile
pa da, ali ako već nisam gledao tu epizodu, bezveze mi da je gledam zbog takmičenja... nikad ništa nisam gledao zbog takmičenja, pa neću ni sad Smile
nisam čuo za tu Blacklist... pa da, jedino možda Shield nije pravi procedural jer postoji glavna priča koja se provlači kroz sezonu i celu seriju...

možda je do tih torenata koje sam ja probao, hakovani ili nešto... da, i na podnapisima mi se isto dešavalo, umesto titla pokušava da podmetne ko zna šta...

Smile Smile
pa da, ali pitanje je kolika mu je zarada na svemu tome, zato i mora da ih snima puno, 3D mu dođe ko sekira u med...
Karim Abdul Džabar, al je omatoreo Smile eh, kad i on mora da živi od stare slave i to ne košarkaške, onda... a mislim da je Hejzu ovo najveća uloga u zadnjih 40 godina Smile ali jeste dobra fora, setili se ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile Potpuno razumem.. samo sto se serija tice, ja umem, al' neke druge stvari..
E, to je druga stvar.. ako znam da je dobra serija, a nisam gledao tu epizodu, gledao bih je..
The Blacklist je meni licno dobra.. Spader u glavnoj ulozi koja mu bas lezi.. http://www.imdb.com/title/tt2741602/ Ima i tema na Bureku, otvorio sam je.

Pa ako ti je i na podnapisima, vrlo moguce je da je nesto upalo kod tebe Smile Onaj virus (pa nije bas, ali..) je redirektovao i na bureku, i svasta jebavao, a davao je tako te exe fajlove takodje.. cisto sumnjam da su hakovani, a i da su bili, to bi bilo brzo primeceno i sredjeno..

Vecinom su niskobudzetni, pa garant nije velika.
Yep.. Da, nasmeja me.. Smiley

Against an army of us all
There is no chance we'll fall, hear the call

\m/

Posle nekih 15-ak dana cucanja na torentu, najzad preslusah sve.. odlicna dva albuma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
igrice? Smile i ja sam umeo da se navučem na to, posle je teško odvići se...
pa, onda bih morao da gledam i epizode nakon te koje nisam gledao, da povežem... i eto gledanja cele serije preko kompa Smile
deluje zanimljivo, plus spajderu leže ove pomalo uvrnute uloge... jel procedural ili?

ne bi trebalo, sve skeniram redovno, našlo bi nešto Smile i ne pravi mi problema na drugim sajtovima poput bureka npr. samo na tim gde nešto je okačeno za skidanje... a to može da kači ko šta hoće Smile

pa da, nesrećko...
 Smile

verovaću ti na reč Smile ja ovih dana slušam badži Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Nesto tako.. i kladionica. Razlog zasto sam vecinom batalio oboje Smiley
Nista strasno Smiley)
Jeste procedural, ali ima neka ta glavna prica koja sa provlaci iza..
Heh, sada nesto razmisljam, bilo bi lepo kada bi i Shatnera doveli makar za jednu epizodu, pa makar bio negativac...

Hmm..
Niiije bas tako jednostavno. Mislim da podnapisi i tako ti primaju samo odredjene vrste fajlova i tezina, plus se vecinom tu pregleda.. kickass nema ta ogranicenja, ali ne mozes ti nesto da skines ako nema taj torent fajl, niti moze da se uploaduje tamo nesto drugo.. (tj. mora torent fajl, a ostatak vuce sa tog i tog kompa).

A, hebiga.. makar glumi u necemu ako nista drugo.

Smiley

Jedan od onih bendova koji imaju dobre vokale, ovaj sa 'harsh' vokalima uopste nije naporan sto zna da bude slucaj, plus je dobar tekst pesama..

Zvuci skroz ok.. nesto sto bih mogao da slusam, kada bih voleo te starije.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 22:13:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.