Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 00:45:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795861 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Naravno da ima ako su ti ljudi idioti.. kradu masine (ne doslovno, vec gledaju da igraju cim izgubis 2-3 puta, iako ti igras tu.. hence, kradu).

Zakasnela Smile Mislim da je to na kraju 5-og filma ili 6-og.

Meni je simpaticno.. zavisi od onoga sto volis. Isto kao u igrama recimo (mmorpg, pa i one multiplayer fps igre kao CS, itd), dosta ljudi imaju nikove.. gluposti. Recimo mark1234, i svakakva sranja.. Ja sam pravio 60+ karaktera samo u jednoj igri, da vidis sta su nikovi.. isto i sa Guildovima.. BestFriends4Ever, Familia, Knights, pa neko sranje iz Naruta.. ughh.. ni u jednom takvom Guildu nikada nisam bio (dobro, osim Naruta.. jbg.. jos dodje jedan i napravio Guild "SERBIA" ) Smile Ali zato Anarchy, Wargasm, Destruction, i licno moj, Blow_Us Smile

Sta znam.. ja imam samo par pesama od nekih tako.. Trapt.. Mesh.. Jorane.. Smile Da, i Rooney.

Meni vise kao neka parodija, ili recimo kao muzika Riblje Corbe.. blah. Moguce.. ja vidoh Elizabeth Banks, ali zato je tu Seth Rogen, i prica uopste deluje glupo, barem meni.
Upravo.. ali svaki put ima 50-ak novih bendova po zanrovima koje ja trazim, i uopste se.. najezim kada vidim tako te neke sa usranim imenom, i nemam zelju da ih poslusam.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 19:23:38 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
kako mogu da zauzmu mašinu na kojoj ti igraš? Smile

nikad nije kasno Smile

nemam pojma šta su guildovi, ali bff meni simpatično zvuči Smile

šta fali muzici riblje čorbe? Smile da, tip ima iritantnu pojavu... ali elizabet benks nema Smile
pih, imaš -izam, rekli bi u mućkama... u tvom slučaju imenizam Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa jbg.. zavisi od masine. Neke imaju 15 sekundi posto zavrsis da niko drugi ne moze da igra, a neke ne.. i onda cim zavrsis pre nego sto mozes opet da odigras, neko drugi ti uzme masinu.

Zavisi. Ono je 'testirao' na pocetku, ali dobro.. moguce je da sam zaboravio pa gresim..

Guild - an organized group of people who have joined together because they share the same job or interest. Tako ti dodje nesto i ovde.. moze da se nazove i 'grupa' recimo. Vecina njih idu u 'rat' svake nedelje, i bore se (zavisi od igre) da preuzmu to i to mesto, i tako.. zabavno je, plus cim si u Guildu ima ko da pomogne, i obrnuto. Bf4e su vecinom Rumuni, a povremeno neki i Indijci.. zavisi od servera.

http://tekstovi.net/2,293,11908.html - ti mi kazi. Ne zvuci lose, ali nisam fan.. dovoljno mi je da ih cujem jednom godisnje.
Smile
Heh..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
toga ima po kazinima, ljudi izvrte automat hiljadu puta, i onda se ubaci neko i uzme džekpot Smile

ahaa, esnafi Smile okupite se pa zajedno kujete oružje, pečete hleb i tako to? Smile

eh sad, ovo je štos pesma više, mada je meni i ona zabavna, plus edi grant Smile ali recimo na zapadu ništa novo ili dvorska budala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Yep..

Ono-Onu* Procitah sada.. ovo je sve u 6-om delu:
Citat
One of John's last requests to Jill is to test Hoffman, from one of the envelopes containing Hoffman's photograph. Jill stuns him, straps him into a chair, and puts him in an updated version of the reverse bear trap but does not leave a key for him to free himself. To escape, Hoffman slams his head down onto his left hand, breaking it so that he can slip it out of the strap. He tries unsuccessfully to pry the lock open with a screw driver, then throws his head through a barred window on the door; when the timer runs out, the device becomes jammed in the bars and cannot open fully. He then pulls his head free, tearing open his right cheek as a result, and survives.

Smile Nope, vecinom ide se zajedno u pecine (caves-caverna-dungeon), ili prosto objasnjeno - mesto gde su cudovista i 'gazde' istih, koji su jaci nego izvan. Rat koji sam vec pomenuo, i tako to, zavisi. Treba da probas nekada, zna da bude zabavno Smile

Ne kazem da nema dobrih pesama, i da je los, ali vecina su tako.. pa, podseca me na rap. Ubacuju sta stigne i sta se rimuje, pa sta ispadne..
Ne znam, ne volim takvu muziku.. Smile Vecina plejliste se sastoji od 'bucnih' pesama + sporih/tihih/i tako te.. niti onaj Lonelyisland (kako li se vec zovu), pa ni zajebancije, parodije, i tako to, to povremeno poslusam na YT-u, inace ne..
« Poslednja izmena: 09. Mar 2014, 01:11:49 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
bolesnici, šta više reći Smile stvarno treba imati poseban mozak pa smisliti te zamke... i tu mislim na scenariste pre svega Smile

onda mu to dođe više kao četa Smile verujem, ali nemam vremena još i za to Smile probao sam jednom erepublik, pa mi je i to uzimalo previše vremena, kamoli gilde Smile

šta fali repu? Smile možda su mu ove kasnije takve, ali u ranijim je sve to imalo smisla... makar čorbinog smisla Smile
pa nije čorba zajebancija i parodija, plus imaju i bučne i spore pesme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Hehe Smile Treba.. zbog toga mi se svidja i Poslednja Eskurzija, treba smisliti sve te nacine da ljudi umru..

Ne bas Smile Dosta njih i ne dodju na rat, pa ti bude onako 50-ak ljudi, protiv 100+ (ili vise na obe strane, zavisi), pa je zajebano..
Naravno, razumem. Ja sam zbog toga i batalio to da igram, posle x godina.. oduzimalo previse vremena. Zbog toga su dobri privatni serveri, brzo levelovanje, lakse, i mnogo brze se dodje do najboljeg dela (barem meni) pvp-a.

Smile Ne volim rap. Naravno, ne kazem da nema.. i u repu zna tekst da ima smisla..
Znam da nisu, ali deluje kao da jesu, ako to ima smisla Smile Jedino volim onu.. Avionu, slomicu ti krila.. nesto tako..
I onako ne volim njegov glas, tako da odmah pada u vodu...
Das meni nesto 'vako, i ja sam srecan.

« Poslednja izmena: 09. Mar 2014, 14:54:29 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
neko ih je očigledno zaključavao u ormar kad su bili mali i pričao im strašne bajke Smile

ostanu kući da pletu čarape? Smile
šta je pvp? Smile

heh, pa avionu je najveća zajebancija, prava dečja pesmica Smile
to već mogu da razumem, ima specifičan glas... mada je ko stvoren za njegove pesme Smile
ja bih s tim bio nesrećan Smile al zato s ovako nečim

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Smiley
Haha.. ne, nego ih mrzi..

Sorry Smile Svatih tek posto sam napisao da verovatno neces znati.. elem, pvp - player vs player, iliti ti se boris sa svojim likom protiv nekog drugog, s' kim upravlja covek, a ne npc (non-player character). Tu se najvise vidi ko ima 'skilla' a ko ne..

Smiley Volim zajebancije, ali ih slusam mozda jednom, dva puta mesecno.. kao ono sa Neil Patrick Harrisom, i njegovi 'puppet dreams'..
E, to da.. bas mu lezu tako te pesme.
Miks metala i cega sve ne.. naravno Smile Jedna od malo pesama u kojoj ova pevacica peva dosta..

Hip-hop.. booo!... Salim se, nije lose u poredjenu sa svim onim sto ima sada (u tom zanru)..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ima logike, mada što onda uopšte igraju...

ahaa, da, vi se borite jedan protiv drugog... gledao sam to po serijama, kad igraju po timovima, kao upotrebi sad neku čin, sad ga ti udri mačem, sad mu se ti primakni s leđa... deluje zabavno, ali nije to za mene Smile više volim npc, kao u super mariu Smile

haha, a dobro, nije baš riblja čorba=nil patrik haris Smile to i ja retko pustim, look at my horse i slično, baš kad se uželim mnogo Smile
mada je pevao i folk rok u mladosti, bio je onako, solidan...
mislim da je kod mene problem u miksu Smile nemam ništa protiv nje, nek peva ona, ali ne mora ovo Smile šalim se, to each his own Smile

uglavnom je tako u svim žanrovima, ono što se sad svira ne može ni da primiriše onom što se sviralo pre Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 00:45:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.