Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 22:13:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795820 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Heh...

Haha, ma bio je neko snimao ga, i ne znam sta tacno radi, ali voli tako da se oblaci, pa.. eh.
Smile

Naravno, ali nije nemoguce tako odraditi nesto i za PC.. recimo kao Pokemone, iako je to jos uvek lose.

Nije do igre, do Windows-a. Nije nista bitno, vec nevazan info. Trazio sam po netu i nema opcija da se to iskljuci u Windowsu, ne znam sto nisu ubacili..

Tripping The Rift. Mislim da se zove Bob.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
transvestit deda... moguće da mu je ova mala s njim unuka, primećujem porodičnu sličnost Smile

ahaa, video igrica.. za to nisam čuo, ali bih igrao Smile mada bi verovatno zahtevalo konfiguraciju daleko jaču od moje... nisam znao ni pokemoni da ima igrica Smile

pa sumnjam da možeš u windowsu da isključiš obaveštenja koja su vezana pre svega za igricu Smile ili bi samo da prestane da trepće? vidim da imaju temu o tome ovde i par preporučenih rešenja...

moguće, nisam gledao... mada je to čudno ime za svemirski brod, kao da psa nazoveš džoni (okej, loš primer) Smile

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
E to je vec odlicno Smile

Ne, slikala se sa njim u prolazu..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Yu-Gi-Oh!_video_games
Ovako ti to izgleda:

Nema potrebe ni puno rama, niti ista, radi lagano. Pokemoni ima, ali.. eh, meni se ne svidja.

Ah, na obavestenja mislis, a ne na treptanje Smile Mislim da nema opcija, kao trazio sam.. probacu opet.
Naleteo sam na to pre.. secam se zbog ovog dela:

Citat
Frankly I love the flashing.  It reminds me of my wife.  Nagging at me about not doing something.  It also reminds me of the Original Star Trek with Harry Mudd.  The one with the androids.  In the end they programmed the machine to make all the androids look like his wife.

Smile

Ali ne, nema vajde.. ne moze da se iskljuci na XP-u, pa i na novijim koliko sam video..

Here Dzoni, Dzoni, here boy Smile Eh, ali Bob prica.. dobra serija, zabavna.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2014, 22:17:59 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
sjajno, samo, zašto je sklonjen crveni krst iz pozadine? Smile

ljudi imaju čudne idole... meni niko nikad nije tražio sa se slikamo Smile

pih, više kao board game... nema ono da vidiš čudovišta koja pozoveš Smile nju bih naročito voleo da vidim Smile

Smile ali čini mi se da sam video da jedan preporučuje neki program za to, 6-7. post Smile

Smile možda dobijem i biskvit Smile pa i kučići pričaju... na kučećem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
sjajno, samo, zašto je sklonjen crveni krst iz pozadine? Smile

Hteo sam da vidim kako izgleda bez i onda slucajno zaboravio da ga vratim. Sad me mrzi da otvaram PS.
Mada, deluje mi da su tri crvena krsta mnogo za poster.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
onda još jedno pitanje, šta je bilo sa snajperistom kad su stigli oni s kamionima, kako na njih nije pucao Smile i on ima mnogo zlu podsvest, da mu nije rekla da napolju nije rat poslušao bi one preko radija kad su mu rekli da ne izlazi Smile

što se tiče fleš forvarda, mislim na ono na 12. strani, kad kaže EXT. OUTSIDE - LATER
Looking at the clear sky, with a flock of birds in it, we hear echoes of Mike’s screams. Ja sam mislio da je to fleš forvard, odnosno da nam daje 'glimpse' na kraj filma i očekivao sam da se ta scena ponovo pojavi na kraju Smile

baj d vej, poster je sjajan, stvarno ekstra odrađen, podseća me na valcer s baširom Smile jer će na njega da ide onaj tekst?

Спојлер (мада не знам што више пишемо забељено, не верујем да ће виче ико читати Smile): снајпериста вероватно није пуцао јер су стигла 2 камиона, није знао кога све има унутра и да не би откривао положај.
Што се тиче радија, људи су га позвали тек касније, а Бајрон се појавио много раније. Мајкл је лудео и због тога што га нико није звао. А и ко каже да он не би покушао да изађе ван и поред тога што би му ови рекли да не излази?
Smile И онда, кад су се ови јавили, подсвест му није дала да излази ван... али човек се гушио, није му било добро и зато је решио да изађе.*********
« Poslednja izmena: 05. Mar 2014, 22:37:00 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Hteo sam da vidim kako izgleda bez i onda slucajno zaboravio da ga vratim. Sad me mrzi da otvaram PS.
Mada, deluje mi da su tri crvena krsta mnogo za poster.  Smile

da, ima i toga Smile možda bolje da ostane ovako, mada Raća ima glavnu reč, afkors Smile

Спојлер (мада не знам што више пишемо забељено, не верујем да ће виче ико читати Smile): снајпериста вероватно није пуцао јер су стигла 2 камиона, није знао кога све има унутра и да не би откривао положај.
Што се тиче радија, људи су га позвали тек касније, а Бајрон се појавио много раније. Мајкл је лудео и због тога што га нико није звао. А и ко каже да он не би покушао да изађе ван и поред тога што би му ови рекли да не излази?
Smile И онда, кад су се ови јавили, подсвест му није дала да излази ван... али човек се гушио, није му било добро и зато је решио да изађе.*********

Spojler (nikad se ne zna, ima još entuzijasta Smile ) a stvarno, od čega se on non stop onesvešćuje i hvata ga vrtoglavica i guši se i kašlje? Smile hteo da spase goli život i zato ubijen, mukica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110

**********Па погодио га је метак у главуџу на почетку, ето зашто га стално боли глава Smile па тако некако... мукица... зато је фазон посвећен докторима мукицама Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2014, 22:49:08 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ahaa, sad mi je jasnije, govoriš mojim jezikom Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 22:13:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.