Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 15:54:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796095 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa, taj deo mi se i ne sviđa Smile
nekako mi se čini da su ti transmorfersi bolji ili bar podjednako dobri kao original Smile

volim takve filmove, netradicionalne romantične komedije, plus ako su mi glavni glumci simpatični, eto filma za mene Smile šta mu fali? Smile za svako poštovanje, snimiti danas sam film, i to da bude dobar i još da zaradi, je poduhvat... alal mu vera... da, po scrubs-u ga uglavnom i znam Smile

heh, šteta, meni je baš bio fin, jeste drama ali ne insistira mnogo na tome... čuo sam za igbija, ali nikad nisam seo da ga odgledam, sada možda i pokušam... hvala na preporuci Smile

pa, dobar film tamo gde očekuješ prosečan, isto je kao odličan film tamo gde očekuješ dobar Smile

heh, vreme me polako ali sigurno gazi Smile stvarno ga ne izbacuje kad ukucam ljota...

podseća pomalo na braću koen, oni mešaju tako neobične zaplete, crni humor i ubistva... a sa tobijem, ne znam da li si gledao pleasantvile? Smile

auh... saučešće... baš jbg...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ni meni, mislim nepotrebno je. Bez toga ti ostaje pravi mind-fuck, i uopste pitanje kako je dobio te moci, itd..
Mislim da gresis. Vecina Asylum filmova su toliko losi da nisu smesni, i ako si mislio da je mucenje gledati Transformerse, ovo je jos gore. Ukenja ih po koji povremeno, po neki film koji vuce na komediju, inace su sranje.

Takodje. Ne znam, gledao sam ga zadnji put pre godinu-dve, pa se i ne secam. Znam samo da sam ga ocenio ispod 7-ce, iako mi je se svideo.
Aye, slazem se. Plus lepo pokazuje da dobri filmovi mogu da se snime za male pare. U ovom novom sada pojavljuje se onaj njegov drug iz Scrubs-a, i par drugih ljudi.

Mozda ga i pogledam nekada, prica mi deluje interesantno, ali i tada sam se nesto neckao..
Smiley Lepo mi je bilo videti onog glumca iz Sam u kuci.

Nesto tako. Ocekivao sam sranje, posto dosta njih koje skinem cisto jer mi se svidi ime ili poster i budu, ali povremeno se nadje neki dobar.

Ma nije do tebe, vecina filmova u kojima je on ja znam samo po imenu, plus slabo pamtim muska (pa i uopsteno imena) osim ovih poznatijih.

Zajebancija, film je opicen a rakuni ga muce, plus ga jedna zena proganja, a on ozenjen. Jesam, dobar je. Bas me podseti sada na Stay Tuned sa tim, koji cu da skinem pa ponovo odgledam.

Hvala. 'ebiga, jedan dan si tu, a drugi..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ustvari, nisam gledao nijedan njihov film, ali sam se bar nadao da bez malog lebefa i preskupe produkcije to bar liči na parodiju... izgleda da sam se ipak zeznuo Smile mada i dalje ne planiram da gledam transformerse, ove možda neki put i pogledam, čisto mazohizma radi Smile

tvrd si na ocenama Smile baš sam jutros gledao as good as it gets, pa mi palo na pamet ovo za netradiionalni rom/kom... odličan primer jedne...
da, a to je danas postalo retkost... recimo aronofski je snimao sjajne filmove s malim budžetom, i sad se ustremio na noja... sve mi se čini da ga čeka fijasko... bolje da se držao onog što mu ide

kog glumca iz sam u kući? Smile

šta je bilo ovde, ime ili poster? Smile

i to što kažeš, njegovi dani slave su prošli pre jedno 20 godina... ne pamtim kad sam ga video u nekom važnom filmu poslednji put...

sad me baš podseća na koenove, serious man, osim dela s rakunima, mada mi se čini da i tamo ima nešto što ga muči... džon riter, voleo sam tog glumca da gledam, odličan komičar... jedan od onih filmova koji su smešni od početka do kraja Smile

i to je deo života...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Sharknado je njihov Smiley I ja se tome nadam, ali vecina ispadnu cisto sranje, pokusaj da naprave ozbiljnu pricu od gluposti. Ima ovde lista njihovih filmova: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Asylum
Moja greska, nemaju dobrih.. mislio sam da su Big Ass Spider, i jos jedan SyFy-ov film radili oni, ali nisu. Pod drugim sam mislio na ovaj, sada se setih imena: http://www.imdb.com/title/tt1020543/

Zavisi Smile
Na trenutak pomislio da nije onaj film kada je bio sa cerkom one, pa.. elem, mislim da sam i ovaj gledao.
Eh, ne verujem. Mislim, meni je ta prica smesna, ali moze ispati dobar film, i nesto mislim da se vernicima bas i nece svideti.. videcemo, ako nista drugo, nije mi tesko gledati Emu nekih 2 sata.

Heh, pazi stvarno.. a ja mislio da je to on, i jos se secam da sam ga gledao.. a ono njegov brat Smiley Kieran Culkin.

Ime.

Heh, taj sam bas planirao da pogledam pre nekog vremena.
Yep, gledam sam ga par puta.. zabavan.

Inace bas odgledah novu epizodu Psych.. Lasiter postaje sef policije, a Juliet ode u drugi grad da bude glavni detektiv, sa starom seficom..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
onda imaju bar jedan dobar film Smile a i ovaj klasik je njihov izgleda, mega shark vs giant octopus... mada opet, koliko visokobudžetnih filmova uradi isto, samo to zapakuju u skuplju ambalažu... a priča je i dalje glupa
sve dok zezaju ove iz velikih studija, ja sam na njihovoj strani Smile

misliš na something's gotta give Smile nije ni on loš, ali ipak, ovaj mi je draži... iako više volim dajanu kiton od helen hant...
nisam ni ja vernik tako da me se ta strana priče ne tiče, ali opet... malo mi je to megalomanski, naravno svi ti filmovi su takvi, ali nekom to leži (de milu, vajleru, ridliju skotu), a nekom ne... i mislim da je aronofski jedan od tih, snimiće blokbaster koji veze nema s njegovim rediteljskim kvalitetima... bar mislim Smile

hah, da Smiley mekoli je slabo šta snimio posle sam u kući, droga ga pojela... kad god ga vidim on sve sasušeniji... ova druga braća se izgleda izvukla iz te mašine

meni se nije naročito svideo... malo je bezidejan... nabacane apsurdne situacije jedna na drugu, i onda kraj... bez raspleta bez ičega... umeju braća to i bolje Smile

triut ura za lasitera Smile to znači da idu iz serije? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Onako, nije los. Zabavan na momente, ali nije bas nesto dobar. Da, da..
Pa da, ali bolji glumci, bolje sve. Ovde ti mucenje bude da gledas.

Taj je. Videcemo Smiley Izlazi sledeceg meseca. Mislim da moze da napravi dobar film, ali ko ce ga znati.. gledao sam neki Noah koji je bio na tv-u pre, tesko sranje i dosadan film. Tako da sigurno ce biti bolje od toga makar Smile

... Nisam bas cuo u vezi toga, ali moguce je.

Smiley

Pa Maggie koja glumi Juliet je u samo par epizoda 8-e sezone, mozda se eventualno pojavi na kraju.. a racunajuci kako se zavrsilo, moguce je da ce i Shawn otici da zivi sa njom. Ovo je sada zadnja sezona, jos cetiri epizode valjda.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
a dobro, nisu ni išli na to da naprave dobar film... i gledljiv je sasvim dovoljno od njih Smile
pa sad, teško bih nazvao šaju i megan foks boljim glumcima od bilo koga... poznatijim možda, ali da umeju da glume... možda je samo do mene Smile

ustvari najgore bi bilo da napravi potpuno prosečan film, klasičan holivudski biblijski film... nek bude makar loš, pa da vidi da mu to ne leži, ili nek bude dobar... inače može da se zaglavi tu gde jeste i nastavi da snima prosek do kraja karijere Smile

šteta, ona mi je omiljeni lik u celoj seriji Smile jbg, počela da im se raspada postava, trebalo da završe na vreme dok su svi još bili tu...  nadam se da hoće, šteta bi bilo da se takva romansa ne završi srećno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Prica je toliko glupa, da sam ja ocekivao da ce biti smesan.. ali nije. I ono, leti ajkula i ovaj je testerom bese.. Smile
Pa Megan Foks je tu bila jer je.. Megan Foks. I poredjenju sa onom posle nje, Rosie Huntington-Whiteley, ona treba da dobije oskara. Prva dva dela su makar bila gledljiva. Treci gledam, gledam.. i zamislim se, i onda propustim pola. Smile

To da. Iako trajler bas nesto i ne obecava, mislim da ce biti dobar.. 'ebem li ga sto.

Takodje Smile Odlicna glumica, bas ima simpaticne i zanimljive izraze lica, lep glas.. i ova uloga joj bas lezi.
Znalo je se valjda da ce ova sezona biti poslednja, pa je zato (delom) i uzela da glumi u onoj seriji Back in the Game. Koja je inace otkazana.. odgledao sam 2-3 epizode, i batalio, slabo volim serije sa decom, pa i filmove, a i vrsta humora je odmah limitirana..

Slazem se.. Naleteh sada na ovo.. Maggie Lawson To Topline CBS Comedy Pilot ‘Save The Date’

Citat
It centers on 35-year-old and newly single Kate (Lawson), who drunkenly books a wedding venue and now is faced with the task of meeting the right man in time. The format of the project is hybrid, in the vein of How I Met Your Mother: a multi-camera comedy employing shorter scenes and no live audience.

Pitanje je koliko ce valjati.. a i nesto ne verujem da dugo moze da tera kao HIMYM ako vec ima odredjen datum.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
uleće ajkuli u stomak i reže je iznutra Smile i plus u toj ajkuli nađe valjda svoju ženu, iako nije imao pojma da je to ta ista ajkula, uleteo u random ajkulu Smile šta znam, meni je ta scena bila toliko glupa i idiotska da nisam mogao da se ne smejem Smile
eh, nemam ja ništa protiv megan foks kao megan foks, ali kao glumice... naravno, uvek može gore od nje, ali nije ni ona baš postavila neki standard Smile bar nisi zaspao, meni se i to dešavalo Smile

videćemo Smile

baš to, sva je nekako slatka i smotana, prosto poželim da je uhvatim za obraščiće i radim 'brrrr' Smile
heh, džejms kan u sitkomu... ja sam s njom gledao ovo http://www.imdb.com/title/tt0366034/, simpatična serijica i sasvim zabavna, tu sam je prvi put i video... šta znam, meni i ne smetaju toliko, gledam par njih na dizniju... mada su oni više stariji adolescenti nego deca Smile
verovatno nimalo... zavisi za kad je zakazala, mogu da kažu da je datum 5 godina od sad Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Da, da.. upravo tako. I meni, ali dobar deo filma je prosto dosadan. Recimo onaj deo kada im udje ajkula u kucu... to bi trebalo da bude smesno, a ono.. eh.

Pa jbg.. uvek ce biti film zanimljiviji sa njom, nego nekom tamo koje je just as bad.. Jennifer's Body je bio zabavan. Bio sam blizu Smile

Haha Smiley Bas vidoh tu juce na imdb-u.. Pa deca-deca, ne.. jos treniraju i bejzbol, i to je verujem dovoljno da odmah znas da su uzasni.. mucenje za gledati.

Moguce je, ali onda ne bi ni pokusavala da nadje nekoga, po mom misljenju. Ja pre mislim da ce biti 2-3 godine, najvise.

Napolju duva, a ja obucem tanku jaknu.. koji sam ja idiot Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 15:54:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.