Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 15:04:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796479 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Izvinjavam se ako se mesam u neku zajebanu diskusiju, ali ovo mi je nekako najidealnija tema da postavim pitanje. Pravi li neko filmske/serijske banere za potpis?

Imaš ovde ove generičke banere, ako tražiš neki custom made, mislim da ih Darkman pravi, ali ne znam radi li po porudžbini...

Nove "Fantastične četvorke" (reboot)

Miles Teller - Reid Richards / Mr. Fantastic
Kate Mara - Sue Storm / The Invisible Woman
Jamie Bell - Ben Grimm / The Thing
Michael B. Jordan - Johnny Storm / The Human Torch

The Fantastic Four (2015)

zar sue i johnny ne bi trebalo da budu brat i sestra? Smile kako je onda on ispao crnac Smile

ja više volim komedije preko dana, imam običaj da se glasno smejem Smile a i nekako mi više leže tad, noću sam u raspoloženju za mračnije teme Smile
ne volim filmove koji su konstruisani tako da izgleda da im je jedina namena da bred pit glumi u njima... moneyball mi se čini da je takav film, dok recimo u 12 majmuna i borilačkom klubu mi je bio odličan... da i u se7en... uglavnom je potrebna još jedna zvezda da malo uravnoteži situaciju...

to jeste, dešavalo mi se naročito sa starijim filmovima, drukčiji nekako akcenat plus neki glumci mumlaju kad pričaju... ali mi pomaže da se bolje koncentrišem, dešava mi se inače da mi odluta pažnja kad čitam titl, ovako nema šanse...
i to što kažeš, kraj se zna, samo je pitanje vremena kad će da dođu...

sem onoga sa stolom, tu su malo zajebali Smile
naravno, original ima džek lemona dok nastavak ima... pa, stiv martina Smile džabe im modernizacija... slabo slušam sintrok, sintpop i tako i tako... ali čini mi se da je i to malo čudan žanr, nekako ga najpre povezujem s nemcima, a oni su čudni sami po sebi... tako da to objašnjava onakav tekst Smile

sad znam, i ne kajem se što sam propuštao dosad Smile mada je ovo tipično tin sranje, hana montana/selena gomez tipa, pa malo retardirano... zar nije karli re džepsen ta što peva call me maybe? Smile čuo sam je kod one overly attached girlfriend, otud je znam, nije kao da slušam tu vrstu muzike, taman posla Smile

stvarno ga je otpevao za medalju Smile mislio sam da će da isparodira, ali baš se potrudio + ima fenomenalan glas... a i pesma je zahtevna kad se peva ovako, nije zajebancija... sad slušam i smooth criminal kako otpevao, ubija...

da, i mene, em prvi put čujem za taj žanr, čuo sam za hardcore punk recimo, ali hardcore sam po sebi nikad... ako su svi onakvi, nije ni čudo...

volim je i ja, ali u originalnom izvođenju, možda nije neki pevač alli za svoje pesme je bar meni sjajan... mada ih i ne znam toliko mnogo, možda 5-6... a i kao čoveka ga cenim, slušao sam par intervjua s njim, čovek nije tolika budala kakvom ga predstavljaju...

za horor bišketa čak nisam siguran ni dal se zeza ili ozbiljno misli ono što peva Smile mada sam čuo samo masovnu saranu od njega i to mi je bilo dovoljno, pa se nisam dublje upuštao Smile

ja od regea znam marlija (naravno) i možda još par ljudi, edi grant, aswad, džimi klif i to je to... da, i oni što pevaju bad boys, inner circle, oni su isto dobri... ali volim žanr sam po sebi, samo mu se ne posvećujem puno... ja i ne znam posle kad riba drolja postane, dal su snimali išta, viđao sam ih po nekim udruženim projektima i mislim da su se sad raspali...

ja volim taj morbidan humor, mada nekad treba imati i želudac, umeju da budu odvratni... ne čudi, isti čovek ih je radio, taj adam reed... biće da je samo reciklirao materijal kad je pravio novu seriju Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ne znam, i ja se pitam kao i prvi komentari na ovu vest. Možda od radijacije postao, ko za Nick Fury, koliko znam on je belac a Samuel MF Jackson ga glumi, e sad ko zna možda ima dvojica pa jedan nasledio drugog kao što je uglavnom tako za superheroje ili su eto samo tako promenili posle u priči bio belac prvo pa crnac ili obrnuto, mada za fantastičnu četvorku siguran sam da nije ovako. Najbolje će znati kolege koje prate njih i čitaju stripove etc.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2014, 20:11:25 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Dupli post, slučajno sam napisao.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2014, 20:11:45 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Nove "Fantastične četvorke" (reboot)

Miles Teller - Reid Richards / Mr. Fantastic
Kate Mara - Sue Storm / The Invisible Woman
Jamie Bell - Ben Grimm / The Thing
Michael B. Jordan - Johnny Storm / The Human Torch

The Fantastic Four (2015)
Sjajno, rade reboot fransize a nijedan nesto poznatiji glumac.  Smile

Inace, ako su mogli da ubace Idrisa Elbu u nordijsku mitologiju Tora ne sumnjam da ce da izmisle foru da ubace crnca i u Fantastic 4.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ma ne mare oni za to što lik treba da bude crnac ili belac kao što smo već svi navikli da bude nešto što nema veze sa stripom, igrom kao npr Ludacris koji igra Jim Bravuru u Max Payne i razni drugi primeri pa i ovaj sad.

Edit: Takođe nov Terminator će biti reboot najverovatnije.

Terminator: Genesis (2015)
« Poslednja izmena: 20. Feb 2014, 21:10:44 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ali opet, ovo dvoje bi trebalo da budu brat i sestra, čak su im stavili i isto prezime... ko što su de vito i švarci blizanci

e jebo ih ja... ajd ove delove posle, ali prva dva ne bi trebalo da diraju, s razlogom su postali legendarni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Sto se ove vesti tice.. mozda joj nije rodjeni brat, tj. nece biti u rimejku.. ne bi me cudilo. Film ko film, ne verujem da ce biti nesto bas dobar, ali gledacu ga.

...

Meni kako kada.. vecinom preferiram komedije uvece, pa bilo kasno ili ne.
Ne bih rekao da je takav Moneyball, ali znam sta mislis. Takodje Smiley

Ne zaboravi na Britanske.. ili Australijske.. auu. Treba biti madjionicar da tamo pohvatas sta pricaju Smile Shameless sam delom batalio zbog toga (original), odgledao petu sezonu bez prevoda bese. Plus ovako moram da sedim na stolici bez prevoda, pa..

Heh, da. Odlican glumac. Yep, jeste, ali ima tih dobrih pesama, i uopsteno dosta cudnog teksta koji se meni svidja.
Ne bas, tekst je uzas, mislim.. gore od proseka.

Aaa, da, u pravu si. Moja greska.. znam da je i ona imala neko sranje. Eto koliko znam o njima Smiley Naravno, of skroz... Smile

I agree.. covek razbija. Mislim.. the end, nema dalje, kraj...

Odradio i cover Dizni pesama, pa jos i crtanih.. heh.. zvuci odlicno.

Pa to je valjda hardcore punk, samo skraceno.. nesto tako. Smile

Slazem se da je dobar, ali ima neke dobre prepevane verzije takodje. Nista cudno, cim se neko tako oblaci, itd, odmah ljudi seru..

Haha, mislim da se zajebava.. 'de ozbiljno. Ja to i jos jednu, dve mozda.. i opet, jedna Bosanka je prepevala i zvuci duplo bolje.. Smiley
Takodje, opet.. ima jedan nas koji peva na stranom u tom zanru, ali mi je otisao sa proslim hdd-om..

Heh, da..
Mhm, da nisi gledao ovo? http://www.imdb.com/title/tt0165832/   Skroz opustajuci film.. plus Gary Oldman, Michael J. Fox.. par puta sam ga gledao, odlican je Smiley
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mogu i ja predveče, oko 8-9, posle toga slabo Smile
možda i nije, nisam ga gledao... ne privlači me baš ničim...

podseti me kad sam baš na tcm-u gledao gangsterski neki film, sedeća meta... koji akcenat, em engleski, em londonski... kakve mućke, oni ko da kamenje gutali dok pričali Smile pa i australijski, mada uglavnom sve što sam odatle gledao je sa mel gibsonom, a on je koliko toliko razumljiv... sad zamišljam na šta bi ličilo da sam gledao npr. my family bez prevoda... užas

dobro je, ja sam mislio da su im sve pesme onakve Smile

znaš više od mene, ja nisam čuo za rebeku blek Smile

šteta što nije pevao u nekom bendu iz 70-ih ili 80-ih Smile može sve da peva a da zvuči sjajno, i to treba umeti...

pa ja slušam malo hardkor pank, ali onakvo čudo nikad nisam čuo Smile ovi više zvuče ko da vračaju nešto, nego da pevaju...

moguće, nikad nisam čuo nijednu Smile ma da, još ga krivili za one pokolje u američkim školama... budale

svašta ima da se čuje po jutjubu, šta ga znaš Smile recimo

i da, ona ozbiljno misli Smile neko je prepevao masovnu saranu, o bože Smile
možda eyesburn? imamo i delarno bend, ali ne znam dal oni pevaju na stranom...

čuo sam za njega, ali ga nikad nisam gledao, a volim inače road movie-je Smile videću da ga uhvatim ako bude ponovo na tv-u, mislim da sam ga video par puta u najavi programa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Heh, razumem.. meni se trajler svideo pa zato, nije los film i pored bejzbola.

Haha.. Ja sam ovaj gledao, tj. pokusao bez prevoda, iako je delom razumljivo, dosta toga nije.. http://www.imdb.com/title/tt1640711/   Neki tako imaju dosta jaci tak akcenat, plus brzo pricaju, pa..

Ehh.. Smiley Za nju sam cuo ovde na Bureku.. Meni je ova gora od Rebeke i slicnih:

Da Smiley Ili u Nightwish-u.. mogao bih da ga zamislim tamo, e to bi bilo bas..

Hehe, pa to ti dodje miks toga i jos nekih drugih zanrova, barem sam procitao da je delom hardcore punk, ali.. opet, ko ce ga znati. Sad potrazih, i pored ovoga izgleda da je jos i Experimental Rock/Emocore O_o

Prva koja mi pada na pamet.. iz filma, miks dve pesme: http://www.youtube.com/watch?v=tDbPfY6HbiA
Nije kao original, ali to mi se i najvise svidja Smiley Mislim da su odradili i Sweet Dreams u onom filmu gde ona ubija zmajeve, robote, is ta sve ne.

Nisam cuo za to do sada.. sad' procitah ovo, i dalje nema potrebe.
Citat
Blame for the shootings was directed on a number of metal or 'dark music' bands such as KMFDM and Rammstein.

Hahah...
Aha Smiley

Nije.. ovo peva samo jedan, koji je valjda bio clan par drugih domacih bendova pre toga.
Jeste, bio je na TV-u pre, a u skorije vreme ne znam. Christopher Lloyd se pojavljuje na kratko takodje.
Krenuo sam ovo, prve dve epizode.. nije lose Smiley http://www.imdb.com/title/tt0397138/
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
nisam neki ljubitelj bejzbol filmova, uvek naprave od njega veću stvar nego što jeste... neku metaforu za smisao života... mada to rade sa svakim sportom Smile

uglavnom svi zvuče kao krokodil dandi Smile jesi li uspeo na kraju da ga odgledaš?

nema baš puno pametnog da se nađe na bureku, uvek to kažem Smile odslušao sam prvih 5 sekundi i odustao, zabolele me uši... ovo prevazilazi sranje, čisto nasilje za uši...

nisam neki fan najtviša Smile ali zar oni nemaju ženski vokal? Smile

preko eksperimentalnog roka bih još nekako i prešao, ali emocore Smile mislim da je taj žanr samo izgovor za ljude koji ne umeju da pevaju nego samo vrište...

heh, ali ni tainted love ni sweet dreams nisu marilin mensonove pesme, i on ih je obradio... prva je soul pesma koju je posle snimio softcell, a druga je od eurythmicsa... pre sam mislio na nešto originalno njegovo, recimo

ko u kom filmu ubija robote i zmajeve? Smile

pričao majkl mur u onom dokumentarcu, bowling for columbine... ma da, uvek je neko drugi kriv, nikad društvo, roditelji ili škola... tako je još od doba rokenrola

onda možda hornsman coyote, on se sad valjda odvojio Smile
heh, kristofer lojd Smiley ispada da tu ima više dobrih glumaca u kameo ulogama nego u glavnim Smile
zvuči zanimljivo, samo ne znam o čemu se radi u seriji ako se njemu ništa ne dešava u životu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 15:04:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.