Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 18:40:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796537 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Ma nije problem al ne vidim smisao  Smile
Diskretno vam skrecu paznju neki stariji clanovi al ne jebete zivu silu.Otvorite temu za vas dvojicu pa se zabavljajte do mile volje  Smile Znas da nema moda pa si sa bivsim kreno da nemam pojma sta radis  Smile
Pa si to preneo i na BFMC ko sam i sta mi ko moze  Smile
Tamo sam te i podrzo i poslao predlog al o cemu se radi  Smile
Al si brate pretero vise ozbiljno ti kazem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Diskretno vam skrecu paznju neki stariji clanovi

На пример ја.

Citat
Otvorite temu za vas dvojicu pa se zabavljajte do mile volje

Или форум.

Citat
Znas da nema moda pa si sa bivsim kreno da nemam pojma sta radis

Плејбек је сада жељан греха као монахиња кад побегне из манастира.

Citat
Pa si to preneo i na BFMC ko sam i sta mi ko moze

Доле режим!

Citat

То сам му и ја рекао.

Citat
Verujem da se svima ogadila osim novom fanu

И мени се огадила.

Само наставите, добри сте.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Hejteri Smile

Vasabi, baby.. idi zagviri u moj profil pa vidi ko je 'stariji clan'..

Tema je "Neobavezne filmske diskusije" i pricamo o filmovima, s' tim da smo malo skrenuli i na muziku.. jbg Smile

@dzonipascal 

Smiley

Lost Highway sam planirao par puta, ali 2+ sata traje, pa je bilo zajebano jer sam obicno gledao one od sat ipo pa manje. Skinucu ga vec opet.
Meh.. biography + drama = snoozefest.

Bilo je uvece, pa mozda zato. Oko 9 prvo, pa posle oko 00:00, pa onda opet pomerili na 01:30.. idioti. Greska, ipak je samo Sci-Fi a ne i fantasy, zbog toga se i razlikuje od Twilight Zone.

True.. ali eto vecina Saw delova su napravljena za 'sicu' a uzela milione.
Smile Steve Martin sucks, ali.. sta znam, mislim da mi je bio smesniji, dok ovaj original me je mozda jednom, ili dva puta nasmejao..

Mene vise podseca na neki elektro-rok.. ali nisu daleko :S dubstep ima one iznenadne 'padove', ovo ne i bas..

Haha, izgovori, izgovori.. Smile

Sumnjam. A i tek je pre par dana izasao spot. Takodje, mislim, njen zivot, i dok je njoj lepo..
Naravno, i ja, ali ne moze uvek sve.. neki prosto imaju to 'nesto' sto me privuce, i pored manjka ostalih stvari.
The Birthday Massacre recimo.. podseca me na Deathstars, samo malo mracniji tekst + drugi zanr.

Recimo.. jedna od pesama: http://www.azlyrics.com/lyrics/birthdaymassacre/happybirthday.html

Slazem se, jos tekst pesama.. heh. Ali ima i gorih.

Haha, ne bas, iako mi je simpaticna, barem kada je ne cujem dugo.
Evo, recimo ovo.. jedan od bendova koje povremeno slusam, imao sam ih na kompu + cu ih skinuti opet.. ali mislim da su sranje, ne skroz, ali blizu.

Pa Psyclon nine..

Heh, Tap 011.. pa valjda su oni vise nesto kao zajebancija.. zar nije njihova pesma ona Idemo na Mars? Nesto tako.. slusao sam ih pre po malo.

Ovo drugo sigurno, a prvo verovatno Smiley

Vecinu sto slusam, ako recimo cujem na radiu, odmah znam ko peva, pa makar to bila i nova pesma.. kao recimo pre par dana Within Temptation nove pesma sa nekim tamo sto peva..

Eh.. od repa slusam par pesama.. ali opet, pre bih ovog, simpaticniji mi je..

Yep, par dana ranije sam bas poslao na majl plejlistu..

Elem, zavrsih Tripping The Rift.. sada moram da trazim nesto drugo Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ma nije problem al ne vidim smisao  Smile
Diskretno vam skrecu paznju neki stariji clanovi al ne jebete zivu silu.Otvorite temu za vas dvojicu pa se zabavljajte do mile volje  Smile Znas da nema moda pa si sa bivsim kreno da nemam pojma sta radis  Smile
Pa si to preneo i na BFMC ko sam i sta mi ko moze  Smile
Tamo sam te i podrzo i poslao predlog al o cemu se radi  Smile

ko kaže da ima smisla? Smile

vidiš, dvaput sam ga gledao a nisam primetio da je toliko dugačak... a nije ni naročito uzbudljiv pa da kažem da mi proletelo vreme... jednostavno je uvrnut, a i podeljen na segmente, pa se možda zato ne primeti...
a dobro, baš da je drama i nije, više je onako, pravi porodični film Smile

sećam se tog termina, čekao sam da se završe te serije pa da počne saut park Smile i znam da je bila gomila raznih serija, ali se ne sećam svake...

pa dobro, ne mora da znači ako je nešto zaradilo gomilu para da je dobro... titanik mi prvi pada na pamet Smile
naravno, oni su i išli na to da naprave komediju, ali mi je nekako... previše pojednostavljena u odnosu na original... meni je stiv martin onako, nemam ništa protiv čoveka ali mogu možda jedan ili dva njegova filma da navedem, da su mi se svidela...

elektro, dabstep, meni je sve to isto Smile ali da, vidim na šta misliš...

Smile

vruće iz rerne Smile samo da ne pretera, dovoljna je jedna majli...
nekad i može, zavisi šta tačno tražiš... recimo meni su neki bendovi omiljeni jer imaju sva tri, tebi ne bi imali nijedno Smiley ali da, neke bendove volim iako nisu savršeni, mada vremenom počnem da uživam i u toj nesavršenosti, baš zbog tog nečeg... da ne kažem x faktora Smile

meni ovaj tekst apsolutno nije jasan Smile mada verovatno drukčije zvuči kada se čuje otpevano, ali ovako deluje kao da ju je pisao neko na teškim drogama... mada mi to nije strano, slušao sam dorse Smile

zar ima? Smile

da, definitivno nije pravljena za duže slušanje Smile jednom u godinu dana, sasvim dovoljno, može i da se peva uz nju...
i nisu toliko loši, meni zvuče kao i bilo koji drugi moderni bend (mada meni uglavnom oni svi zvuče isto), možda malo više naloženi na sebe... mislio sam pre na nešto ovako

e ovo je meni teško sranje od pesme, kao i sav taj eurodance, ali volim da je slušam i imam je na kompu... uspomena na detinjstvo Smile ili scatman recimo...

pa jesu zajebancija, ali te njihove pesmice su bile popularne jedno vreme, iako su u osnovi teška glupost... a ljudi su ih shvatali ozbiljno... to je đogani fantastiko, još jedan ponosan izdanak domaće dens scene Smile a tapovci su pevali gaće, bundu i još neke pesme stupidnog naziva...

Smile

pa dobro, to znam i ja za bendove koje slušam stalno, mada oni i ne mogu da izdaju novu pesmu, tako da ima i toga Smile imaš dobar sluh Smile

heh, šegi... volim i ja da ga slušam, par pesama, totalna ladovina od čoveka i muzike... mada mi je on nekako više rege, pa mu i leži opuštencija Smile a rep, volim onaj iz 80-ih, bio je i bolji i zabavniji, i možda nešto malo iz 90-ih, kad nisu bili toliko agresivni... ove sad ne mogu ni očima da vidim, kamoli da ih slušam...

kao da si predosetio Smile

zar nemaš još 10-ak serija koje gledaš trenutno? Smile ne znam, šta god da ti preporučim ne verujem da je po tvom ukusu... ovo sam poslednje gledao npr. http://www.imdb.com/title/tt1554369/
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Dobro  Smile Jebite se i pricajte o filmovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
134 minuta.. duzina i nije toliko problem kao duzina, ali kasno gledam filmove nocu, pa zbog toga mi je bio predugacak.
Ti si ga gledao, pa znas.. ja cim vidim biography, ja bezim od toga. Dobro, hajd', nisu svi takvi ali vecina me slabo interesuje.. ipak ima izuzetaka. Moneyball recimo nije bio los, iako me manje-vise zabole za bejzbol.. Catch me if you can je valjda delom biography takodje.. odlican. Ah, da, Di kaprio.. Smiley

Haha.. ja sam zbog toga par puta 'zakacio' South Park, cekao ovu.. ima odlicnih prica, a ima i da se nadje na torentu. Jedino sto nema prevod za vecinu epizoda, ni Engleski.
Recimo, jedna od meni boljih epizoda.. saznaju da vanzemaljci dolaze par meseci ranije, i naprave par bunkera ispod zemlje, cisto da bi se osigurali posto nisu sigurni da li dolaze u miru, ili ne. Par vojnika bude poslato dole sa dovoljno namirnica, vazduha, itd, na 6 meseci/1 godina (ne secam se tacno), i oni tu dole na svakih 24 sata, jedan od njih ima oko minut da pritisne dugme, da resetuje tajmer, ili planeta ode u pm..

I tako, sve je ok par meseci, i par dana posle dolaska vanzemaljaca, gubi im se kontakt sa svima gore..
Da ne davim puno, jedan po jedan nestaju, i na kraju ostaje samo ta jedna osoba.. naravno sumnja da su vaznemaljci krivi za nestanak ostalih (ima video link sa njima), i bas kada razmislja da pusti da istekne tajmer, javlja se general, nesto tako.. i kaze kako je sve ustvari ok, da su vanzemaljci miroljubivi, a da su druge izvadili odozdole, pa dolaze po njega sada. I naravno ubedi ga da pritisne to dugme, zavrsava se video link, i vidi se kako vanzemaljac kontrolise tog generala, a iza sve gori Smile

Twilight.. Titanik mi je uvek bio simpatican, a i svidja mi se prica.. sta cu.
To jeste. Takodje, vecina njegovih nisu bas nesto.

Naravno. Pravi primer je Volbeat, koji po mom misljenju ima sva tri.. ima i drugih naravno, ali mrzi me da idem po plejlisti i trazim, ne mogu da ih pamtim ovako.

Hahah, pa takvi su.. tj. vecina njihovih pesama je takva.
Naravno. Da li si zaboravio Friday?

Mozda.. mozda bi bolje zvucala u metal verziji, garant ju je neko prepevao.. Smiley

Mene previse podsecaju na neke druge bendove koje pevaju slicnu, ali opet drugaciju vrstu muzike, i koji su generalno sranje. Recimo kao Blacklisted Me..
Coco Jambo mi je simpaticna, nije nesto 'ebeno dobra, al' moze da prodje.

Hahah, da, secam se i njega.. Scatman John.. valjda. Psyclon Nine nisam 'teo da linkujem, da te ne prepadam, al' evo. Pesma krece tu negde posle 1:10.. najvise mi se svidja zbog muzike, al' mi je 'nako.. sranje ostatak. http://www.youtube.com/watch?v=52xoRLh2dWw

Ah, da.. onda su oni pevali onu "Crvenkapa"... Smile da, da, secam se Gace mace.. itd, ali su zabavne.

Yep. Mislim da sam ga prvi put cuo u Mr. Binovom filmu.. Znam da nije rap, vec mi pade na pamet, nije nesto sto slusam stalno, ali je x puta bolji.. od repa sam pre Beogradski Sindikat dok mi nije dosadio, probao Struku i cudio se + ubrzo kanta, sad jedino Grieves par pesama, i to je to. Da, i Cro - Nie Mehr, iako je tekst pesme sranje, zvuci dobro na Nemackom.

Imam, privodim kraju Suits, pa cu onda valjda Dexter.. ali ne mogu toliko te drame, drame, drame.. Suits iako ima humora, opet je mnogo vise drama.. sada jos kad x njih prave pauze do sledece nedelje, nema ni puno da se gleda, plus nemam ni komedije. Gleda mi se neka animacija, ali tesko ce biti naci nesto kao Futurama, ili ova sto sam zavrsio. U svakom slucaju stavio sam par iako nisu vecinom komedije, pa videcu. Za tu sam cuo, mislim da je neko i otvorio temu ovde.. hvala, bas cu da pogledam trajler za to Smiley
« Poslednja izmena: 20. Feb 2014, 01:34:44 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
da, noću ume da bude zeznuto, em izgubiš volju em ti se prispava... mada kao svaki mazohista umeo sam i u to da se upustim Smile gledao sam borilački klub kad je počeo u 2 noću, kratke rezove kad su počeli u 3... što se lepo pogodilo, jer taman kad je kod njih u filmu na kraju svanulo jutro, i kod mene je... lep osećaj Smile
pa dobro, nije ovo pravi biografi, više je jedan događaj iz života čoveka, koji komotno može da bude i izmišljen... ne trpim bred pita, zato izbegavam manibol... a keč mi sam gledao, ali nekako nisam bio impresioniran... nije mi imao dubinu, da tako kažem

nije mi to problem, engleski razumem maltene sve, navika, gledao sam svojevremeno na tcm-u filmove... a svaka epizoda je za sebe znači?
i tako se završila epizoda? Smile mislio sam da ne voliš klifhangere Smile šalim se, zvuči kao opasno dobra epizoda, podseća me na neke slične serije koje sam gledao... ova je recimo bila dobra, pa je tu bio rej bredberi... volim taj koncept

da, tvajlajt je trebalo prvi da mi padne na pamet Smile volim i ja titanik, zadnju trećinu kad brod tone Smile ali ozbiljno, taj deo su baš baš dobro odradili, ne samo tehnički nego baš onako imam osečaj katastrofe kaad ga gledam...
možda mi se jedino novčići sa neba baš svideo, a to i nije prava komedija...

meni bi recimo tu bila uriah heep... muzika, glas i tekstovi, savršenstvo

to je neki got rok ili? jer onda bi mi imalo smisla Smile
mislim da nikad nisam ni znao friday Smile

hahah, na šta li bi to zvučalo Smile već zamišljam nekog metalca kako urliče "kaman barbi lets go parti uooo uooo" Smile možda pre pank verzija...

a koja je to vrsta muzika, nisam nikad čuo za blacklisted me Smile
simpatična je i meni, ali opet... šta uopšte znači ajajajaj koko džambo Smile

da, scatman john, zvani biribambaparampa Smile koji je to bio lik... nisam ja toliko strašljiv Smile
da, vidim na šta misliš, više se trude da liče na merilina mensona na steroidima nego išta drugo... zar ima i ostatak, ja sam samo čuo ovog tipa kako vrišti Smile

ide vuk ide vuk, auuuu Smile blesavi ljudi, i pesme su im zabavne, ali opet ja to svrstavam u sranje... mada ne kažem da ne volim da ih slušam Smile

nije ni meni, jednom-dvaput mesečno možda... ja sam ga čuo skoro, možda pre tri godine (pa i nije toliko skoro) na lokalnoj televiziji, baš su mu poletne pesmice Smile kako od koga, od ovih modernih repera sigurno jeste bolji... domaći rep slabo slušam, to sam kad sam bio mali, thc, lud, vip, i druge troslovne skraćenice... mada mi je struka i među boljima, kakvih sve ima... sad samo malo grua, i to retko...

tražiš znači animiranu komediju Smile south park Smile šalim se, ali ne znam baš mnogo toga iz tog žanra, a archera već gledaš... sa srećom Smile pogledaj, em se brzo gleda, epizode su kratke Smiley
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Upravo. Pa mi dodje da gledam neke tako lagane komedije, i zajebancije. Heh.. Smiley
Ah.. pa dobro, ne deluje toliko lose, ako bude na TV-u nekada, mozda i pogledam. Ovako ne bih, posto imam toliko puno filmova koji tek treba da dodju na red..
Nemam nista protiv njega, ali recimo za onaj World War Z nije glumac, tj. uopsteno za neke tako horore, ili sa zombijima.. ovde nije los ako se dobro secam.

Ma i ja, ali opet.. ne mozes svaku rec da pohvatas, plus mnogo vise onda mora da se pazi, pa me zato iritira kada nema prevod. Da, svaka je posebna epizoda, s' tim da neke imaju nastavak par sezona kasnije.
Aha.. pa dobro, nije cliff-hanger. Mislim da se culo bas kako pokusavaju da otvore vrata, nesto tako. U svakom slucaju, ovaj bi nastavio da pritiska dok ovi vanzemaljci ne dodju po njega. Lepo, deluje interesantno po opisu Smiley

Haha Smile Slazem se, lepo je odradjeno to..
Heh, bas sam prosle godine gledao original The Out-of-Towners koji je dosta bolji od rimejka. Neki miks, gothic rock/synthrock.. tu negde. Vise vuce na ovo drugo ipak.

Ne znas sta propustas:

S' tim je se probila.. sad peva generalno ok pop muziku, koja se ne razliku puno od drugih. Recimo ima onu pesmu "Call Me Maybe..", secam se i ono kada je kao igrala mec sa Novakom.
Potrazih.. haha, uopste nije lose. Moracu da potrazim i druge pesme od ovoga:

Oooo bre. Pa ja ovog slusam/imao sam na kompu, vidim svidja mi se glas i nesto mi poznat, a on peva u Damnation Angels.. covek rastura Smiley

Blacklisted Me je valjda hardcore.. nesto tako valjda, cuo sam ih par puta, i iritira me..

Haha, secam se.. simpaticno.
Smile Volim Mansona, tj. ne licno njega vec muziku.. koja zvuci jos bolje prepevana.

Haha.. Smiley Pa dobro, vecina takvih mogu da se svrstaju u sranje. Kao recimo Horor Bishke.

Yep.. ali da, upravu si, dosta vuce na reggae, koji i nije toliko los zanr, imao sam jednu, dve grupe sto sam planirao da skinem.. imam negde zapisano. Heh, da, I vip.. secam se i njega. Nisam ih cuo godinama.

Smile Nije losa, ali gledao sam dosta, dosta epizoda na B92 kada je bila, iako nije skroz moj tip humora. Nasao, jedino sto izgleda nema prevoda.. koliko vidim, barem po kratkom klipu sa YT-a, izgleda da su odavde dobili ideju za Arcera, glavni lik i lici na njega, a i humorom.. http://www.imdb.com/title/tt0865409/
« Poslednja izmena: 20. Feb 2014, 16:56:56 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Izvinjavam se ako se mesam u neku zajebanu diskusiju, ali ovo mi je nekako najidealnija tema da postavim pitanje. Pravi li neko filmske/serijske banere za potpis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Nove "Fantastične četvorke" (reboot)

Miles Teller - Reid Richards / Mr. Fantastic
Kate Mara - Sue Storm / The Invisible Woman
Jamie Bell - Ben Grimm / The Thing
Michael B. Jordan - Johnny Storm / The Human Torch

The Fantastic Four (2015)
« Poslednja izmena: 20. Feb 2014, 19:31:38 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 18:40:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.