Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 12:46:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796446 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ај нађите се у кафани лепо.

ko još ide u kafanu da razgovara? Smile

pa da, oni albumi koji imaju baš sve dobre pesme se zato i smatraju najboljima... e sad, reći ćemo da je slučajnost što bitlsi imaju albume na većini tih lista Smile
ne voliš linča? Smile mada imaš pravo, dina nije baš tipičan sci-fi, više je... tipična linčovština, moraš da imaš poseban ukus da bi ga gledao... čak ni ja ne volim sve njegovo... te serije se ne sećam, kad je to otprilike bilo? Smile
odgledao si sve najbolje od njih, uz te nabrojane još da dodam i buddy buddy Smile
da, to sam i ja primetio, ustvari je prvi pink panter više-manje klasična komedija s kraja 50-ih i početka 60-ih Smile  ustvari je dejvid niven tu glavni lik, a selers sporedni lik koji mu stoji na putu... na to sam mislio kad sam napisao da mu treba dati prostor da se razmaše, kao što su uradili u pucnju u tami... pa je ustvari drugi deo prvi pravi pink panter, iako se pink panter ne pojavljuje Smile s tim što ne volim one kasnije nastavke, posle su već otišli u apsurd... a prvi deo mi je onako, simpatičan, ima par smešnih scena, finu ekipu glumaca, dobre muzike i tako...

pa, ne mora da znači da je loše ako nema dranja Smile

miks kantrija, roka i metala... awesome Smile možda sam čak i čuo za njih, ali ne znam nijednu pesmu...
i 'ebeno je dobra Smile znam tejlor momzen iz jedne serije koju sam gledao (nebitno koje Smile ) i čuo sam da se bavi i muzikom, ali nisam dosad znao da je u tom bendu... imaa dobar glas, to ne sporim, ali meni je nekako... nespecifičan, podseća me na bilo koju drugu pevačicu iz tih alternativnih voda, možda najviše na gven stefani...
sjajno Smile ovaj, da... kahm Smile ko su dotične, grupike ili? Smile nadao sam se do kraja da će i tejlor da se skine, ali ništa od toga Smile

s tim što tu muziku ne sviraju stvarno oni...
lets, nije ni meni to baš najponosniji trenutak Smile slabo u rok muzici, mada da, i to je stvar ukusa... ne znam šta ko podrazumeva pod sranjem Smile meni je naprimer one direction sranje, a npr. linkin park nije moj tip muzike... ali ih ne smatram sranjem
trebalo je videti ih dok su bili u punoj snazi, sad recimo da odeš na dip parpl, nije to isti bend kao pre 40 godina... ali znam na šta misliš, meni je vudstok događaj koji se morao doživeti...
onda meni zvuče svi isto Smile recimo korn, ratm, soad, linkin park, ne razlikujem ih kad čujem ovako, jedino ako je pesma koju znam i poneki put prepoznam glas, inače mi je muzika sva ista...
meni je i to mnogo, slušam jednu istu pesmu možda svaki drugi-treći dan, neki put ni toliko... volim da pustim da se slegne pre nego što je ponovo pustim Smile jedino ako se nisam udubio u pesmu prvi put kad sam slušao, pa pustim opet... da poskidaš sve opet? Smile

oni su možda i najslušljiviji od svih progresiv bendova, makar meni Smile

mislim da je trebalo da otvoriš sa perverzijama i grupnim seksom kada si prvi put pomenuo seriju Smile Smile ček, kako to ide, isto preko avatara ili? Smile

zabavan je, nije tipičan krimić kao što ih ima, možda bi ti se i svideo, više je kao crnohumorna komedija... pogledaj ga ako ti je još na kompu Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Mozda, ali opet nije nesto sto bih redovno slusao.. ipak razumem one koje slusaju.
Pa nije da ga ne volim, ali ono.. nisam nista odgledao sto je snimio Smile Planirao sam Mulholland Drive, pa i onaj Lost Highway, cak sam i skinuo, ali sam ih zaobilazio jedno vreme, i na kraju zaboravio/otislo sa starim hdd-om. Inland Empire po trajleru mi deluje kao nesto sto mi ne bi odgovaralo, tako da to nisam ni pokusavao. Dune takodje, i jos jedan mislim..

Mislim da je bila tu oko 2006-7 godine. Rimejk starije serije, ali po meni, odlicna.. Vecina fantazija/Sci-Fi.
Secam se tog, bas sam trazio pre jos neke u kojima su zajedno. Pogledacu ga.
Tako nesto.. ni Jigsaw nema toliko veliku ulogu u prvom delu Saw-a, dok su u vecini ostalih, oni ili njegovi podanici jedni od glavnih likova..
Pa.. kada sam pogledao ovaj prvi original, imao sam utisak da je onaj rimejk duplo bolji.. iako je govance. Ali opet, Emily Mortimer.. Smiley))

To stoji, naravno, ali nije toliko dobro kao pre (kada peva ranije pesme). Ove nove su sranje, barem meni. Poslusaj ovo, pa vidi i sam.

Haha, da. Imaju dobre pesme, recimo Counting, Sad Man's Tongue, 7 Shots, itd, itd.

Smile Gossip girl, a? Hehe.. vidoh par epizoda, a i nju tamo, dok je bilo na Fox-u..
Mozda malo, ali ne toliko, barem sto se mene tice. Rekao bih da se razlikuje od vecine, iako je blizu nekih..
Haha, ne'am pojma, naleteo slucajno na taj video. Meni vise deluje kao da su placene.. tj., logicnije.. al' sve je moguce.

Ehh, pa ti nisi video njen novi spot..

Pomoc: posle 2:00.

Ehh, jbg. Opet nije to toliko do muzike meni, barem sa par nekih bendova, vec do glasa onog/one sto peva + tekts pesama.
One Directon mozda i nije nesto dobar bend, al' vole ove mladje devojcice da slusaju, pa.. i ja sam slusao dosta toga sto se moze racunati kao sranje, kada sam bio mladji.. pa i sada. A kada kazem sranje, to i mislim.. a ne da nije moj tip muzike, takve bendove ne racunam pod to. Miley Cyrus recimo je sranje, tj. njene pesme, Ke$ha (joj kad cujem onu pesmu Timber, ughhh), i.. jbm li ga, ne mogu sada da se setim, ali ima ih.
Na to sam i mislio, al' ebiga, vecina sto bih i pogledao pre, tada nisam bio ziv.. Smiley

Mozda zato sto ne slusas njih, pa zato. Razliku se dosta.. mislim, to je kao kada bi uporedio Nightwish, i recimo Lacuna Coil.. isti/slican zanr, ali pevaju o drugim stvarima, i drugacija muzika. Ali razumem sta hoces da kazes, meni vecina rap bendova/pevaca zvuci isto..

Zavisi kod mene, ako skinem vise od jednom onda mi treba koji dan samo da preslusam te bendove, kako kada.

Ma hdd se izhebao pre par meseci, pa menjao & izgubio muziku/filmove, i od tada nikako da poskidam..

Smile Ne prikazuju sve to, barem ne duze od par sekundi u prolazu, pa zato nisam ni pominjao.
Yep.

Nije, ali pogledacu garant nekada, deluje mi interesantno Smiley
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
nego ja samo da pitam da li je malisanka napunila 18 leta  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ima 20 godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
kad pre  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa 93-e je Smile Jbg, godine prolaze..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
eeeeeeee
a do juce je imala 16-17  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
hah, pa to mu dođe na isto Smile inland empire je meni predugačak, mulholland drive sam gledao, i on je malo duži ali je solidan... lost highway mi se možda i najviše svideo od njegovih filmova, uz http://www.imdb.com/title/tt0166896/ linč i dizni Smile a to li je... moraću i ja ovih dana da isprebacujem sve sa starog komputera na novi, da ne propadne...

tad sam slabo gledao tv, biće da se zato ne sećam...
pa da, posle su videli šta kod publike pali i na to se usredsredili... mada ni to uvek nije najbolje rešenje, eto u pink panteru je dobro, u saw ne toliko...
ne bih išao baš toliko daleko Smile meni je i sputani selers duplo bolji od stiv martina, jedino što su ovi rimejkaši znali na šta da se usredsrede... i prilagodili ga malo današnjoj publici, nema toliko romanse i muzičkih numera... za emili ne sporim Smile

auh... jel to taj dabstep metal Smile sad vidim zašto ti se ne sviđa, zvuči ko dejvid geta...
poslušaću baš da vidim kako to zvuči, nikad nisam čuo tu mešavinu Smile

recimo da jeste, i recimo da sam gledao zbog ženski Smile tamo je baš bila mala doduše, sad se razvila
meni su doduše svi ženski glasovi slični osim njih par (npr. džoan baez), ima i toga...
profesionalke Smile više bih voleo da mislim da su eto, slučajno upale u tu situaciju Smile
Smile jel puštaju oni ovo uopšte na televiziji Smile ali mala je opasna, čuo sam da se problematično ponaša... meni ne smeta

ja više volim whole package, ima tu naravno i glas i tekst, ali čak i preko toga pređem ako muzika udara tamo gde treba... volim komplikovane aranžmane, miks različitih instrumenata, zato i volim progresivu npr...
kao da mlađe devojčice znaju išta... mislim, neka slušaju, ne branim nikom, ali je to ipak sranje, pesmice za 1 dan... i ti si slušao barbie girl? Smile tako sam i ja kao mlad slušao tap 011... jbg Smile da, to je to i kod mene, dodaj još na spisak džastina bivera i timberlejka... uglavnom sve ovo što je sad popularno, a za koju godinu niko neće ni da ih se seća...
prekasno smo rođeni izgleda... a možda i na pogršenom mestu Smiley

nije da ih ne slušam baš uopšte, od svih njih znam po par pesama, i razlikujem ih međusobno... ali kada dođe neka nepoznata pesma, to mi je sve isto, može biti da je do toga što kažeš, ne slušam baš mnogo alternative/rap metal... ni sam repom nisam bolji, znam da prepoznam run dmc i tu stajem Smile ali i to slušam pomalo, učim se Smile

ja obično to po desetak pesama odjednom, lakše postignem da preslušam Smile

e jbg... makar znaš šta si sve imao, sreća u nesreći, pa znaš šta sve da poskidaš...

pa i nije im to neka zabava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Nisam nesto cesto na ovoj temi bio al ste je brate zagadili  Smile
Verujem da se svima ogadila osim novom fanu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
eh sad, dvaput dnevno napišemo po nešto, nijje ništa strašno Smile
verujem da bi nas moderator već upozorio da radimo nešto pogrešno Smile
imamo novog fana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 12:46:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.