Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 10:52:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796398 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Fuck it  Smile Uskoro kad i vaši najverniji fanovi poput Laze i Krejzija budu prestali da čitaju šta pišete, moći ćete da pišete slobodno zidarskim jezikom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
laza i krejzi čitaju šta pišemo? zašto bismo pisali zidarskim jezikom ako već niko ne čita? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ja od vasega pisanija nista ne citam
takodje ne citam ni temu o kvizu
a ni temu koji ste poslednji film pogledali  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Znaci samo svracas na Sex podforum? Smile A, dobro, i to je nesto.
...
@dzonipascal

Haha, da, u pravu si.
Bas sam sada trazio, i ove generalno zvuce ok/dobro.. vrlo moguce da je tih par pesama bilo sranje, ali eto, sada ne mogu da ih nadjem Smile
Znam na sta mislis, ali mi ne smeta to toliko. Stare filmove mogu da gledam, ali ne volim stari Sci-Fi, horor, pa i fantaziju, deluje mi lose, i vecina takvih filmova mi budu dosadni, umesto zabavni. Komedije gledam i gledao sam, recimo onaj The Party, pa The Odd Couple, iako mi je licno nastavak bolji, i smesniji. Gledao sam jos neke, vecinom sa to dvoje glumaca iz The Odd Couple.

Sto se novijih pesama tice to stoji, ali ja retko slusam takve. Linkin Park je zvucao bolje uzivo dok ovome nije pukao glas (ili mi se barem cini da jeste, pa ne zvuci isto plus je ostario + .. jebiga). Cak sta vise, vecinu sto slusam zvuci bolje uzivo. Evo jedan primer:

Pa Flyleaf (pre promene pevacice), akusticno zvuci odlicno, dok onako normalno zvuce malo losije jer Lacey je morala da se dere, skace, itd.. sto je zajebano i razumljivo. Amy Lee zvuci priblizno, cak sta vise neke pesme zvuce i bolje uzivo. Red Sky July. Volbeat, Breed 77, Alter Bridge, Kyla La Grange, Holyhell, The Pretty Reckless, Halestorm, Van Canto, Krypteria, itd.. naravno ima i onih koji nisu toliko dobri, recimo The Birthday Massacre jer mora dosta tu da se miksuje da bi se dobio taj zvuk kao na albumu, ali i pored toga cuje se da ova ima skoro pa isti glas kao i tamo. Blutengel iako je po tome slican TBM-u, zvuce odlicno uzivo.

Svi? I barbie girl? I cudo, cudo drugih sranja kojih sada ne mogu da se setim? Smile
Ako imas vremena, poslusaj ovu od Linkin Parka, i uporedi sa oficijalnom verzijom, pa vidi i sam.. mislim, ne da je slicna, nego je uzivo bolja: http://www.youtube.com/watch?v=5BMD9OZF_Kg
Ali opet, pogledas ove Eagles, pa Queen, itd.. takvih vise nema. Iako i od jednih i drugih volim par pesama, nije nesto sto bih slusao svaki dan. Ona pesma Hotel California mi je posle par dana dosadila.. Smile Pa gde je Nirvana, Red Hot Chilly Pepers, Ozzy Osbourne, itd, samo par od kojih sam cuo vise pesama, i koje ne podnosim.. dobro, ovi drugi imaju dobre pesme, ali ne volim ih, najvise zbog njihovih glasova.

Ima tu par koje bih mogao da slusam, recimo Pink Floyd, Nazareth, pa mozda i Emerson Lake & Palmer, kako li se vec zovu, ali nemam neku zelju da ih slusam vise od par puta godisnje.

Ne znam.. ne secam se zasto sam skroz batalio nase. Ali posto sam to uradio, garant sam imao meni neki dobar razlog. Pre jedno 6-7 godina sam i slusao.. od tada retko, eto prosle godine sam malo na YT-u Zdravka Colica, par puta Van Gogh..

E to. Samo sto je ovo unapredjeno, pa ti vecinom trebaju samo te naocare.. mozda i masina jedna, ne secam se skroz, ali znam da je imala.
Sta znam, ima svasta tamo, mislim da je to bilo vise kao neka zrtva za nesto..

Smile Jeste onako slatka.. Al' znas kako kazu, ako vec ne mozes da je imas, ni jedan muskarac nece.. Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2014, 01:14:11 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Uskoro kad i vaši najverniji fanovi poput Laze i Krejzija budu prestali da čitaju šta pišete, moći ćete da pišete slobodno zidarskim jezikom

Брзина којом скролујем кад видим њихове постове је непревазиђена.

Океј, серем, читам делимично шта пишу, ухватим коју реченицу, мало доле, мало горе, углавном причају о филмовима и глумцима за које Лаза није чуо, јер Лаза зна мало глумцова.  Smile То је неки дефект у мени.

И даље сам за бановање, ако ништа, бар једног од њих двојице.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa dobro, daleko od toga da je svaka njihova pesma dobra (meni jesu, ali nisam objektivan Smile ), ali su zato tamo gde su uboli, uboli u centar... zato se slušaju i dan-danas Smile
svakako, ima prilično dosadnih starih sci-fi, fantazija i horora, ali to su uglavnom oni koji su u to vreme najviše išli na izgled i to da izgledaju moderno, pa ih je vreme pregazilo... oni koji su tad bili dobri zbog radnje, glume i zapleta, to su i danas... to bre Smile obožavam oba ta filma, misliš na džek lemona i volter mataua... snimilo su oni baš puno toga zajedno, i nijedan od tih filmova nije loš, ima samo dobrih i manje dobrih... ja volim recimo matorce, tu su genijalni, dva ugursuza Smile a the party ima pitera selersa, to je maltene samo dovoljno za dobar film, ako ga se pusti da se razmaše...

pa dobro, sad ima šljunak u glasu što bi rekli ameri Smile mada to nije baš korisno u metalu, ali bi mogao fino da se prešaltuje na akustik i kantri rok... slabo slušam noviju muziku uživo, ali moram da priznam da emili zvuči dobro plus deluje pomalo luckasto Smile

od svih njih sam sam čuo za amy lee i alter bridge Smile

to sa miksovanjem ne volim, možda njoj glas zvuči isto, ali muzika nije prava... to jedva zvuči kao pravi instrumenti kad oni završe sa produciranjem...

pa sad Smile kad kažem stara muzika, nije barbie girl prva stvar koja mi padne na pamet, ali volim i tu pesmu Smile jedino stari pop ne volim naročito (američki pre svega), inače ostale žanrove mogu da slušam, čak i disko i dens Smile inače uglavnom mislim na rok...
dobri su to stoji, i stvarno zvuče bolje nego na albumu... ali moram da pitam, šta mu je sa frizurom? Smile
nažalost ih nema, mada i ne bi trebalo da ih ima... zato volim prošlost, ono što je tad bilo više ne može da se ponovi Smile sad imaš 200 linkin parkova, evanescence, korna, ali eaglesi i queen su jedni i jedini... ja mogu da je slušam stalno, ima odličnu i muziku i tekst... možda si je predugo slušao? Smile meni odgovaraju njihovi glasovi, nekako leže uz pesme koje pevaju... ne mogu da zamislim drugi glas da peva lithium, ili give it away, ili crazy train... jednostavno, čuje se da pevaju ono u šta veruju...

čuo si za emerson lake i palmer Smile dobri su, jedino što su uglavnom pravili koncept albume koji moraju da se slušaju u celosti, ili se propusti priča... mada su mi od progresive ipak najdraži džetro tal Smile i ja najviše volim da kombinujem, slušam recimo malo nazareth, pa malo mamas and papas, pa malo nirvanu, pa malo blondi... pa ukrug Smile

nisam neki fan ni jednog ni drugog Smile

pa ako ima mašina, to je onda prilično slično onome što sad postoji za stvarno Smile
a žrtvovali je u virtuelnoj stvarnosti?

utešen sam Smile inače, gledah danas baš loru haris, malo se pojavljuje doduše ali je film dobar Smile http://www.imdb.com/title/tt0120241/

Брзина којом скролујем кад видим њихове постове је непревазиђена.

Океј, серем, читам делимично шта пишу, ухватим коју реченицу, мало доле, мало горе, углавном причају о филмовима и глумцима за које Лаза није чуо, јер Лаза зна мало глумцова.  Smile То је неки дефект у мени.

И даље сам за бановање, ако ништа, бар једног од њих двојице.

mislim da je do toga što laza gleda pogrešne filmove Smile

a ako jednog od njih dvojice, onda dzonija? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
True, vecina bendova nema cele dobre albuma, uvek ili vise ili par pesama su sranje. Ali znam da su bili Bitlsi jer sam se bas cudio kada sam cuo tih par pesama. Greska 'ebiga.
Moguce, ali ja sam ono generalno sto je valjao odgledao.. a neke druge izbegavam jer me prosto ne interesuju previse, i na kraju i nemam bas puno izbora Smile Onaj Dune izbegavam.. ihh, ima par godina. Heh, secam se kad su pustali The Outer Limits iz 90 i neke na B92.. skroz dobra serija.

Da, na njih, nisam mogao da se setim imena.. gledao sam ih i u The Fortune Cookie, pa Grumpy Old Men, itd.. Slazem se, s' tim da ja ipak vise volim The Odd Couple.. Smile Kida mu zivce..
Heh, dobro me podseti, bas sam skoro gledao original The Pink Panther.. skroz mi je bio monoton, najvise jer sam ocekivao svakakva sranja od Kluzoa, al' izgleda to posle tek u drugom delu, ili na dalje, 'ebem li ga.

Pa sada peva vecinom tako te gde ne mora puno da se dere, i slicno.
 Smile

Haha, pa.. ne cudi me. Vecina su 2000+ bendovi. Volbeat je neki miks rockabilly-a + metala..
Dobra pesma.
Sad bih ti linkovao za neke od ovih bendova, al' ne bih da te zatrpavam.. elem. Samo cu ovo ostaviti, cisto da vidis.. devojka ima 'ebeno dobar glas. Iz The Pretty Reckless..

Elem, naleteh sada i na ovo.. Posle 1:00... poskida ih Smile

Smile

Razumem sta hoces da kazes, ali ipak, ako imaju dobru muziku/tekst pesama/glas, meni ne smeta.
Haha Smile Ehh.. let's agree to disagree Smile Moje licno misljenje je da ima malo manje sranja nego sada, ali nije daleko..
Haha, pa takvu je nosio jedno vreme.. sada vecinom veoma kratku.
To stoji. Iako bih voleo da sam video neke uzivo od tih starijih, ipak.. eh.
Pa nema bas. Nisam nasao ni jedne do sada koje zvuce slicno Linkin Parku, Korn ima jedino jedni rusi koji zvuce priblizno.. a i vecina bendova sto slusam su jedinstveni.
Par dana, 2-3 puta tokom dana.. ne bas. Vecinu drugih slusam i po 5-6 puta na dan, zavisi od raspolozenja, vremena.. Smile Pogotovo sada kad' nikako da poskidam sve opet pa sam limitiran na radio, ili 6-7 bendova..

Eh, pa i ja malo kenjam, ali opet.. vise je to stvar licnog ukusa. Kada bih krenuo da ti pustam ove sto ja slusam sa 'cudnim' glasovima, makar polovina ti se ne bi svidela. Smile

Yep..
Jethro Tull.. zvuce dobro Smiley

Moguce. Mislim ne secam se detalja, znam da je imala masina, ali ne secam se zasta su je koristili Smile
Da. Ima tu u prvoj, drugoj epizodi i po malo perverzija cini mi se, a i dosta ljudi je kao tu najvise koristilo upravo za to, grupni seks, itd, itd.. Smile

Heh, planirao sam da ga gledam pre, i skinuo ga.. i postao je bio jos jedan od 50-ak drugih filmova koje sam imao na kompu, nisam odgledao, i zaobilazio.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2014, 23:23:45 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ај нађите се у кафани лепо.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
 Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 10:52:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.