Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 19:01:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796542 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Nemam potrebe niti tebi, niti ikome drugom da se opravdavam, ali ako vec pokusavas nesto da kazes, onda procitaj kako jeste, a ne kako nije.

http://forum.burek.com/poslednji-film-koji-ste-pogledali-vol-4-t572781.msg11394208.html#msg11394208

IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Па добар си са речима.

Мислим оно, није да ме је брига, ал овде исписасте романе о одгледаним филмовима. Додуше Џониша је свуда расписан Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa nisam dobar kad treba da opisem film. Recimo, mogu ti reci da je u The Lone Ranger-u meni gluma bila dobra, akcija (na vozu) i uopsteno, a da prica nije, barem u nekim delovima, niti mi je negativac odgovarao. A sta mi se tacno nije svidelo, sta je toliko dobro, itd, sve u detalje - ne mogu. Ne ide mi, a i ovo je vise nego sto obicno napisem. Sve u svemu, znam da je meni bio zabavan, i to mi je dovoljno, tako da to i napisem. Smile

Vecina sto sam napisao ovde, ili su delovi nekog filma, ili odredjena scena/glumica.. to moze svako, ko se seca.

I da, pod opis ne racunam prepricavati pricu u detalje, to mi je glupo Smile

Mogu eventualno ako se potrudim, kao recimo za Haunter, al' i to je a) gubljenje vremena b) opet lose, po mom misljenju, koje je jelte i najvaznije, i c) nepotrebno. Ko hoce opis filma, nek' ode i cita review po sajtovima. Ocena govori vise nego bilo koji review, naravno, opet po mom misljenju, tako da cu u 99% slucajeva, davati samo ocenu i kratak komentar od par reci, kao i do sada.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 22:25:58 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Gledao si ceo film samo zbog njenih sisa ?  Smile
Nemam pojma ko si  Smile Ja nisam  Smile na PP mi se javni  Smile
Inace je komentar na mestu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Додуше Џониша је свуда расписан Smile

pratiš moj rad moram da otkrijem ko je razglasio ovo džoniša Smile

kako slatko zvuči dok govori reči koje pojma nemam šta znače... ali vidi se da je nešto uzbudljivo Smile verujem da zvuči dobro na svakom jeziku Smile pa, moguće, nisam gledao seriju otpočetka, a ono što sam propustio mi baba prepričala...

počinješ da gledaš još serija? Smile zar moguće da ti ostalo još nepopunjenog vremena? Smile a filmove, ja to skinem, pa i ne pogledam nikad, na kraju dođu na tv pa ih odgledam tamo... samo neke čuvam baš za svaki slučaj, koje je moguće da nikad ne emituju, naročito ove stare...
pa, meni je bio draži onako neodrastao... sad je nekako... konformista Smile
eto, mogao si friends da skineš umesto hot in cleveland, i da gledaš jedno mesec dana Smile

opasna neka ženska... zvuči kao moj tip, slab sam na opasne ženske Smile mada će pre biti da su oni nesposobni, a ne da je ona naročito spretna Smile
nisam gledao the mist, ali volim kad je antihepiend u skladu s pričom... ne volim kad ono, snimaju komediju ili tako neki vedar film, i na kraju uzmu pa nakaleme neki crnjak kraj čisto da šokiraju ljude...
pa dobro, ove godine je naročito slaba godina, plus filmovi nisu toliko međusobno različiti, a ima ih devet... sećam se vremena kad ono britansko čudo full monty bilo nominovano... danas toga nema... daleko su ovi ad od art filma, pre su fart film...

u jednoj od retkih ozbiljnih uloga, čak nije ni sed Smile ne znam za rimejk, jedino ako su promenilli ime, pa nisam ukačio...
i to sve samo u prvoj epizodi? Smile jbt, koji ludaci... podsećaju me na saut park iz najboljih dana, pre nego što su svaku epizodu počeli da oblikuju po nekom blokbasteru... sad su više kao honest trailers nego kao saut park... liči mi da je crtano kao anime, ili mi se samo čini, nisam neki veliki stručnjak za ta pitanja Smile

ubiju sami sebe na kraju? Smile

nije loš, mada je uglavnom drama, pa cenim da ti se ne bi svideo... mada prilično šuntava drama, ako ti to nešto znači, teška psihodelija...

pa, ti ih pusti preko noći da se skidaju i ujutru gledaj (ili obrnuto, zavisi kakav ti je bioritam) Smile a i to se brzo skine, ako imaš dobar internet... da, i alan, naravno...

da, džek nikolson... meni nije delovao kao sprdačina, više kao rađen po uzoru na noar krimiće, pa otud malo kempi... mislim, znam da sad svi hvale ledžera, ali meni je nikolson bolji, harizmatičniji makar, i zabavniji Smile plus mišel fajfer u drugom delu kao ketvumen... mrnjau Smile kakva hali, kakva en hatavej, mišel je... prava Smile šta znam, meni su sve one kao pravljene za decu, hari poter, lotr... u osnovi prodaju šarenu lažu, puno izmišljenih bića, izmišljenih jezika, izmišljenih zemalja, mitologije... a ja im ne verujem u to, niti mi je zanimljivo da se bakćem Smile

pa, ako im se ne sviđa stetem, što su ga uzimali u film uopšte koj đavo... eno im ga vin dizel, čovek ćelav, ispunjava sve uslove Smile

opasnost vreba svuda Smile šta li će sad da bude, neko nije prosledio onu chain poruku, pa ga sad ga jure demoni preko gmaila Smile

Gledao si ceo film samo zbog njenih sisa ?  Smile
Nemam pojma ko si  Smile Ja nisam  Smile na PP mi se javni  Smile
Inace je komentar na mestu  Smile

ladno sam ti poverovao Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Ја му верујем и даље, јер ми је послао захтев за пријатељство.

Ја још прихватио.  Smile

Него, кад сте поменули препричавање, мрзим препричавање, поготово уживо кад се смоташ. Људи не капирају колико друге људе сморе тим препричавањем, док им не опалиш шамар.  Smile

А овде само читам постове у којима су филмови које сам гледао, сем Џонијевих, његове редовно прескачем, извини Џони.

« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 22:55:27 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Izašao rip za "Nebraska".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
@dzonipascal

Smile
Ko ce ga znati, bilo odavno, a nije bas vazno.. a i ja serem.

Ne bas.. vec biram nove. Zavrsio Wedding Band, filmovi mi se slabo gledaju, a treba mi nesto tako uvece.. Suits prevodim kraju takodje, HIMYM ce uskoro kraj, Psych isto, itd.. plus svake/svake druge nedelje neka serija pauzira, recimo zadnje 2-3 Ground Floor, ove The Blacklist, Archer, itd.
Takodje, imao sam neke filmove koje sam skinuo pre dve godine a nisam odgledao.
Friends.. pre bih Hot in Cleveland gledao Smile Ne svidja mi se njihov stil komedije..

Sto ne kazes da si slab na sve zenske uopsteno, a ne... Smile Moguce, al' i ova sa bebom je namucila. Yep.. znam, secam se.
Moguce.. ipak, ja gledam generalno da se zabavim, a posto me drame slabo interesuju, tj. zavisno od price, onda izbegavam i takve..

Heh, lepo. Znam da je pre glumio u ozbiljnijim filmovima, ali nisam nesto puno takvih video.

Onda je neki drugi film. Ali vidim planiraju rimejk.
Aha. Ne znam, moguce.. gledao sam odavno SP pa se i ne secam bas puno njihovog humora. Nije anime, daleko je od toga.. da, nikako da zavrsim i Death Note 'ebote.. ccc. U prvoj sezoni ovom cyber-sex robotu koji se zove Six, daje glas Carmen Electra cini mi se, a u drugoj Gina Gershon.

Da Smile
Ma, mrzi me.. a i ne volim da ostavljam komp upaljen kad ne moram Smile Plus da tako radim, ne bih nikada stigao do filmova. Ovako eventualno mi ponestane serija, i onda nemam puno izbora.

Moguce, pustali su to pre na B92. Ledzer je meni licno 'bolesniji', sto mi se i svidja.
Jesu vise za decu, al' opet.. kako kome, I guess. I Legend of the Seeker je fantazija, ali skroz solidna, barem prva sezona.

A young journalist named Thea Hartley travels to Singapore to uncover the truth after her sister dies under mysterious circumstances. Her investigations lead to the discovery of a cursed email that seems to be the connection between a string of random deaths. Along the way she meets Ted, and together they face the supernatural forces and unravel a mysterious conspiracy far bigger than they expected.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ја му верујем и даље, јер ми је послао захтев за пријатељство.

А овде само читам постове у којима су филмови које сам гледао, сем Џонијевих, његове редовно прескачем, извини Џони.

poznato je da si ti vasabijeva omiljena osoba na forumu Smile a i васабијева...

preskačeš filmove ili postove? Smile razumljivo u oba slučaja...

@ pley

ahaa, to li je... šta znam, ja više volim da gledam filmove nego da počinjem nove serije... brže se završe Smile psych sam gledao svojevremeno na fox crime-u, dok nisam izgubio red među epizodama, a onda se pojavila rejčel li kuk, sad više i nemam fox crime...ali bila je zabavna u početku, simpatični su mi glavni lik i detektivka (mislim da su par i u životu)... nisam ni znao da je pri kraju...
hot in cleveland ni nema stil komedije Smile a friends... pa, to je ono klasično, mejnstrim komedija... zato i dosade već posle prvog gledanja... ali su za jedno gledanje solidni

volim da gustiram Smile plus ne volim matore babe, tu povlačim crtu Smile pa, majčinski instinkt, znaš kako je kad mami mečki dirneš meče... it ain't purdy...
pa to, danas nemaš zabavne filmove nominovane za oskara... sve mora da bude ili socijalno angažovano ili po istinitoj priči... ne volim nešto filmove iz devedesetih, ali su danas svi filmovi koji su bili makar nominovani postali klasici... ove sad zaboraviš do sledeće dodele, niko ih ne voli...

ne znam voliš li filmove katastrofe, pošto on glumi u originalnoj verziji posejdonove avanture... mada se pojavljuje nakratko, ipak ga je zabavno videti u takvoj ulozi... inače, kad im je trebao glumac za Airplane!, tražili su nekog ko je poznat kao ozbiljan glumac, nisu hteli ove klasične komičare.. ostalo je istorija Smile

neće da se zaustave dok sve ne rebutuju i rimejkuju... vidim ja da ćemo da gledamo kazablanku sa šajom lebefom i dženifer lorens...
ni ja ih ne gledam, već pet-šest sezona... crtež mi je samo zaličio, radnja nije... što ne reče odmah da ima sajber seks robota Smile ili je to ovaj gej robot? Smile đina geršon... nije moj tip, isuviše je droljasta, ali zato ima glas... kao sa hot lajna (mada nije da ja znam kako zvuče žene sa hot lajna... hah, svašta)...

to ti je mudro, dešavalo mi se da krešira komp preko noći, a ja vidim tek ujutru Smile plus mi brujanje smeta da spavam... ja pa radim obrnuto, gledam serije samo ako nema neki dobar film u tom trenutku... jedino ako se na neku baš navučem, a i tad gledam reprizu ako se baš preklapa...

nije ni nikolson baš naivan... ipak taj čovek u sebi ima nešto iskonsko psihopatski... takva mu je faca Smile
ne znam, mrzi me da su udubljujem u njihovu mitologiju i poimanje sveta... zato i ne planiram da ikad gledam GoT, isuviše likova... a posle prve sezone? Smile

znači kad sam znao Smile ladno ko sa ove teme http://forum.burek.com/story-of-carmen-winstead-t564007.html jedino me zbunjuje ovo za međunarodnu zaveru na kraju... šta li su sad smislili... mada mi se sviđa glavna glumica

haba haba Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Jaooooo, izbrisa mi sve, 'ebem ti mis i dvoklik (dva puta mi zatvori tab, tj. dva taba, i ode i ovaj..) Smile

Elem, aj' opet..

I ja sam tako pre, ali me Haus navukao.. mislim da sam jednu sezonu odgledao tako za 2-3 dana, i dok sam Hausa gledao filmove nisam nedeljama..
Lagao bih kada bih rekao da je se secam Smile Jesu, isto kao Dexter i Deb.. a za Psych se znalo da je ovo zadnja sezona pre nego sto je pocela, s' tim da su zbog neceg tek skoro objavili.. ima samo 10 epizoda.
True, al' mi opet bolje.. Friends sam gledao dok je bila na Pinku po malo, ali mi se ne svidja, tj. par glumaca, pa me onda i iritira.. a nije mi bas smesno, pa..

Zar nisi napisao skoro da volis Milku Canic? Smile Ili sam ja pogresno procitao.. Heh, da.. spojler: Uhvatila je ova eventualno ne stepenicama, i izvadila bebu makazama.. sto je scena... Smile
Gravity je bio zabavan, na momente. I onaj The Wolf of The Wall Street mi je bio dobar.. Dikaprio i njegove zajebancije.. kad se onako drogiran vuce do kola.. Smile Vrlo moguce da sam mislio na top 10 filmova ipak.

Volim, das mi neki end of the world film, i meni dosta.. gledace se. Gledao sam rimejk pre. Heh, nisam to znao..

Smile Evo ga Shia, skoro..

Nije gej robot..

Nisam je bas puno gledao, tako da ne znam..

I meni pre, kad sam ostavljao tako torente + bot (na nekom mmo-u).. a i struja zna da izjebe. Mene House M.D. navukao.. onda Battlestar Galactica koja je po mom misljenju najbolja sci-fi serija ikada, pa Caprica.. rest is the history Smile
Aha, dobar glumac.. ima dobrih filmova sa njim.

Steta.. meni je jedna devojka, sto sam znao, once upon a time.. pomenula Mord Sith iz te serije, i da bi mi se svidela.. 2-3 godine kasnije sam i pogledao, i u pravu je.. foto ilustracija:

Posle, onako.. ne znam, nisam gledao, jer me prica nije interesovala.. od prve gde su se borili da ubiju jednog tamo, posle je preslo da se bore sa nekim demonom, sta god vise, iz podzemlja, i da sprece kraj sveta.. blah.

Mene ta prica vise podseca na http://www.imdb.com/title/tt1232783/, a ova druga na jedan film cija su desavanja u avionu.. long story short, jedan ih ubija jer su gledali kako mu cerka umire.

Evo jos jedan primer fantazije koja nije za decu: http://www.imdb.com/title/tt0477139/   Nemoj da te naslov prevari, film je odlican, po mom misljenju. Vise vuce na komediju, plus je tu i Shannyn. Pa Mr. Nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/ koji je mind-f*ck, barem tokom filma, dok na kraju i ima smisla. Jos jedan odlican film koji sam odgledao vise puta Smiley

« Poslednja izmena: 12. Feb 2014, 17:55:55 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 19:01:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.