Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2026, 13:33:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 797674 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Haha, a jeste slatka. Gledao sam ja u Dark Skies skoro.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Novi Tarzan Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Može, može. Samo neka zadrže "duh" iz filmova  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
What the fuck? Smile

'You Can't Kill Stephen King'

http://www.imdb.com/title/tt1691452/

"Slightly to the right... from this creepy woods."
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Vršački film pobednik Festivala srpskog filma fantastike

Film Beskonačni hodnik,vršačkog autora Bojana Stefanovića, osvojio je - PIRAMIDU - glavnu nagradu  za najbolje found footage ostvarenjena Festivalu srpskog filma fantastike u ovogodišnjoj tematskoj kategoriji "found footage".

Vršački autor ostavio je najbolji utisak na takmičarskom delu festivala koji je u centar pažnje javnosti dospeo zbog, sada već legendarne, šetnje Zombija po Beogradu.

- Utisci sa festivalu su i više nego pozitivni. Publika je sjajno prihvatila film, čak i bolje nego što sam očekivao. Pohvalili su nas između ostalih, Dragan Jovićević, selektor festivala, Miroslav Lakobrija, majstor specijalnih efekata,  ali i Nenad Bekvalac, dramaturg i voditelj kultne emisije "Šok Koridor". Dobili smo poziv da učestvujemo na Grossmann film & wine festival koji će se održati u Varaždinu sledeće godine, ističe mladi autor Bojan Stefanović.

Koliko je teško snimati filmove u Srbiji izlišno je i govoriti, pa je time uspeh jednog vršačkog filma još veći.

- Na filmu sam radio sa drugarima, a sa nekoliko njih sarađujem već godinama. Neki su prvi put stali pred kameru i pokazali se kao profesionalci. Tokom snimanja zajedno smo prošli kroz napade stršljenova, ujede insekata, krpelja, i teške muke da na vreme završimo film i pošaljemo ga na festivala, ali se sada sve to isplatilo. Ekipi ću večno biti zahvalan što nisu odustali kada je bilo najteže. Oni su - Boris Tokarev, Maja Bokun, Ognjen Draganić, Đurđina Grujić, Darko Ostojić, Mina Stefanović, Jovan Sokolovac, Vladana Donevski, i Miroljub Stojanović. Budžet, nažalost nismo imali. Sve smo sami finansirali. Snimamo već godinama u Vršcu, ali uvek tako ispadne da na kraju sami pokrivamo snimanja, troškove, maske, specijalne efekte i tehničku opremu... , ističe Stefanović.

Ipak, sve nedaće, kaže Bojan Stefanović, neće ga sputati da nastavi da se bavi filmskom umetnošću.

- Pošto smo kolektivno zadovoljni onim što smo uradili, komentarima ljudi koji su pogledali film, a eto, sada smo dobili i nagradu za "Beskonačni hodnik" koji nastavlja svoj život na filmskim festivalima, planiramo da nastavimo druženje ispred kamere i imamo još nekoliko interesantnih projekata u planu, koje ćemo, verovatno, opet raditi bez budžeta. Nadam se da ću uskoro privesti kraju i snimanje dugometražnog trilera "Iza ogledala", čije smo snimanje započeli 2009. ali zbog raznih komplikacija i nedostatka para, snimanje se odužilo da sada, kaže za eVršac Bojan Stefnović.

Intervju Bojan Stefanović

Bojan Stefanović (1987. Vršac), reditelj, scenarista i montažer. Do sada je radio na nekoliko filmskih projekata, između ostalih i na igranim filmovima: „Ubica leptira“ i „Beskonačni hodnik“. Radio je i edukativni film za Crveni krst „Prva ruka“, nekoliko muzičkih spotova, kao i dugometražni film „Iza ogledala“ koji je još u procesu snimanja. Upoznajte Bojana Stefanovića.

HC: Prvi film koji pamtiš?
BS: U najranijem sećanju na filmske slike, tri filma vode mrtvu trku – Tromin „Luther the Geek“, Arđentova „Suspiria“ i Bartonov „Betmen“. Sećam se koliko me je Luter plašio, ali sam istovremeno bio fasciniran,  dok sam se Suspirijom i Betmenom hranio svakodnevno. Još uvek negde imam izlizane vhs kopije tih filmova.

HC: Kako si došao do svoje prve kamere?
BS: Otac mi je bio član vršačkog „foto-kino kluba“, pa je posedovao rusku „Krasnogorsk“ kameru. Sećam se da mi je to bila omiljena igračka iz detinjstva od koje sam se retko odvajao.

HC: Ko su tvoji strani i domaći filmski uzori?
BS: Arđento, Kronenberg, Hičkok, De Palma, Kjubrik, Džejms Kameron, Nolan... Svi oni su ostavili jak utisak na mene. U Arđentove filmove sam se zaljubio još kao klinac, i mogu reći da mi je on, možda, i najveći uzor... domaći reditelji mi nikada nisu bili jača strana, iako sam kao mali voleo filmove Gorana Markovića.

HC: Šta te inspiriše?
BS: Kad razmislim o tome, moje misli su nekako uvek izgledale i ličile na film. Kad sam, bukvalno, naučio da pišem, počeo sam da zapisujem ideje i vrbovao drugare da glume u mojim školskim predstavama i filmićima.  Mislim da mi je glavna inspiracija ljubav prema filmskoj umetnosti,  iako inspiraciju pronalazim i svuda i u svemu... u ljudima, poznanicima, situacijama, jutarnjoj crnoj hronici...

HC: Tvoj dugometražni prvenac ''Beskonačni hodnik'', rađen je u tzv. found footage maniru. Budući da je to jedan od prvih filmova tog tipa u Srbiji, kako se osećaš povodom toga?
BS: Nikada nisam razmišljao da je „Hodnik“ jedan od prvih FF filmova na ovim prostorima iako, priznajem, zvuči interesantno. Međutim, ja sam oduvek bio hard-core fan starih horor filmova i klasičnog kadriranja. Iako mi je simpatičan taj mokumentaristički pristup, koji je sada hit u svetu, meni je „Hodnik“ samo eksperiment u tom podžanru. Drago mi je što ovde ima mladih i talentovanih ljudi, fanova, koji su se pre par godina setili da uzmu kameru u svoje ruke i pomoću štapa i kanapa dovuku FF kod nas.

Izvor http://www.hellycherry.com/2013/09/intervju-bojan-stefanovic.html

Čestitam svom forumskom drugu.
  Samo napred.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
What the fuck? Smile

'You Can't Kill Stephen King'

http://www.imdb.com/title/tt1691452/

"Slightly to the right... from this creepy woods."

Ja i dalje ne mogu da verujem kakve sve filmove i ideje prihvataju.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Moram ovo i ovde da ubacim, jedva cekam. Dzon Kjuzak, Samjuel Dzekson, Stephen King... samo je pitanje koliko ovaj reziser valja..

Semjuele, ne javljaj se na telefon!

Glumac Semjuel L. Džekson igraće u adaptaciji trilera "Mobilni telefon".

Knjiga Stivena Kinga donosi priču o apokalipsi koju izazivaju mobilni telefoni. Sasvim običnog dana u Americi, svako ko se javio na mobilni dobio je "puls", električni impuls koji mu je otišao pravo u mozak i pretvorio ga u ubilačko biće koje više nema ni trunke ljudskosti.

Preživeli, koji nisu imali mobilne telefone kod sebe, okupljaju se i pokušavaju da pronađu rešenje i spas.

Džon Kjuzak i Džekson igraće dvojicu preživelih, koji zajedno tragaju za rešenjem misterije i mogućim "resetovanjem" svih telefonskih zombija.

Njih dvojica već su igrali u jednoj Kingovoj adaptaciji, filmu po kratkoj priči "1408".

Film će režirati Tod Vilijams, a snimanje počinje u januaru.

Izvor: Mondo
« Poslednja izmena: 07. Nov 2013, 05:43:19 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Jebali ih zombiji vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Zombiji su novi Vampiri. Postali kul za ekranizacije.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2026, 13:33:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.