Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 00:48:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 780030 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Apple 5
Ja sam prvo za Artista mislio da će krenut u totalno drugom smjeru.

Sjećaš se one scene kada on kreće da čuje različite stvari, pa se ispostavi da je san? E mislio sam da će polako kasnije kako film odmiče sve više i više moći da čuje glasove ljudi i ostale zvuke, jedino on će da ostaje bezvučan, jer se boji da preće u filmove sa tonom. Nešto kao film Pleasentville samo sa zvukom.  Smile
Moram da ti priznam da sam ga odgledao sto se kaze preko qrca sa velikom kolicinom negativne energije,scene se secam i uopste mi nije tako nesto palo na pamet  Smile Rekoh nek je dobio za reziju oskara al za glumu nije trebao.A uostalom ni taj oskar bas nije neko merilo,nisam gledao podatke al je garant onaj Klunijev zaradio vise love,sto verovatno znaci nesto mozda gresim.Inace za Meril Strip sam pogodio  Smile al je to tolko sranje od filma da je to smesno al ona je razbila,mislim da je 1. put neko dobio oskara u tako losem filmu jbt-e skoro da je ono Andjino ostvarenje bolje  Smile Inace pogledacu Artista jednog dana ponovo hladne glave  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Sinoć sam po prvi put uzeo da gledam dobitnike oskara i nominovane kroz istoriju, godinu po godinu. Uvek je bilo smejurije, nepravde, raznih nebuloznih kompromisa itd. Nije to uopšte nova stvar. Dosta puta sam pričao poslednjih godina da je oskar postao smešan i još više puta čuo/pročitao od drugih ali zapravo je on to skoro uvek i bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Svakom svoje. Ja sam Artista gledao pre sve ove medijske pompe, tako da je moguće da zato nisam ni očekivao ništa posebno.

A za Meril Strip stvarno ne znam, volim je ko glumicu, kraljevska je žena, ali ne mogu se natjerat da odgledam Iron Lady (za koji su mi mnogi rekli da je užasan) i Descendants (koji mi baš nekako dugo traje).

Al dobro, nek je dobila oskara nakon 29 godina. Sad joj ne moraju davat narednih 30et.  Smile

A i slažem se da je Oskar postao smjejurija - sve same politike, igre, publicitet, najmanje ima veze sa glumom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Apple 5
Ja sam Artista skinuo pre medijske pompe  Smile Ali Descendants  sam skinuo i odgledao ko ti Artista ne ocekujuci nista od Klunija ,za mene prosecnog glumca, al je film dobar, valjda je dobio oskara za scenario gde je Kluni verovatno samo sebe uplakanog trebo da odglumi i to je to  Smile Malo filmova na mene ostavi bas neki utisak da ga bas tako jako preporucujem al ovaj je jedan od njih i zbog Havaja koji nisu ko na filmu  Smile
Pogledaj ga podsecacu te ko ti mene za Artista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Nema veze sa filmom ali neka ga ovde ...

Džejms Kameron se spustio na dubinu od 8,2 kilometara

Američki režiser Džejms Kameron spustio se u Tihom okeanu na dubinu od 8,2 kilometara, čime je postavio novi svetski rekord po dubini spuštanja u podmornici u koju može da stane jedan čovek.

Kameron još nije zadovoljan i namerava da se kasnije ovog meseca spusti na najnižu tačku na Zemlji koja se nalazi na 11 kilometara ispod površine mora.

Režiser filmova "Terminator", "Ambis", "Titanik" i "Avatar" želi da se spusti na Čelendžer, najdublju tačku Marijanske brazde koja je najdublja tačka Tihog okeana i ujedno najdublja tačka na svetu.

Ljudi su na Čalendžeru bili samo jednom - američka podmornica sa dvočlanom posadom spstila se na to mesto 1960. i zadržala 20 minuta.

Kameron je za spuštanje koristio "Dip Si Čelendžera", zelenu podmornicu tešku 12 tona predviđenu za jednu osobu, u čijem je dizajnu i on učestvovao. Režiser kao istraživač sarađuje sa Društvom Nacionalna geografija.

"Okeanske dubine su poslednja neistražena mesta na našoj planeti, koja nude blago dovoljno za 100 godina naučnog istraživanja", naveo je Kameron u ranijem saopštenju.

Kameron, koji je od detinjstva zainteresovan za okeanografiju, zaronio je na veće dubine 72 puta, od čega 33 puta na Titanik, o kome je 1997. snimio film nagrađen sa 11 Oskara. Nova, 3D verzija Titanika pojaviće se u bioskopima 4. aprila, na stogodišnjicu potapanja broda.

blic.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.53.10
mob
I-mate 30 Pro
Artiste je bezveze...Iron lady je dobar film...a ovaj sa Clooneyem ...je filmcic...ono...gledljiv...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Wtf...The Loved Ones izlazi u Americi sad za koji dan tek... Smile A ja ga gledao pre skoro 3 godine. Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
И онај нови филм са Кејџом тек треба да се појави у биоскопима а добра копија је већ одавно у промету. Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 22:50:40 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Da...skinuo sam ga, samo treba jos da ga odgledam.

Inace verovatno tek sad skupili pare za US...procitah sad, tacno tako.

Citat
"At the SXSW 2012 Film Festival today, Paramount's Insurge Pictures announced it will release The Loved Ones in theaters nationwide this June 2012 by offering moviegoers an exciting way to see it first.  Through an innovative collaboration with Tugg, Inc., a collective action web-platform that enables individuals to choose the films that play in their local theaters, fans can sign up today at www.TheLovedOnesMovie.com to book a screening and invite friends to see one of the most buzzed about horror films of the summer. Those who sign up will be given notice when they can begin to set their June screenings.  Chosen by popular demand to be part of Tugg's "Encore Screening Series" at the South By Southwest Film Festival 2012, The Loved Ones will screen at the festival on March 9th at 9pm at the Alamo Drafthouse Village in Austin, TX.

"Written and directed by Sean Byrne, The Loved Ones has steadily grown a large underground following due to its enthusiastic reception as a midnight movie favorite at festivals like SXSW, Fantasia and Toronto International Film Festival.  Described as 'Sixteen Candles meets The Texas Chainsaw Massacre' (FlickSided.com), the film has ardent supporters who have said The Loved Ones is 'raw horror fun done right' (HitFix.com) and 'one of the best pure horror flicks I've seen in ages' (JoBlo.com).

"'Those who have seen and heard about The Loved Ones have been clamoring for its theatrical release,' said Amy Powell, President, Insurge Pictures. "'his is a truly terrifying film that brings new meaning to the horrors of dating and we're excited to give fans the unprecedented opportunity to personalize their movie going experience.'

"'We're thrilled to work with Paramount's Insurge Pictures to help give fans everywhere the unique ability to share this movie with their community. The Loved Ones is the kind of film that shocks, horrifies and entertains in a way that's best experienced in a crowded theater,' said Tugg co-founders Nicolas Gonda and Pablo Gonzalez.

Realno bolje ovako, nego da Ameri prave rimejk...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21

Krece uskoro, na Disney-u...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 16:30:24 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 00:48:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.