Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 01:04:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 778908 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK610i R1ED
Treba da porade na hronologiji... nit je ova decenija gotova, nit film iz 2000. spada u nju...
Sto se tice liste, bez 21 grama, Pijaniste, Farenhajta 9/11, nema blage veze
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Fali i Old Boy.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Fali i Old Boy.

Definitivno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
pa kakvu prvu deceniju kad jos nije kraj decenije!!!  kako su ljudi glupi..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Skino sam Enemy At The Gates  Smile

malo se hvalim  Smile

edit:

Što se tiče novog Šerloka Holmsa, čuo sam vrlo podeljena mišljenja. Nekima je baš dobar film a po nekima Šerlok više koristi mišiće nego mozak što je više akcija nego ono što treba da bude... krimić. Ja ga nisam gledao...

Šta vi mislite?
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 12:19:17 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
Ja mislim da ljudi koji poznaju i shvataju nacin na koji radi Gaj Rici imaju samo reci hvale za ovaj film,on je morao ipak jedan karakter,atmosferu i radnju da prilagodi svom sistemu razmisljanja a sto je potpuno suprotno od svih dosadasnjih filmova o Serloku(a da opet ne izgubi onu svoju draz koju filmovi o Serloku imaju)...po meni ovaj film nije za oskara ali je svakako osvezenje u svetu filma i jedan od filmova koji ce se svakako pamtiti!

Evo predjenja radi,moja keva koja je odrasla uz Agatu Kristi,Serloka,Poaroa i sve o njima iscitala i odgledala,nije uspela ovaj film da odgleda ni do pola...njoj nije to to!!

Ja sam opet sa druge strane bio odusevljen filmom jer sam ga gledao iz drugog ugla(tj sa predznanjem ko je reziser i znao sam sta mogu da ocekujem) i zeljno cekam nastavak ukoliko ga bude bilo!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Citat
Evo predjenja radi,moja keva koja je odrasla uz Agatu Kristi,Serloka,Poaroa i sve o njima iscitala i odgledala,nije uspela ovaj film da odgleda ni do pola...njoj nije to to!!

e to me je zanimalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

malo se hvalim  Smile

edit:

Što se tiče novog Šerloka Holmsa, čuo sam vrlo podeljena mišljenja. Nekima je baš dobar film a po nekima Šerlok više koristi mišiće nego mozak što je više akcija nego ono što treba da bude... krimić. Ja ga nisam gledao...

Šta vi mislite?

одгледај слободно....филм за опуштање...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800

malo se hvalim  Smile

edit:

Šta vi mislite?

одгледај слободно....филм за опуштање...

hvala Uwe, zanimalo me je dal da ga gledam kao ozbiljan film ili onako neozbiljno sa ortacima kao i ostale blokbastere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Neko je ovde napisao (mislim da je to bio Skiner X) da svako vreme ima svog Holmsa.Upravo sam odgledao film (još sam pod utiscima) i mogu da napišem da je spomenuti bio u pravu.Ovo definitivno nije Holms o kom sam čitao u knjigama niti ga gledao na ekranu.Dojlov Holms je konzumiorao Kokain kao svi intelektualci tog doba (Frojd ga je u početku delio sa pacijentima),znao je danima da svira u samoizolaciji jedan isti ton na violini,poznavao je džiu džicu,bio je bolesno pedantan,lula,kapa i plašt su mu bili zaštitni znak...Kokain je u svim verzijama iz pedagoških razloga izbačen kao što je u ovom slučaju to urađeno sa lulom.Ima samo nekoliko scena sa lulom dok su kapa i plašt nestali.Ričijev Holms svira bez gudala,neuredan je,ima nos kao lovački pas i možda se ponekad drogira.Ima scena kad mu Votson kaže da se ne pije anestetik koji se koristi kod operacija oka.Pretpostavljam da je mislio na Kokain ili na neki od derivata kokaina koji se koriste u medicini.Meni se film svideo uprkos svim ovim navedenim odstupanjima od originala.Ne dopada mi se zbog specijalnih efekata ili vrhunski uzrađenih akcionih scena.Dopada mi se zato što je Votson dobio toliko manevarskog prostora kao i način na koji je Riči oživeo i prikazao London toga doba.R.D.Džunior je ovom ulogom samo potvrdio moje mišljenje da je trenutno jedan od najboljih glumaca današnjice,to se vidi u svakom kadru filma.Mogu samo da dodam da nisam jedini koji čeka nastavak filma.Ne bi se inače uzalud na kraju filma spominjao doktor Morijarti.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 01:04:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.