Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:48:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 733197 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
ovaj svarci ima da glumi do kraja vremena...

terminator na n...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Zašto bi koje pizde materine rimejkovali Džejkobovu lestvicu?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Treba žigosati neke narode nad kojima će tek vršiti invaziju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Producenti žele napraviti više posvetu originalu, a ne njegovu kopiju. Plan je osavremeniti priču novim situacijama i likovima no zadržati priču koja ispituje probleme i sadrži egzistencijalna pitanja.

Zvanična verzija Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Stiže još jedan 300 film?

Rađen po stripu Franka Millera, ovaj spektakl je rasturio na box officeu i postao jedan od najvećih filmskih hitova decenije. No priča nije završila smrću kralja Leonida, te nam je 2014. godine stigao i nastavak “300: Uspon carstva“. Iako ni blizu uspeha svog prethodnika, zarada od 45 miliona u SAD-u prvi vikend je bila i više nego dobra. Sada nam dolazi vest da Snyder razmatra nekoliko novih pravaca za 300 franšizu.

Zack Snyder želi 300 serijal rastegnuti kroz više istorijskih razdoblja, a u tu se priču uklapa i ona nedavna ideja kako žarko želi odati počast prvom predsjedniku SAD-a Georgeu Washingtonu, i to u obliku filma snimanog u stilu 300, koju je slavni reditelj nedavno spominjao.

U intervjuu koji je dao za Collider, reditelj je rekao kako je već raspravljao o ideji jednog 300 nastavka smeštenog za vreme Američke revolucije ili Bitke za Alamo, kao i filma čija bi se radnja odvijala u drevnoj Kini te u glavnu ulogu stavila nekolicinu rimskih vojnika.

“Želimo maknuti 300 iz drevne Grčke države te iskoristiti ovaj koncept, format i stil filma za snimanje priča o konfliktima smeštenim na druge lokacije u potpuno nevezanim istorijskim razdobljima,” otkrio je Snyder.

Naravno, ništa od ovoga ne jamči još jedan 300 film pošto je Snyder i inače pun ekscentričnih ideja koje nikada ne zažive.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Snajder je trenutno zauzet sa DC-jem tako da ce teze to biti u skorije vreme osim ako ne dobije otkaz tamo. Sto ce teze biti s'obzirom da ga je kritika ubila ali im je zaradio brdo para.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Previše tehnologije ubija film. A ovo što radi Snajder i njemu slični je upravo to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Sa kompjuterskih monitora na veliko platno, “Metro 2033” dobija filmsku adaptaciju

Veoma popularna akciona/horor video igrica “Metro 2033”, rađena po romanu Dmitrija Gluhovskog, konačno dobija svoju filmsku verziju. Nju će kreirati producenti Majkl DeLuka i Stiven Leureu.

To je priča o dečaku, Artjomu, koji je preživeo Treći svetski rat i zajedno sa ostalima živi u podzemnoj železnici ispod Moskve, koja je i dalje pod oblakom radijacije. Ono što će Artjom, zajedno sa svojim najbližima, saznati jeste da sadašnja situacija nije nešto najgore što je moglo da ih zadesi. Još veća opasnost vreba iza ugla.

Ostvarenje “Metro 2033” biće obrada romana, a ne igrice, tako da će postojati izvesne razlike, ali će se ista tematika provlačiti kroz ceo film. Mračna tematika, puna neočekivanih, napetih situacija i adrenalinske jurnjave i borbe.

“Moj roman i ja čekali smo da se ovo dogodi poslednih deset godina. Bio sam veoma oprezan oko davanja mog ‘mezimca’ holivudskim producentima, za adaptaciju, ali sada mislim da je roman u pravim rukama. DeLuka i Leureu imaju sjajnu viziju ovog projekta i osećam da je čast raditi sa njima”, rekao je autor, Gluhkovski.

Izvor prolog

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0

Snimanje filma o “grofu Vronskom” počinje na proleće

Čovek koji je Lavu Tolstoju poslužio kao inspiracija za lik grofa Vronskog u romanu “Ana Karenjina”; Ilustracija -wikimedia.com

Dokumentarno-igrani film o čuvenom ruskom pukovniku Nikolaju Nikolajeviču Rajevskom, koji je bio inspiracija za lik grofa Vronskog u romanu “Ana Karenjina” i poginuo u blizini Aleksinca, biće snimljen ove godine, a uloge će tumačiti i poznati srpski glumci.

Ovo najavljuju iz Aleksinačkog amaterskog pozorišta koje je koproducent filma zajedno sa “Laki produkcijom”. Kažu da će ovim filmom biti obeleženo 140 godina od pogibije ovog čuvenog ruskog vojnika.

Film će režirati Goran Erčević, ulogu pukovnika Nikolaja tumačiće Dejan Tončić, a učešće su potvrdili i glumci Branislav i Tomislav Trifunović i Ljiljana Stjepanović. Ivan Bekjarev biće u ulozi naratora - kaže Miloš Paović iz Aleksinačkog pozorišta.

Napominje da će neke od uloga biti poverene i aleksinačkim glumcima.

Film će se snimati na lokacijama na Krimu, Sent Peterburgu, na Šarganu, manastiru Sveti Roman kod Đunisa i na teritoriji Opštine Aleksinac. U Aleksincu će se snimati u maju - objašnjava Paović.

Kaže da je plan da premijera bude organizovana u Aleksincu u septembru ove godine, na dan pogibije Rajevskog.

Pukovnik Rajevski poginuo je kao dobrovoljac u srpsko-turskom ratu 1876. u Gornjem Adrovcu kod Aleksinca, a na mestu pogibije podignuta je crkva posvećena njemu, poznata pod nazivom Ruska crkva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:48:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.