Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 00:57:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 777680 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Ако неко оцени филм са округлом нулом ... је л' то подразумева да га је одгледао до краја? ...

Пошто ја рецимо тешко би могао да изгурам до краја са гледањем филма који ми апсолутно иде на живце ... а ако га већ нисам одгледао до краја не бих му баш залепио нулицу ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
isto kao sto moj jedan drugar ocenjuje pajtonovce sa nulom

Smile Blasphemy!

da...ali to je njegovo misljenje i poimanje stvari....njemu je vrhunac komedije harold & kumar i kad jonah hill prica sa svojim blagouspavljujucim glasom...

zmaj...ja film koji pocnem uvek odgledam do kraja kakav god on bio....ne volim da ne zavrsim zapoceto
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
ja sam odrastao na nizoj b produkciji...zapanjio bi se koliko tu ima kvalitetnih filmova

ne bi ... a i zavisi kako gledas na to ... ako ga gledas otpocetka kao 0/10 onda ima drugaciju ocenu na kraju ako me kapiras ...

Citat
ytp....naravno da je ocena subjektivna...moja je i ja tako mislim...ja npr ne mogu da nadjem nijedan kvaltet koji poseduje film npr "i love you man"....ako se film vodi kao komedija logicno je da cu se nasmejati bar 5 puta u toku tog filma...ja se  nisam nasmejao nijednom...koju ocenu da mu dam?mozda ja ne shvatam sta je pisac hteo da kaze sa tim filmom ali to sam samo ja...isto kao sto moj jedan drugar ocenjuje pajtonovce sa nulom....coveku to nije smesno a ja se kidam od smeha

znam da ne moze biti totalno objektivna ali ne treba ni da bude lisena nje, ako nista bar kazes muzika je dobra, mora da ima nesto dobro, ocu reci ne mozes samo negativne strane da gledas a odgledao si film do kraja, cast izuzecima ima stvarno filmova koje treba zabraniti ... a taj sto ocenjuje pajtonovce sa nulom nije odgledao ni 15 min nit je igro onu opicenu igru kad zec ubica odseca glave, i on je jedan od milion...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
ako ga gledas otpocetka kao 0/10

kad zavrsim film onda dajem ocenu...svakom filmu ja pruzim sansu(pa cak i filmovima paris hilton Smile) nemam nikakve predrasude o bilo kom filmu...uvek ga prvo odgledam pa tek onda formiram svoje misljenje

Citat
a taj sto ocenjuje pajtonovce sa nulom nije odgledao ni 15 min nit je igro onu opicenu igru kad zec ubica odseca glave, i on je jedan od milion...

ne verujem da mozes i da zamislis koliko ljudi ne konta pajtonovce...ti se mozda kreces u drustvu ljudi kojima je to cool i koji to kontaju pa ti je nenormalno da postoji dosta njih kojima pajtonovci nisu smesni...evo,pitaj npr lika pod nick-om "predsednik1" da li su njemu smesniji pajtonovci ili seth rogen? reci ce ti da je seth rogen car a da za ove nije ni cuo Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Nisam baš u toku zadnjih 12h i nisam baš imao vremena da čitam zadnje strane(ovih dana idem na odmor).Zato se unapred izvinjivam ako "malo" iskačem iz teme.Dobre filmove(najbolje)kod nas i u svetu su snimili ljudi kojima režija nije bila izvorna profesija.Najbolje preporuke(kritike)su davali ljudi koji nisu bili ni na jednom platnpm spisku.Negde sam napisao da čovek ne treba da bude genije da bi video da je car go.Isto je i sa filmom.Na prvi pogled vidim da su se ovde desile neke promene.Iz iskustva znam da svaka promena ne mora da znači pomak na bolje.
   Skinuo sam Public Enemies i odgledao sam ga na preskok.Na prvi pogled obećava i izgleda mi dobar.Mada na moj sud utiče to što u njemu igra Branka Katić i što ga je snimio Majkl Man.Man je snimio dosta prosečnih fimova i uradio dosta scenarija.Mada,uzevši u obzir šta se sve danas snima i reklamira,on uopšte nije loš.Mene je "kupio"svojim Krimi Pričama koje sam rado gledao i gledam ih još uvek.Bolje  Public Enemies nego Paris Hilton ili neka druga "sirotica"koja puni naslove i blagajne a prazni glave.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
'bala vas paris hilton, ja nikog od svojih nisam cuo da je gledao nit sam video na box office-u , jos kad mi poredite tu s drugim filmovima ... nije apsolutno nikakvo merilo

Citat
kad zavrsim film onda dajem ocenu...svakom filmu ja pruzim sansu(pa cak i filmovima paris hilton Smile) nemam nikakve predrasude o bilo kom filmu...uvek ga prvo odgledam pa tek onda formiram svoje misljenje

bas ga formiras ... 0/10 objasnio si mu neke stvari

Citat
ne verujem da mozes i da zamislis koliko ljudi ne konta pajtonovce...ti se mozda kreces u drustvu ljudi kojima je to cool i koji to kontaju pa ti je nenormalno da postoji dosta njih kojima pajtonovci nisu smesni...evo,pitaj npr lika pod nick-om "predsednik1" da li su njemu smesniji pajtonovci ili seth rogen? reci ce ti da je seth rogen car a da za ove nije ni cuo

to je druga stvar, goli pistolj je goli pistolj ... scary movie isto .. bas zato kad pises o njemu, kazes - ko voli klasicnu parodiju a la lesli nilsen svidece mu se , meni se nije zbog toga i toga itd.

Citat
Dobre filmove(najbolje)kod nas i u svetu su snimili ljudi kojima režija nije bila izvorna profesija.Najbolje preporuke(kritike)su davali ljudi koji nisu bili ni na jednom platnpm spisku.

ne znam bas ali me zanima, koji su to filmovi i preporuke ?

Citat
Negde sam napisao da čovek ne treba da bude genije da bi video da je car go.

ali ako si prostodusan, gledas film sa predrasudom i sa zeljom da ga sto pre opljujes, neces videti ni cara, ni odelo ni penis ...

« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 22:17:12 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat
Naravno i potpuno ispravno , jedino moje mišljenje je bitno i presudno kada odgledam neki film , to što se nekome nešto dopada ili ne a kosi se sa mojim ukusom je potpuno ne bitno , ima filmova sa kojim sam ja oduševljen dok drugi nisi , sto ljudi sto cudi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
sto ljudi sto cudi ...

poenta je sto neki to ne shvataju i misle da je to sto se meni ne svidja transqracpalacsalvation atak na samu njihovu licnost Smile

Citat
bas ga formiras ...

da...formiram ga...a ti ako imas neki problem sa mojim misljenjem-jednostavno ga zaobidji....ne razumem zbog cega je to komplikovano...ako ti hoces da pises neke profi kritike po onom sablonu koji si postavio...samo napred...ali ne trazi od nekog drugog da to isto radi...meni je ok da dam 0/10 za komediju gdwe se nisam nijednom nasmejao...beznacajno je da li je dobra kamera,muzika ili scenografija...film nije posluzio svrsi-nije me nasmejao-ende.....nekom drugom je bio smesan-super sto se mene tice Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
poenta je sto neki to ne shvataju i misle da je to sto se meni ne svidja transqracpalacsalvation atak na samu njihovu licnost

ako ciljas na mene, ja mislim da ste preterali ... nema tema na kojoj nije spomenuto i gde nisu ismevani ljudi koji svesno odgledaju ponekad glup film ... sto je kuliminiralo blacenjem filma koji nije ni izasao u bioskope ...

Citat
da...formiram ga...a ti ako imas neki problem sa mojim misljenjem-jednostavno ga zaobidji....ne razumem zbog cega je to komplikovano...ako ti hoces da pises neke profi kritike po onom sablonu koji si postavio...samo napred...ali ne trazi od nekog drugog da to isto radi...meni je ok da dam 0/10 za komediju gdwe se nisam nijednom nasmejao...beznacajno je da li je dobra kamera,muzika ili scenografija...film nije posluzio svrsi-nije me nasmejao-ende.....nekom drugom je bio smesan-super sto se mene tice Smile

pa formiras ga kao zesci drkadzija ako dajes nule ... nije realno ..

i nije poenta u profi kritikama, vec samo u konstruktivnoj kritici .. to je poenta svo vreme ..

ne samo za to nego za sve u zivotu ...

neces devojci da kazes 'sranje' za novi sesir, nego ces joj reci, bolje ti stoje kacketi na tvoj oblik glave... mora da shvatas razliku ... kritika sama po sebi , ne vodi nicemu

dakle, film je los - to - to - i to ... ako svi pocnju tuga, njesra, tebra ... meni se to ne svidja ... ali nije to ni bitno, vec to vodi u neko jednoumlje .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Sensation
S obzirom da sam "jednom nogom u grobu" verovatno spadam u klan "umetnika"...ja nisam nikakav umetnik  al hvala! Nego ljudi,aj budimo malo realni i pokusajmo da budemo objektivni,ja se stvarno ne secam da je neko neki film opljuvao na keca a pogotovo da je bilo napisano nesto na foru,ugao svetlosti ne odgovara potamljenosti kadra i takva neka slicna sranja...par puta sam u postovima pokusavao da malo ilustujem situaciju ovde i nije mi uspelo pa cu probati poslednji put,ovaj put slikovito!

Recimo da tema foruma nije film nego muzika..i sad recimo neko voli seku Aleksic a neki Andrea Bocelija...
S obzirom da se vise slusa Seka(nazalost),ima vise ljudi koji je brane i ne dozvoljavaju nista ruzno o njoj da se kaze a za Bocelija su culi na TV-u i ne znaju ni jednu njegovu pesmu,niti kojom se muzikom bavi,eventualno znaju da je slep(ako i to znaju)...

Jel to znaci da je Seka bolji muzicar? Zato sto ovde ima vise ljudi koji je gotive jer za nista bolje nisu ni culi??!!

Ovde niko od nas nikoga ne ugrozava,proziva,niti bilo ko kome brani da neki film pogleda. Svrha bilo kog foruma jeste u iznosenju svog i slusanju tudjeg misljenja o necemu...jos jednom ponavljam i pitam nek mi neko nadje post koji kaze: ko pogleda taj i taj film celava mu keva,ili glup je ko noc!! Neceta ga naci...pronaci cete dobronamerne postove kojima smo ocenjivali neke filmove koje smo na srecu(ili mozda nesrecu) imali sa necim da uporedimo,pa da ocenimo!!

Ukoliko zelite da ovaj forum postane turbo folk forum,izvolite... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 00:57:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.