Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 18:38:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795218 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
'Luther' se vraća kao mini serija

Idris Elba je održao svoje obećanje kad je rekao da još nije kraj!

Kreator originalne britanske serije Luther Neil Cros nema nameru da raditi (punu) četvrtu sezonu, ali sad stiže službena potvrda iz BBC-a da ćemo nastavak ipak gledati, ali u obliku dvosatne mini serije.

Specijal će imati dve epizode, a Idris Elbaće će se ponovno pojaviti u ulozi detektiva Johna Luthera. Zanimljivo je što će specijal ko-producirati BBC America pa postoji mogućnost da će biti nekako vezan s američkom preradom za čiji je pilot prava otkupio 20th Century Fox.

"Otkako smo se pozdravili s Johnom Lutherom, nekako sam se i dalje pitao što se sledeće dogodilo. Odlučili smo ipak saznati šta je bilo dalje", stoji u novoj izjavi Neila Crosa na Den Of Geek.

Osim što ćemo dobiti mini seriju, govori se i da nas čeka potencijalni film, odnosno da je mini serija uvertira za film sledećih godina jer je popularnost serije veoma velika.

Dve epizode trajaće ukupno dva sata, snimanjeje krenulo u martu a specijal serije Luther se očekuje krajem 2015. godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Počelo je i probably the Oscar goes to  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Najavljen nov reboot filma "A Nightmare On Elm Street"
Bill Murray će se pojaviti u "Ghostbusters" reboot-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Sveštenik beogradske nadbiskupije otkriva tajne egzorcizma

Povodom premijere filma „Tajne Vatikana“ razgovarali smo sa sveštenikom Aleksandrom Ninkovićem iz Beogradske nadbiskupije. On nam je otkrio kako katolička crkva u 2015. godini gleda na egzorcizam i kako se prepoznaju zaposednute duše.

U ovom jedinstvenom intervjuu sveštenik govori o obredu, istoriji i egzorcizmima koji su se događali na teritoriji Srbije.

Film “Tajne Vatikana” govore o zastrašujućoj priči dvadesetsedmogodišnje devojke koja počinje da ima razoran uticaj na sve ljude oko sebe, dovodeći do smrti i ozbiljnih nesreća. Lokalni sveštenik smatra da je ona zaposednuta i obraća se Vatikanu za pomoć. Međutim, drevne sataničke sile su moćnije nego što oni zamišljaju. Ultimativna borba između dobra i zla počinje.

Reditelj ovog ostvarenja je Mark Neveldin, dok glavne uloge igraju Kejlin Robertson, Dagrej Skot i Đimon Hounson. Pogledajte ovaj film u bioskopima od 30. jula.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Novi snimci trejlera „Ratova zvezda“

Novi trejler za film “Ratovi zvezda: Buđenje sile” pojavio se na kanalu korejskog Jutjub kanala sa nekoliko sekundi novih snimaka.

Ljubitelji Ratova zvezda su bili zabrinuti da će novi filmovi izgubiti prepoznatljivu estetiku koja je originalnu trilogiju učinila najuspešnijom.

Međutim, novi režiser J. J. Abrams je veoma posvećen da ostane veran staroj formuli uz dodatke najboljih specijalnih efekata.

Radnja filma se odvija 30 godina nakon Povratka Džedaja, a većina uloga je pripala prvobitnim glumcima koji sada repriziraju svoje popularne uloge.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Glumačka ekipa za film 'Čudesne zveri i gde ih naći' sve brojnija

Prvi nastavak nove trilogije spisateljice J.K. Rowling, Čudesne zveri i gde ih naći, krenuo je sa proširenjem čarobnjačkog sveta Harryja Pottera.

Nekoliko glumaca je bilo u poteri za ulogu koju je na kraju osvojio Dan Folger, najpoznatiji prema svojim humorističkim ulogama, primera radi u komedijama Vatrene loptice i Obožavatelji. Među nesumnjivo snažnom konkurencijom Dan Folger je, kako izveštava Variety, oduševio svojom ulogom i tako postao glumac koji će preuzeti jednu od vodećih uloga, onu nečarobnjaka i antagonista Jasona.

Glavnu ulogu istraživača magičnih bića Newta Scamandera u filmu će preuzeti Oscarom nagrađen glumac Eddie Redmayne. Ostale vodeće uloge takođe su popunjene.

Glavna ženska uloga, uloga ključne Porpentine ili skraćeno Tine, preuzeće Katherine Waterston koju smo mogli da gledamo u filmu Skrivena mana, a videćete je i u biografskom filmu Steve Jobs. Mlađu sestru Tine, Queenie, igraće Alison Sudol, muzička zvezda kojoj će ovo biti debi na velikom platnu.

Osim toga, Ezra Miller se još uvek nalazi u pregovorima za poslednju glavnu ulogu. Nadamo se kako će uskoro stići i potvrda te vesti.

Scenario koji je pripremila sama autorka J.K. Rowling režiraće David Yates. Prvi deo Čudesnih zveri u bioskopima očekujemo 18. novembra 2016. godine, drugi je na rasporedu 2018., a treći 2020. godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Najavljen Baywatch film, Zac Efron i Dwayne Johnson za sada poznato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Kolin Farel igra čarobnjaka u novom Hariju Poteru

Irski glumac Kolin Farel će u novom filmu o Hariju Poteru “Fantastic Beasts and Where to Find Them” tumačiti lik čarobnjaka Grejvsa.

Scenario za to ostvarenje je napisala britanska književnica, tvorac Harija Potera Dž. K. Rouling, režira ga Dejvid Džets, a pored Farela igraju i Edi Redmajn, Ketrin Vaterson, Ezra Miler i Alison Sudol.

Grejvs u Njujorsku upoznaje Njuvta Skamandera, glavnog lika kojeg glumi Edi Redmejn, a koji ulazi u avanture sa tajnim društvom čarobnjaka i veštica pokušavajući da dokumentuje magična stvorenja.
Te dogadjaje će 70 godina kasnije proučavati Hari Poter. Film na velikom platnu treba da se pojavi 18. novembra 2016. godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Valjda će zvati Martin Freeman-a ovog puta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio u novom filmskom projektu

Režiser Martin Scorsese i glumac Leonardo DiCaprio ponovo su se okupili radi filmske adaptacije knjige Erika Larsona iz 2003. godine "The Devil in the White City".

Očekuje se da DiCaprio glumi serijskog ubicu, dr. HH Holmesa, koji je koristio Svetski vašar u Chicagu u 1893. godini ikako bi namamio svoje žrtve.

Holmes je tvrdio da je ubio 27 ljudi - iako je prema nekim kasnijim procenama broj njegovih žrtava iznosio skoro 200.

To će biti šesti put da DiCaprio sarađuje sa Scorseseom.

Njihovi raniji filmovi uključuju naslove poput "Vuk s Wall Streeta", "The Departed" i "Bande New Yorka.

DiCaprio je, sudeći po medijskim izveštajima, kupio filmska prava za "The Devil in the White City" u 2010. godini.

To je priča o dr. Holmesu, koji je preuredio veliku zgradu u Chicagu i pretvorio je u ono što će postati poznato kao "Zamak ubistava".

Zgrada ima sobu sa skrivenom gasnom cevi kako bi se ugušile žrtve, tobogan za ubacivanje tela u podrum, i u podrumu skriven mesarski sto za komadanje tela i peć u kojoj su nađeni ostaci ženske odeće.

Scenario će napisati Billy Ray, koji je napisao scenario za filmove" Kapetan Phillips" i "Igre gladi".

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 18:38:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.