Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2026, 11:24:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 814455 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Dzigerka mi se prevrne kad procitam ovo prezime ...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Channing Tatum će glumiti Gambita

Channing Tatum će igrati ulogu Gambita u X-Men: Apocalypseu pre pojavljivanja u svome vlastitome filmu, piše The Hollywood Reporter.

Iako ni jedan pisac niti reditelj do sada bio uključen u projekt (barem koliko se zna), vrlo je verovatno da je Gambit „Bezimeni FOXov i Marvelov projekat“ kome je release date trenutno zakazan za 18.7.2018.

Kreiran od strane Chrisa Claremonta i Jima Leeja u 1990., mutant rodom iz New Orleansa jako je brzo postao miljenik publike zbog svoje moći upravljanja kinetičkom energijom i sklonosti prema krađi. Jedino pojavljivanje ovog lika na velikom platnu do sada je bilo u X-Menu Origins: Wolverine, a tu ga je glumio Taylor Kitsch.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Mislim da je prolog zakasnio malo jer je ovo stara vest jedno godinu dana, release date je zakazan trenutno za 7.10.2016, režiser je Rupert Wyatt, do sada nisam video da će se pojaviti u Apokalipsi, Kitsch mi bolji od Tatuma kao što sam ranije napisao.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 22:30:34 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
I Mark Wahlberg u akcionom filmu 'Mile 22'?

Mark Wahlberg i Peter Berg nalaze se u pregovorima sa STX Entertainmentom, nedavno pokrenutim filmskim i televizijskim studijem, da se udruže u akcionom filmu Mile 22. Berg će režirati dok bi se Wahlberg trebao naći u glavnoj ulozi.

Prvakinja UFC-a koja je postala glumica, Ronda Rousey i Iko Uwais, koji je glumio u hvaljenim borilačkim filmovima Racija: Iskupljenje i njegovom nastavku Racija 2: Berandal, takođe će glumiti u filmu.

Scenario, koji potpisuje Graham Roland, govorio o agentu CIA-e (Wahlberg), stacioniranom u Indoneziji sa zadatkom transportovanja kompromitovanog doušnika iz centra grada do aviona za beg, koji čeka na aerodromu udaljenom 22 milje.

Na putu do aerodroma moraju se suočiti sa korumpiranom policijom, kriminalnim vođama i teško naoružanim lokalcima. Celi se pakao urotio da ih spreči da stignu do aviona.

Wahlberg i Berg su već pre sarađivali i to na filmu Jedini preživeli, a trenutno za Lionsgate rade dramu katastrofe o eksploziji naftne bušotine koja se dogodila u aprilu 2010. godine Deepwater Horizon, koja u bioskope stiže krajem septembra 2016. godine.

Izvor prolog

Mislim da je prolog zakasnio malo jer je ovo stara vest jedno godinu dana, release date je zakazan trenutno za 7.10.2016, režiser je Rupert Wyatt, do sada nisam video da će se pojaviti u Apokalipsi, Kitsch mi bolji od Tatuma kao što sam ranije napisao.

Moguće je, svakom se desi da omane.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Izgleda da će biti X-Men/Fantastic Four Crossover.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
1.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Human Torch je crnac  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
I Peter Sarsgaard u 'Sedmorici veličanstvenih'

Rimejk filma Sedmorica veličanstvenih iz 1960. nalazi se pred vratima, a produkcija samo što nije počela. Ono što se čekalo jest da se popuni glumačka ekipa, a Sony i MGM napokon su našli svog negativca tako da je sada sve spremno.

Glumac Peter Sarsgaard nalazi se u poslednjoj fazi pregovora za ulogu Bartholomewa Boguea, razbojnika čiji odmetnici ubiju muža žene koja je unajmila grupu plaćenika da preuzmu mali grad koji je postao Bogueovo sedište.

Istovremeno je film reditelja Antoinea Fuquae ostao bez jednog revolveraša nakon što je Jason Momoa odustao od filma u kojem glume Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Haley Bennett, Byung-Hun Lee i Matt Bomer.

Proširile su se glasine kako je Momoa odustao od filma zbog oskudnog teksta i ne preterano značajne uloge u filmu ali studio je odbacio te tvrdnje. Verovatnije je da nije mogao uklopiti snimanje u raspored jer ga čeka angažman u nekoliko filmova u ulozi Aquamana.

Sedmorica veličanstvenih nas u bioskopima očekuju sredinom januara 2017. godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Warcraft film dobio interaktivni trailer od 360 stepeni

Američka filmska kompanija Legendary Pictures je na YouTubeu objavila prvi trailer za svoj nadolazeći Warcraft film.

Kao što i sami možete videti u nastavku, reč je o interaktivnom traileru od 360 stepeni, u kojem možete uživati u pogledu na legendarni glavni grad Alijanse, Stormwind - i to sa leđa grifona u letu.

Trailer je prvobitno objavljen prošlog vikenda, tokom Comic-Cona 2015, ali je sve do pre par dana bio dostupan samo unutar posebne Legendary VR iOS i Android aplikacije.

Radnja filma prati dešavanja iz originalne Warcraft: Orcs & Humans igre, RTS-a koji je Blizzard objavio krajem 1994. godine, a za scenario i režiju je zadužen Duncan Jones, kojem možemo zahvaliti za genijalni Moon i odlični Source Code.

Film je trenutno u postprodukciji, a u bioskopskim dvoranama se očekuje 10. juna 2016. godine.

(Kao i kod drugih videa od 360 stepeni i ovde važi preporuka da trailer pogledate u Google Chromeu ili mobilnoj YouTube aplikaciji).

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Najavljena adaptacija Batman: The Killing Joke sa Hamilom.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2015, 17:13:36 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ridli Skot snima film o narko-bosu 'El Čapu'

Slavni britanski reditelj Ridli Skot, poznat po filmovima „Osmi putnik“ i „Blejd raner“ snima film o meksičkom narko bosu Hoakinu Gusmanu, zvanom „El Čapo“, koji je nedavno pobegao iz visoko obezbeđenom zatvora, prenosi „Holivud reporter“.

Ridli Skot i studio Foks su odlučili da na velikom platnu adaptiraju bestseler „Kartel“ američkog pisca Dona Vinsloua, inspirisan meksičkim kriminalcem koji je drugi put pobegao iz zatvora u poslednjih 14 godina, prenosi Tanjug.

Knjiga „Kartel“ koja je izašla u junu ove godine doživela je veliki uspeh, ali ne pominje direktno meksičkog mafijaša već period šverca drogom od 2004. do 2014. u kojem je „El Čapo“ bio kriminalno aktivan.

Skot je već pominjao meksičke narko-klanove u svom filmu Kartel iz 2013. godine u kojem glume Majkl Fasbinder, Penelope Kruz i Havijer Bardem.

Pored Osmog putnika (1979) i Blejd ranera (1982), Skot (77) je snimio Crnu kišu (1989),Telmu i Luiz (1991), Belu oluju (1996), Gladijatora (2000),Hanibala (2001), Robina Huda(2010) i Prometeja (2012).

Britanski reditelj je prošle godine snimio film o biblijskoj ličnosti Mojsiju, Egzodus: Bogovi i kraljevi s Kristijanom Bejlom u glavnoj ulozi.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2026, 11:24:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.