Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:14:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 733922 puta)
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Mar 2015, 01:55:25
Al Paćino nije hteo da glumi u 'Kumu'

Ovde je malo pricao o tome

« Poslednja izmena: 11. Mar 2015, 10:42:45 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
ovo me podseca na
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Mar 2015, 01:55:25
Al Paćino nije hteo da glumi u 'Kumu'

Američki glumac Al Paćino nije želeo da glumi Majkla Korleonea u kultnoj trilogiji 'Kum' i smatrao je da je reditelj Fransis Ford Kopola "pomalo lud" što je instistirao da tada mladi glumac prihvati tu ulogu.

Filmski istoričari imaju dokumentovano da je tada anonimni Al Paćino pobedio rivale kao što su Džek Nikolson, Robert Redford i Voren Biti, ali i podatke da je tada malo poznati Robert de Niro, koji igra mladog Vita Korleonea, postao slavan posle te uloge iako nije bio u prvoj glumačkoj podeli, prenosi Gardijan.

"Ja nisam želeo da igram u "Kumu", rekao je oskarovac Paćino i dodao da ga niko nije želeo sem Kopole "za koga sam mislio da je pomalo lud, a on je želeo samo mene".

"Čak sam ga i pitao "šta radiš to Fransise? Oni me ne žele", priseća se Paćino. Naravno, i iz Varner Brosa su pitali "ko je ovaj klinac? Zašto ti se on sviđa, šta u njemu vidiš".

Ovaj glumac veteran u svojoj 74 godina otkrio je da ga je Kopola primetio pošto ga je gledao u ulozi tinejdzera narkomana i podseća da ni Marlon Brando nije bio prvi izbor studija za ulogu samog kuma, Don Vita Korleonea.

"Frensis me je video u predstavi zvanoj "Does a Tiger Wear a Necktie?" i za tu ulogu sam osvojio Tonija, a on me je zatim uzeo pod svoju naklonost", rekao je Paćino i dodao da je zbog toga veoma srećan jer je Kopola veliki čovek.

"Tada sam mislio da će Kopola izgubiti posao, posebno što studio Vorner Bros, uz dužno poštovanje, nije želeo ni (Marlona) Brandoa", koji je glumio don Vita Korleonea, navodi Gardijan.

Paćino sve do scene u lokalu i ubistva nije bio prihvacen kao prvi izbor, sve do tad su uporedno snimali scene svi glumci koji su bili u opticaju. Koliko se sjećam i Džejms Kan je bio u izboru za Majkla prije Paćina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Jel gledao neko ovaj focus... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
  Kum ima dugu predistoriju. Smile
  Gledao sam dokumentarac i priču o tome kako je nastao Kum. Mislim da je to bilo na ART TV-u. Uglavnom je pričao Kopola koji je tek trebao da se dokaže. Producenti nisu bili baš darežljivi jer je on ipak bio neko ko se nije dokazao a još je tražio baš Branda u filmu. Brando se od ostalih starih asova koji su bili na zalasku karijere razlikovao još po tome što je bio težak za saradnju. To što se podgojio i što su filmovi u čijem je stvaranju učestvovao loše prolazili na blagajnama je bio razlog više što Kopola nije dobio novac. Sve što je dobio bila je kamera sa kojom je otišao na razgovor sa Brandom koji je prethodno pročitao scenario. Brando ga je zakazanog jutra dočekao kod svoje kuće. Bio je u u nekom penjoaru jer se tek probudio, sav podbuo i sa perčinom. Ponudio je Kopolu kafom i dok su je pili on je počeo da objašnjava kako on vidi lik Kuma. Dok je pričao počeo je sa transformacijom. Sklonio je perčin, u usta je stavio papirne salvete da bi naglasio obraze da bi na kraju izmenio glas. Pročitao je da je Don Vito bio ranjen i da je to po njegovom mišljenju uticalo i na glas.
  Kopola je sve to snimio i odneo producentu koji je već rasturio ekipu koja je prošla audiciju (uključujući i Paćina) jer je mislio da od filma nema ništa. Jedva je odvojio vremena da odgleda Kopolin snimak koji je prvi put prekinuo posle nekoliko minuta. Prekinuo je jer je pitao Kopolu šta mu sve treba a onda je nastavio da gleda Branda.
  Paćina su jedva pronašli jer je već bio angažovan u nekom nisko-nisko budžetnom hororu u kom je bio zombi statista.
  Ostalo je sve legenda. Kum je bio prvi pravi blokbaster koji je bio odskočna daska za mnoge, uključujući Paćina i zvezde koje su počele da tamne.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Stalone najavio film „Rambo: Last Blood“

Glumac Silvester Stalone najavio je naslov petog filma o Džonu Rambu, koji će se zvati „Rambo: Last Blood“, prenosi portal Variety.

Stalone je na Twitteru objavio ove nedelje da će snimati biografski film o gangsteru Gregoriju „Grim Reaper“ Skarpi nakon što završi „Rambo: Last Blood“.

Sedam godina je prošlo otkada je Stalone reprizirao ulogu vijetnamskog veterana Džona Ramba. Poslednji film „Rambo“ zaradio je 113 miliona dolara.
Stalone će takođe pisati scenario za film.

Glumac će se vratiti i drugoj poznatoj franšizi ovog mjeseca. Na Twitteru je naveo da se uputio u Filadelfiju gdje će igrati Rokija Bilbou po sedmi put u filmu Rajana Koglera.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Na kraju ima da ispadne ko sto je "Family Guy" predvideo.  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
 Smile Smile Smile

Zanimljivo je da sam nešto napisao kad sam otvorio temu o nadolazećem Rokiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Čini mi se da je neko tražio dobar snimak za Wild 2014 tako da je izašao. Hobit bitka pet armija extended verzija bi trebalo da je duža za 30 min. Ovde ima šta će biti, spojler http://lotr.wikia.com/wiki/The_Hobbit_Extended_Edition, https://atolkienistperspective.wordpress.com/2014/12/16/the-battle-of-the-five-armies-extended-edition-speculation/
« Poslednja izmena: 14. Mar 2015, 22:47:07 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Last last no more blood....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:14:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.