Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:25:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 777509 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Него,скинуо сам онај филм,мало касније ћу га погледати,још мало ће Милорад Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
i eve mene , ko ovca medj vukove ... cenim da ima malo mojih istomisljenika pa sam vec spreman na lavinu pljuvacine ili neodobravanja ...

za pocetak pitanje : da li mislite da neko moze da bude kriticar filmova (a narocito strastveni) a da realno nista nije ostvario u tom polju ?

no sta ja mislim o tome, moje neko skromno misljenje (ako se neko napravi pametan i kaze - 'zaista je skromno', moze i tako) ...

... je da su me uvek nekako skoro pa nervirali ti 'veciti kriticari' ili teoreticari ... ne samo filmofili vec i u muzici, fotografiji itd.
... lako je popljuvati, reci 'sranje', tesko je srociti konstruktivnu kritiku ... zasto, sta sve moze bolje.

evo ja recimo, rado primam konstruktivne kritike za moje fotografije od (i iskljucivo) nekih ljudi koji i sami sa vremena na vreme pokazu svoje fotke i izloze sebe tudjoj kritici ... to je samo primer, polazim od sebe i svoje price ...

i cini se da je ovde na bureku zavladao nekakav trend, gledanja sa visine na filmove, lici na neki snobizam ... prosto se jedva ceka, ko ce prvi da ispljuje neki film ... i ne daj boze da je holivudski a odlicno je ako sto vise moras da iscupas jezik da bi oponasao dijalekt aktera , sto mi isto nije jasno, koga boli uvo odakle je film ako je dobar .. osim ako neko ne misli da holivud nista dobro nije nikad doneo ?

ja zaista nemam nista protiv da neki od vas pokazu neka svoja dela , i da nastave da budu strastveni kriticari ... jer su oni licno dokazali da se to moze bolje ... ali ovako, nekako deluje isfrustrirano i maltene se granici sa nekom mrznjom ... moj utisak
... pritom se i zesce napljuju ljudi koji vole da svesno gledaju glupe filmove jer tako odmaraju mozak, ljudi koji to gledaju kao neku razonodu (sa neke pozitivnije a ne sa strane kritike) ...

ali bilo kako bilo i sve to bi mi manje smetalo da sam video zaista nesto malo skolskog znanja o kinematografiji ili reziji ili produkciji, fotografiji ... svima je jasno da se filmska kritika deli na objektivni i subjektivni deo ...

... nemam ja nameru da sad pljujem nekog, vec samo mislim da oni koji su zaista okoreli filmofili u dusi , ne treba da idu previse u tu subjektivnost vec da stvarno pocnu da analiziraju filmove:

da traze greske, gde recimo kadar kamere rusi osu akcije ili zasto, kakva je montaza, da li pozadinska muzika dobro naglasava i povezuju tu unutarnju radnju karaktera, kakve su lokacije, kontinuetet akcije ... kakva je gluma u dugim kadrovima, rupe u scenariju ... i jos 350 stvari .

toliko od mene, nisam pisac i nisam darovit za ovakve elaboracije ali kapiram da cete me shvatiti dobronamerno, mozda ja gresim, mozda mi se samo cini, mozda sam u pravu za neke ali ne i za tebe koja/ji citas ovo ... ko me shvati kao drkadziju, sta sad ... meni niti iz dzepa nit u dzep ...
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 20:25:22 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Sensation
Hmmm...donekle delim tvoje misljenje,ali...(odmah da se ogradim,ja sam samo ljubitelj filmova i nikako filmski kriticar,bavim se medicinom inace,tako da sam samo "rekreativac"koji je odgledao dosta filmova i volim o tome sa nekim da prokomentarisem)...
Elem...mislim da na ovom forumu postoje zaista odlicni poznavaoci filma koji su se tome posvetili i dosta se moze pametnog i poucnog procitati,takodje mislim i da postoji u nekom trenutku i taj momenat pretervanja oko sitnica itd...ali mnogo ima vise ljudi koji o filmu ne znaju ama bas nista Smile i koji uzivaju da ubedjuju druge u neke apsolutne gluposti koje mene extremno nerviraju!!

Nemam ja nista protiv onih koji gledaju sranje filmove da bi se opustili,ili skrenuli misli od nekih problema,ili su se napili,ili im je dosadno,itd...stvarno nemam nista protiv! Nervira me sto dodju ovde i proseravaju se kako su ti filmovi remek dela

E sad,ako nas nekoliko napise nesto suprotno o tom "remek delu" odmah postajemo partibrejkeri jer smo u manjini...e pa sad ajde ti meni kazi gde je tu objektivnost u bilo kom obliku?

Ja protiv tebe nemam ama bas nista i ovo pisem skroz dobronamerno da bih docarao malo situaciju i jos jednom ponavljam da se oko nekih stvari slazemo u potpunosti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Procitao sam da se snima Titanic 3d. Identican originalu ali 3d. Pa taman dok oni to urade popularizovace 3d projekcije sirom sveta u bioskopima i opet ce zaraditi stotine mil Smile Mislim, svaka ima cast, kako lako zgrnu ogromnu lovu danas u holivudu to je fantazija.
Mene bas interesuje koliko je recimo Paris Hilton zaradila za onaj njen Hot & not

@yourtoiletpaper

Zabranimo ljudimo da pricaju o filmovima, sportu, muzici i bilo cemu drugom ako i sami nemaju uspeha u tome...
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 00:10:46 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Mislim da vecina ovde i ne pljuje toliko filmove koliko ismejavamo glupe stvari (radnju) u njima...  Smile
Mislim ko bi mogao da se suzdrzi za neka od ovih ostvarenja...  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 01:10:58 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Svako ima pravo na svoje mišljenje.I drago mi je da se može javno izneti.Da je drugačije,ne bi valjalo.Usuđujem se da svom prethodniku yourtoiletpaperu predložim da pročita Tunel Ernesta Sabata.Glavni junak ovog remek dela je izneo slično(doduše kraće) mišljenje na određene pojave kao i on.Pri tom moram reći da je on sledeći svoju logiku sasvim u pravu.Nisam kritičar,ne osećam se prozvanim i ne krijem se iza lažnih imena.Ovo što piše je moje kršteno ime.Pasionirani sam filmofil,volim da gledam i da za svoj groš razmišljam o onom što sam odgledao.Prihvatam tuđe predloge i razmenjujem iskustva i informacije.Mišljenja sam da svako može i treba da iznese svoje smišljenje bez zabrana.Protiv sam jedne duhovite krilatice koju sam video na jednom forumu : "Budi dobar da ne budeš loš ružan i banovan".Uzgred,drago mi je što se povećava broj ljudi koji slučajno zabasaju u ovo ćoše.Voleo bih da nas počastvuješ češćim posetama.Voda koja se ne pokreće zaudara.
  Verovali ili ne ja sam svoj prvi 3D film odgledao u bioskopu Orfeum.Gledao sam Ajkulu(zaboravio sam koji deo)i to je izgledalo sasvim prisrojno.Naočare sa te projekcije čuvam kao suvenir.Dosta vremena je prošlo od tog događaja. 
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
yourtoiletpaper

Брате,ја ако хоћу да се опустим,ја ћу пустити господаре,или неку комедију,нећу сигурно гледати Рокија,који попије 10 удараца у главу,падне 6 пута на под,и после се дера Адријана,и победи наравно. . .Такође нећу гледати Рамба,који је рањен у ногу,а трчи,и на крају сам побије 6666 људи,и добије рат сам. . .Уколико ово гледам,ја ћу се само изнервирати,јер је то тешко срање,поготово што људи кад гледају то,наложе се,много људи је ишло у црвене беретке због тога. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Zato je Sledž Hamer moj omiljeni lik.Mačo smeša u kojoj dominira Prljavi Hari.Velika je šteta što ima tako malo epizoda.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da je Hot Shots 2 najbolja parodija na Ramba  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Mislim da je Hot Shots 2 najbolja parodija na Ramba  Smile
Jasta!!!
A Goli Pistolji najbolja parodija na akcione filmove u globalu!!!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:25:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.